گفتم به فرمون نیست که راننده باید قدیمی باشه دست فرمون به قدیمی بودنه رانندساین جمله رو متوجه نشدم؟![]()
گفتم به فرمون نیست که راننده باید قدیمی باشه دست فرمون به قدیمی بودنه رانندساین جمله رو متوجه نشدم؟![]()
خب تو که میدونی من قدیمی هستم الان قدیمی های این بازی من و تو هستیم
قدیمی تر از ما که فکر نمیکنم باشه حالا تو به این قدیمی بودن من فرمان هم اضافه کن اونوقت می بینی که من اول میشم![]()
اگه بخوایم تو این بازی آهنگ برای پخش بزاریم باید با چه پسوندی باشه؟
آره دیگه این هم هستخب تو که میدونی من قدیمی هستم الان قدیمی های این بازی من و تو هستیم
قدیمی تر از ما که فکر نمیکنم باشه حالا تو به این قدیمی بودن من فرمان هم اضافه کن اونوقت می بینی که من اول میشم
من تا اومدن یورو 2 این رو همیشه تو پستام میزنم
===========================
دموی بازی یورتراک 2 که قرار به زودی بیاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب پس با این حساب توی مسابقه من اول شدم تو دوم
نه این رو نذار توی امضات چون به اومدن بازی به این زودی اطمینانی نیست اونوقت از فردا توی تاپیک هی همه سوال میکنن چند روز دیگه میاد سیستم چی میخواد کرک میشه لینک دانلود الان هست از اینجور سوال ها
که هی باید بگیم هیچی معلوم نیست پس بهتره تئ امضات تا معلوم شدن یه تاریخ دقیق نذاری![]()
منم همزمان با تو دارم این بازی رو دانلود میکنم!!
خب اینطوری میزنم دموی بازی یورور تراک2که هی باید بگیم هیچی معلوم نیست پس بهتره تئ امضات تا معلوم شدن یه تاریخ دقیق نذاری![]()
gamespot بهش نمره 7.5 داده ( cities in motion ) .از عکس هاش هم معلومه زیاد جالب نیست مثل بازی های استراتژیه .شبیه سازی اینجوری به نظر من جالب نیست.
---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
اینو مینویسه file not found از کجا دانلود کنم با کرک ؟واینکه فایدش به چیه؟
اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی این دمو رو دانلود نکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه نظری چیزی بدیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)