سلام /
تازمانیکه که مسائل مربوط به موضوع تاپیک باشه مشکل خاصی وجود نداره ، مگر اینکه تعبیر به نیتی غیر از پرداختن به موضوع تاپیک بشه /
سلام /
تازمانیکه که مسائل مربوط به موضوع تاپیک باشه مشکل خاصی وجود نداره ، مگر اینکه تعبیر به نیتی غیر از پرداختن به موضوع تاپیک بشه /
سلام
سریعترین راه برای اخذ ویزای توریستی دبی چیست و چقدر طول میکشه...؟؟
در دبی اختلاف کیفیت بیت هتل های 4 ستاره و 5 ستاره چقدر هست...؟؟
درسته که میگن در فرودگاه اسکن چشم میگیرن...؟؟ اگر با پرواز Emirates بریم چطور...؟؟
هتل نزدیک به فرودگاه باشه بهتره یا دور از فرودگاه و نزدیک بازار ها...؟
یه توضیحی بدید لطفا
چطور میشه برای گرفتن مجوز طرح ترافیک اقدام کرد ( شرایطش چیه ) ؟ چقدر هزینه برمیداره ؟
دوستان من امشب داشتم با ماشینم توی کوچه میرفتم که یه بچه 5 6 ساله پرید وسط کوچه ماشینم بهش نخورد ولی دم پاش وایساد و خودش خورد زمین . منم وایسادم تا باباش و اینا اومدن شماره ماشینو گرفتنو به من گفتن برو چیزی نشده . این که رفتم و به پلیس اطلاع ندادم کار اشتباهی بوده ؟ بعدا واسم دردسر نشه ؟
سلام. سوالم اینه که مغازه ها از کجا جنس میخرند؟ مثلا در همین تهران.
از تجار میخرن؟
از شهرهای دیگر میارند؟
یا از داخل شهر، از مراکز فروش میارن؟
چطور میشه فهمید؟؟..
تو تصادفات بهترین کار اینه زنگ بزنی پلیس بیاددوستان من امشب داشتم با ماشینم توی کوچه میرفتم که یه بچه 5 6 ساله پرید وسط کوچه ماشینم بهش نخورد ولی دم پاش وایساد و خودش خورد زمین . منم وایسادم تا باباش و اینا اومدن شماره ماشینو گرفتنو به من گفتن برو چیزی نشده . این که رفتم و به پلیس اطلاع ندادم کار اشتباهی بوده ؟ بعدا واسم دردسر نشه ؟
که همه چی قانونی پیش بره
حالا شکر خدا چیزی نشد..... نه فکر نکنم بتونن کاری کنن
آخه هیچیش نشده بود که پلیس بیاد . من میترسم از امروز بچه سرمام بخوره بگن مال تصادفه بوده گیرشون بیفتم .
فک کنم زمان ادعای تصادف تا 48 ساعت باشه
برگه a4 یا a3 چند پیکسل هستند ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)