سلام دوستان ... کسی تو اون غاره پشته کوه ها نرفته ؟؟؟ که کف زمین بخار داره ؟؟؟؟![]()
سلام دوستان ... کسی تو اون غاره پشته کوه ها نرفته ؟؟؟ که کف زمین بخار داره ؟؟؟؟![]()
اقا من اون مرحله بود که مار - مار- ماهی تو شکل بای مج می شد رفتم جلوتر حالا یه دری روش دایره است که باید سه تا شکل پروانه و... مچ کنم او شکل ها کدوم است؟
توصیه می کنم 100% نگه دارید چون بعداً می تونید Dragon Armor بسازید که دومین سری از قدرتمند ترین زره های بازیه
شمشیر تبر و کمان و... هم می شه باهاش ساخت ( قدرتمندترینش سری زره و اسلحه های Daedric هست )
البته جز دسته های Light Armor هستن زره هاشون
همچنین برای ساختشون توی Smithing باید Perk اش رو بگیری
6 حالت بیشتر نداره همه رو امتحان کن دیگه . فک کنم خرس بالا بود. در ضمن باید پنجه طلایی (golden clue) رو هم برای اون وسطش داشته باشی که دست اون کسی که عنکبوت دورش تار زده بود و تو نجاتش دادی
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
حیوون هارو از کوچیک به بزرگ مرتب کن![]()
این غول برفی رو چطوری باید کشت؟
من فقط تونستم از دستش فرار کنم
بچه ها stamina ِی من اصلا پر نمیشه , یه حالت باگ شده , Health هم همینطور , کسی چیزی نشنیده چیکار کنیم؟ یا حداقل یه چیت یا ترینر کسی بزاره ممنون میشم برا این 2تا
Last edited by Scary Feelings; 19-11-2011 at 00:40.
چی نمیشه ؟
اگه اون غاره رو می گی که آتیش می گیری باید از توی سایه بری
---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
هر وقت به این جا ها گیر کردی یا روی پنجه توی اینونتوریت c بزن روی پنجه ترتیب زده یا روی دیوار کنارش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)