یه هفت ساعتی از شروع بازی گذشته که شروع کارم با کلاس سرباز لول 30 بوده...
سکانس افتتاحیه به نظرم خودم در سطحی پایین تر از سکانس ME2 قرار میگیره. نه اینکه بد باشه. نه... اونو عالی بگیرم. این میشه خوب...
این تغییر اسکن سیارات نه خوبه و نه بده. یه جوری گشت و گذار رو سیارات شماره اول و پیدا کردن آپگرید ها رو با اسکن سیارات بازی قبل و پرتاب پروب ترکیب کرده. جالبه که تو هر سیاره فقط یه اپگرید قابل یافته و میزان پروب هم نامحدوده!... اما برای اینکه بتونیم سیاراتی رو که اپگرید ها رو در خودشون دارن پیدا کنیم لازمه قبلش سیگنال پخش کنیم که استفاده مکرر اون باعث پیدا شدن ریپر ها تو نقشه و حمله ور شدنشون میشه که آدم رو اذیت میکنه.
این تغییرات نورمندی هم جالبه (البته اول کار گیج کننده اس.) وقتی وارد فضا هایی میشین که میدونستین تو بازی دوم قبلا کیا آخرین بار اونجا حضور داشتن یا میایین تغییرات رو مقایسه میکنین یه حس قشنگی براتون داره. این بار می بینیم بخشی که موردین در اونجا فعالیت داشته به کل تغییر کرده و به اتاق جنگ منتهی میشه. محلی هم که ژاکوپ اونجا فعالیت داشته کاملا تخته شده که به نظرم خیلی ناجوره. اما کارهایی که تو این بخشها انجام میشد به بخش جدید Shuttle Bay منتقل شده که کاملا شبیه هست به فضای انبار (Storage) نرماندی بازی اولی. (تو بازی دوم این قسمت Shuttle Bay رو داشتیم اما در حالت عادی جز طبقات محسوب نمیشد) محل فعایت میراندا هم که تغییر داشته و تبدیل شده به محل فعالیت یکی دیگه از یارامون...
بخشی که قابلیت های نیرو ها رو تنظیم میکردیم, هم یه تغییر خوبی رو داشته. اپگرید های سطح 1 و 2 و 3 برای هر قدرت که مثل سابقه. سطح 4 ام هم که به صورت دو شاخه بود اما حالا سطوح 5 و 6 رو هم داریم که اونا هم مثل سطح 4 هستن. یعنی تو هر سطح از دو انتخاب فقط یکیش رو میشه برداشت. ویژگی های هر اپگرید هم خیلی بهتر به نمایش گذاشته شدن. اما تو تنظیمات خودمون هم نام نوار شهرت رو داریم که نوار های پارگون و رنگید رو ترکیب کرده. اینجاش یه خورده جای بحث رو داره.
فضاهای جدید سیتادل - که ترکیب شده محیطهای بازی اول و دومه و خوشبختانه این بار 3 برابر بازی قبلش ماموریت فرعی داره - عالی کار شده. فضاهای بازش هم که فوق العادست... در مورد داستان DLC هم همین قدر بگم که با داستان بازی مچ نیست و در بعضی نقاط ناراحت کننده اس. گرافیک محیط ها هم که همونه و فقط در کاراکترها بهبود هایی جزئی رو داریم. صداگذاری و موسیقی - چه در بازی و چه در منو ها - هم هیچ گونه جای گلگی رو نداره.
در صورت وارد نکردن سیو بازی قبل, وجود این موارد Stroy و Action برای من طرفدار اصلا پذیرفتنی نیست... مگه نه اینکه بازی دوم اکشن تر شد, تا این حد رو میتونستم قبول کنم ولی وقتی میبینیم تیم سازنده به اون اندازه تعریف شده هم قانع نباشه و گزینه Action رو میاد اضافه میکنه تا بتونه افراد بیشتری رو به خودش بکشه واسه من حسی باقی نمیمونه. آدم به یاد حرف کپکام میفته که گفت با ارائه RE6 می خواییم COD بازها رو هم جذب کنیم!
با اینکه خودم دوست ندارم در مورد رومنس حرف بزنم ولی مجبور شدم که بگم!... نمیدونم چرا وقتی سیو رو ایمپورت کردم دیدم که نوشته تو ME اولی با لیارا ارتباط داشتم!! موندم. چون فکر میکنم با اشلی سر و کار داشتم.