کومهو یا هانکوک کره . بسیار نرم و عالی عمل میکنند .
کومهو یا هانکوک کره . بسیار نرم و عالی عمل میکنند .
سلام دوستان
من یه سمند دارم و میخوام رینگ و لاستیک اسپورت تهیه کنم براش. نمیخوام ارتفاع بزنم. میخواستم از شما اساتید عزیز بپرسم که دقیقا باید رینگ با چه سایزی بگیرم که هم شیک و قشنگ باشه و هم مشکلی به وجود نیاره .205/55/16 این خوبه.؟
به نظرم رینگ فابریک 5 پره رونال خیلی به سمند و پارس میاد ، سایز استاندارد ، رینگ اصلی و محکم و زیبا . سایز15 اینچه
لاستیک هم برای سمند فقط 205 ، کومهو یا هانکوک کره بندازید ، واقعا ماشین زیبا میشه و استانداردش رو کاملا حفظ میکنه . بدون مشکل .
اینم رونال دوبل روی سورن فوق العادست
![]()
آقا پوریا ممنون زود جواب دادی.دمت گرم![]()
خواهش میکنم ، البته رونال 5 پره اولی رو تخت بخر .
اینم رونال جدید 5 پره هست که روی دنا نصب کردن توی بازار هم اومده . البته همش فابریک کارخونه هست .
![]()
واقعا ممنون از راهنماییت.سمند lxسال مشکی نوشتم برای بهمن.از الان به فکر رینگ و لاستیک هستم![]()
برای پارس tu5 با این رینگ 15 اینچ فابریک چه لاستیکی و با چه اندازه فاق پیشنهاد میکنید
البته قصد کم کردن ارتفاع را ندارم
سلام . کسی دیگه حرفی نزد منم صبح رفتم لاستیک هانکوک 185/70/13 مدل optima me 04 رو سفارش دادم البته حروف برجسته هستو رو حروفا سفید . اگه از اون سفیداش خوشم نیومد بهتون میگم راهنماییم کنین چجوری مشکیش کنم . هر وقت انداختم رو ماشین عکسشو واستون میزارم
205.60.15
اگر رینگ 16 انداختید لاستیک 205 اصلا نندازید که گیر میکنه . اما سمند گیر نمیگنه . باد گلگیرای پژو کم هست .
اگر برای نمای ظاهری میگید
و تمای به اسپرت دارید .با همین لاستیک کمی ارتفاع بزنید و از رینگ مشکی استفاده کنید
اگر هم رینگ نمیخواید هزینه کنید رینگ های فابریک بدون قالپاق بزنید
خیلی خوب میشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)