منظورت از این پست ناشیانه چی بود؟؟ با تمام احترامات اگه واقعآ فکر میکنی چرت ترین بازی ورزشی هست پس یعنی شما از ورزش و فوتبال و شبیه سازی و ... چیزی نمیدونین.نظر شما محترمه ولی نوع حرف زدن شما باعث میشه آدم همچین فکری درموردتون کنه!!!
منظورت از این پست ناشیانه چی بود؟؟ با تمام احترامات اگه واقعآ فکر میکنی چرت ترین بازی ورزشی هست پس یعنی شما از ورزش و فوتبال و شبیه سازی و ... چیزی نمیدونین.نظر شما محترمه ولی نوع حرف زدن شما باعث میشه آدم همچین فکری درموردتون کنه!!!
سلام
دوستان من یه مشکل دارم، جهت ها تو بازی درست عمل نمی کنن. یعنی نه آنالوگ نه جهت ها. وقتی یه جهت رو می گیرم، بازیکن، یه قدم یه قدم می ره جلو. ممنون می شم اگه راهنمایی کنید و بگید مشکل از کجاست.
ویرایش: یادم رفت بگم، وقتی می رم تو بازی، انگار که دسته بالا رو نگه داشته باشم، تو منو ها همش می ره بالا. وقتی آنالوگ ها رو روشن می کنم، درست می شه.ولی من نمی خوام با آنالوگ ها بازی کنم.
در ضمن گیم پد مشکلی نداره.
Last edited by SADEGH 7; 14-10-2010 at 19:28.
ویندوز اکس پی سرویس پک 3 رو هم نصب کردم بازم صدا همونجوره.یکی بگه باید چکار کنم ؟
تو روووووووووووووووووووووووو وووو به خدا یکی کمم کنه
خواهش میکنم کمکم کنید چند جا هم پرسیدم میگن از کرک بازیه .کرک بازیم هم اینه Reloaded 15.8 مگابایت هم حجمشه.اگه از کرکه یکی لطف کنه کرک سالم برام آپلود کنه
مشکلم اینه
من وقتی بازی میکنم تماشگرن فقط همش هو هو میکنند اسم تیمها رو نمیگن .بعضی وقتها هم صدای تماشگر کامل قطع میشه انگار ورزشگاه خالیه فقط صحنه های حساس کمی صداشون بلند میشه.یکی بگه چه مشکلی داره که اینجوریه؟ویندوزم سون 32 بیتیه.ویندوز اکس پی سرویس پک 3 رو هم نصب کردم همونجور بود.باتشکر
این کرک را امتحان کن ببین مشکلت حل میشه.
این بازی که کلا با ایکس پی مشکل داره! من با 32 بیت مشکل داشتم، جز بار اول، دفعات بعدی که می خواستی بری تو بازی، سر لوگوی EA یا اول دموی کاکا کرش می کرد و می اومد بیرون، الان با 64 بیت هم همین طوره.
فروم EA رو که می خوندم خیلی ها این مشکل رو داشتن، ولی هیچ جوابی نگرفته بودن. خیلی ها حتی شاکی شده بودن و کم مونده بود فحش بدنالبته کسی که بازی اریجینال رو خریده حق هم داره توضیح بخواد!
به هر حال فکر می کنم باید منتظر یه پچ اصلاحی برای این مشکل باشیم! من خیلی گشتم توی نت، بعضی ها گفته بودن NET Framework و DirectX باید آپدیت بشه، که اونا هم برای من جواب نداد. توی 7 با وجود اینکه رم رو کردم 4 گیگ، هنوز هم گاهی مشکل افت فریم دارم، و تو ایکس پی که خوبه، نمی تونم بازی رو باز کنم!![]()
بازی شماها تماشگران اسم تیمها رو میگه؟
هنوز مشکل گیم پد حل نشده؟ هنوز با کیبورد آنلاین میزنید؟
راه حل رو پیدا کردم و خیلی ساده تر از اون چیزی بود که فکرش رو میکردم ( حالا همه میاند میگند ما با دسته بازی میکردیم و ... اگه بگید خودم رو میکشم چون چند بار پرسیدم در جواب گفتید نمیشه با دسته آنلاین بازی کرد)
خلاصه من راه حلش رو پیدا کردم یادتونه بعضیاتون وقتی با دسته میرفتید تو بازی توی منو نمیتونستید با دسته بازی کنید ولی توی بازی میتونستید؟
تنها یک دلیل داره :
اون اول بازی که با این صفحه رو به رو میشید:
اگه Space کیبورد رو بزنید به مشکل میخورید ولی اگه با خود دسته این پیغام رو رد کنید مشکل حل میشه هم تو بازی آفلاین برای منو ها و هم توی بازی آنلاین من الان دو دست آنلاین زدم با دسته
پس برای همین بود یه سری میگفتند ما مشکلی نداریم و یه سری هم میگفتند مثل من نمیشه تو منو و آنلاین با دسته بازی کرد
اونهایی که میتونستند با دسته این پیغام رو رد میکردند و ماهایی که نمیتونستیم با کیبورد. به همین سادگی...
اسم تیمها رو که فکر نکنم صدا کنن!! من که دقت نکردم ولی زیادم مهم نیست اسمو بگن یا نگن. مهم اینه که سرو صدا کنن.
پس کو میگفتن می تونی به جای دروازه بان بازی کنی ؟ این بود we are 11 که میگفتن .
مثل pes مستر لیگ هم که نداره . یه لیگ رو تا اخر فصل میری بعد تموم میشه .
فقط یه گرافیک محیط اطراف بازی نسبت به فیفا 10 بهتر شده هنوز نتونسته مدل یازیکن ها رو درست دربیاره .
ههمثل pes مستر لیگ هم که نداره . یه لیگ رو تا اخر فصل میری بعد تموم میشه .
فقط یه گرافیک محیط اطراف بازی نسبت به فیفا 10 بهتر شده هنوز نتونسته مدل یازیکن ها رو درست دربیاره .
جالب بود
برای مد مسترلیگی که مد نظر شماست باید از گیم مود منیجر مود رو انتخاب و بازی کنین
همون حالت مستر لیگ رو داره ولی با جزئیات بیشتر
اون صحبتتون در مورد گرافیک هم خیلی جالب بود...
بسی لذت بردیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)