جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز چند صفحه ی قبل نقد بسیار خوبی برای بازی نوشته اند.
این پست رو نگاه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز چند صفحه ی قبل نقد بسیار خوبی برای بازی نوشته اند.
این پست رو نگاه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
این جا هم یسری عکس باحال است. برید ببینید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفکر میکنید اینا چی باشند؟!
من تو کف نورپردازی موندم!!!
دوستان بازی مافیا 2 هم تو راه فکر کنم که از gta 4 هم باحال تر باشه من که با مافیا 1 بیشتر از gta حال کردم البته این نسخه جدید gta رو بازی نکردم
مگه مافیا هم آزادی داره؟ منظورم هم پیاده هم سواره و هم توی خونه ها بره؟
این gta iv هم برای خودش داستانی داره ها. آخه یعنی چی. چرا ما رو گذاشتن توی کفش اونوقت نمیگن که میاد برای pc یا نه؟ کسی نمیدونه که اصلا امکانش هست یا نه؟
لطفا یکی این عکسا رو لینک کنه.صفحه باز نمیشه
مافیا از gta هم بهره.هر کی بازی نکرده نصف عمرش بر فناس!!
اونقدر ها هم باحال نیست من یه ساعت بازی کردم خسته شدمدیگه هم بازی نکردم ولی از شخصیت اصلی یعنی نیکو بیشتر خوشم اومد تا cj تو gta:san andreasشاید به خاطر قیافش و حرکات جالبش باشه مخصوصا تنه ای که میزنه تو یه رستوران(تو gtaiv) رفته بودم یه تنه به یه مرده زدم همه بلند شدن دعوا تفنگ در اوردن و بنگ بنگ و نیکو هم کشتن واقعا عجب حالی داد. یه چیزه دیگه هم ماشینای این بازی است که از نسخه قبل هم بهتره در کل بازی خوبیه ولی به نظر منم مافیا بهتره البته اون مافیا دیگه قدیمی شده خدا کنه جدیدش بیاد یه حالی ببریم.
Last edited by altair; 15-06-2008 at 19:31.
واقعا خسته کننده است این بازی ؟!!!![]()
برا من اره خسته کننده هست شما رو نمیدونم خب بالاخره نظرا فرق میکنه دوست عزیز ولی از gta:san andreas خیلی بهتره.
چقدر تفاهم!!!!!!!!!
میشه درصد بدید
بالاخره احتمال اومدن gta iv برای pc هست؟
sorry از اینکه این پستم میتونه اسپم بیمورد با موضوع باشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)