با سلام من ps3 کپی خور شده میخوام بدونم اگه به اینترنت وصل بشم و از قسمت internet browsing برای وبگردی و دانلود استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟
با تشکر
با سلام من ps3 کپی خور شده میخوام بدونم اگه به اینترنت وصل بشم و از قسمت internet browsing برای وبگردی و دانلود استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟
با تشکر
بهتره این کار رو نکنید،ولی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد...................
دوستان سلام...
آيا فريمور 3.7 كپي خور ميشه يا نه؟ ps3 320 گيگ با بازي اورجينال uncharted 3 يكي از دوستام خريده ولي فريمورش ميگه 3.7 هست...كپي خور نميشه؟ هيچ راهي نداره؟
با تشكر![]()
من یه کنسول دارم که -- نشده تا حالا الانم ورژنش 4 ......... خواستم ببرم -- یکی گفت 80 تومن....
یکی گفت کنسولو بیار باید بببینم اون اول که از ما گرفتی اگه نمیدونم .3.5 باشه -- میشه 20 تومن . اگه 3.7 همچین چیزایی باشه باید بازشه.. 70 تومن..
راهنماییم کنید چی کار کنم
ایا خودم میتونم هکش کنم یا حتما بیرون...بعد چجوری هکش میکنن باز میشه با نرم افزاری یا با قطعه خاصی...
حدود قیمتش چنده
بعد میتونم خودم بازی ها رو دانلود کنم بریزم یا حتما بیرون
شرمنده شوالام زیاد شد
اگه همشونو جواب بدید واقعا لطف کردید
هیچ مشکلی پیش نمیاد
فقط برو تو setting بعد auto update رو خاموش کن
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:36 PM ----------
به جز 3.55 هنوز هیج firmware دیگه کپی خور نشده
وقتی هم که بازیو بزاری تو ps3 میگه updat کنم به 3.7 که اگه اینکارو بکنین کپی خورتون میپره
دو راه دارین
یا Updat کنین به 3.7 یا نسخه ای که واسه 3.55 اماده کردنو تهیه کنین
چون ورژن شما 4 هست هیچ راهی جز دانگرید سخت افزاری به 3.55 ندارین که با e3 flasher انجام میشه که تقریبا کاره شما نیست
ولی اگه 3.5 بود firmware شما خودتون به راحتی میتونسین نرم افزاری هـک کنین
رنج قیمتا الان همین حدود هست واسه سخت افزاری
سلام کسی جای سراغ نداره ps3 دانگرید کنند اگر داره ادرس یا شماره ای بده که دستگاه ببرم برای دانگرید ادرس تهران باشه ممنون
PS3 من درایوش پاک شده.بعضی وقتا میاد میره....قاط زده خودمم نمیدونم چطوری بگم چش شده.....ولی فقط دیسک های بلوری رو نمیاره.....مثلا دی وی دی فیلم و...میاره.میخوام بدونم ایراد از چیه؟؟؟از مولتی من یا کلا اینکه درایوم Time out شده؟؟؟؟از برنامه هاش نیست؟؟؟؟اخه هاردم کلا فرمت شد....راستی میرم تو مولتی من مینویسه: multiman cannot enable bd-rom emulator functionality may be restricted این برنامروهم ریختم(BDMEU)ولی فایده نداشت لطف میکنین راهنمایی کنین بیزحمت بهم ایمیل بزنین.باتشکر ایمیلم:Alireza.ahmadkhani@yahoo.com
سلام به همه دوستان.من یه سوال داشتم ولی نخندیدا/من کلی این صفحاتو گشتم و خوندم ولی به یه نکته ای که میخواستم بدونم نرسیدم اونم این که الان با این -- های نرم افزاریه بدون دانگل به بازی ارجینال هم برا اجرای بقیه بازیها نیاز هستش یا نه؟
کله بحث سره اینه که یه نفر الان یه پی اس ۳ داره میگه فقط درایوش خرابه ولی چون -- شده هستش مشکلی نیست و بازیها رو بدونه مشکل میاره/ولی من از یکی از دوستام که پرسیدم گفت که نمیشه و باید حتما یه بازی اصلی توش باشه که بتونه بقیه رو بیاره و چون این درایوش خرابه نمیاره و اینا /اگه راهنماییم کنید که میشه یا نمیشه یا اگه میشه چطور باید اینکارو کنم ممنون میشم/و اینکه چند میرزه اینو بخرم.این کنسول فته و گفته هارده ۳۲۰ انداخته روش...بازم ممنون ...:*
بدون دانگل دیسک ارجینال میخواد
با دانگل نمیخواد
خلاص!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)