سلام
دوستانی که ال 90 دارن و عشق اسپورت کردن هستن یه چندتا عکس از ماشیناشون بذارن ببینیم چی کار کردن!!!!
سلام
دوستانی که ال 90 دارن و عشق اسپورت کردن هستن یه چندتا عکس از ماشیناشون بذارن ببینیم چی کار کردن!!!!
سلام دوستان
من یه هفته پیش یه E2 نیمه فول گرفتن و تا بحال حدود 800 تا راه رفته. 2 تا سوال : چرا وقتی با دنده 4 به سرعت 80 میرسم موتور صدا میده و تو دنده 5 میرم خوب کار میکنه؟ یعنی از سرعت 80 به بالا باید از دنده 5 استفاده کنم؟
پدال گاز خیلی نرمه ( برعکس پراید که قبلا داشتم ) آیا میشه پدال رو سفت کرد ؟ به موتور آسیب نمیرسونه؟
ممنونم از راهنماییتون.مرسی.حالا راه حل ماجرا چیه؟باید چیکار کرد؟؟؟راهی داره؟؟و کلا این مسئله خوبه یا بد؟؟؟![]()
نه . همچین قانونی نداره. این ماشین با دنده 4 تا 160 میره. البته شما روی پیک تورک (دور 3750) دنده عوض کن ولی چون ماشین زیر 1000 کار کرده روی دور 1000 دنده عوض کن. حالا اون صدای مشکوک نمیدونم چیه.
---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
گفتم که ، یکبار کامپیوتر سفری رو ریست کن ، شاید درست بشه ، روشش هم چند صفحه ی قبل توی یکی از پستها توضیح داده.
یکی ار دوستان محترم و یا محترمه نیست بگه این کامپیوترش چه طوری ریست میشه؟؟؟؟؟؟
؟من که هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم.
دکمه وسط را نگاه دار تو دفترچه نوشته
یه جورایی نسبت به 405 و حتی پراید به نظر میرسه دنده های ال 90 نفس کمتری دارند چون ما قبلا که پراید داشتیم ( کاربراتوری) سرگاز دنده 4 حدود 110-120 تا میرفت ولی با تندر به 85-90 که میرسیم گویا دنده 4 پر شده و باید حتما باید با 5 ادامه بدیم.
اینطوری نیست
حداکثر سرعت در هر دنده به ضریب گیربکس بستگی داره و دور موتور محدود شده(در صورت دست کاری نشدن سایز رینگ و طبعا لاستیک ها!)
این سرعت 85 - 90 رو میتونید با دنده 2 هم تجربه کنید چه برسه به 4!
ماشین مشکلی نداره؟
توی بقیه دنده ها خوب شتاب میگیره؟
Last edited by D r i v e r; 03-03-2010 at 23:16.
دوست عزیز با تخته گاز با دنده یک میشه تا 60 تا هم رفت ولی بحث من سر گاز بودنه ، با پراید وقتی ما با دنده4 حدود 120 تا میرفتیم هنوز سرگاز بود و دنده پر نکرده بود ولی با ال90 وقتی به 90 میرسیم انگار دنده پر شده ، رینگ و لاستیک فابریک خودشه و دستکاری نشده ، ( ال 90 E1 ) . از لحاظ شتاب گرفتن مشکلی نداره فقط نفس دنده هاش کمه ( ماشین رو اول بهمن تحویل گرفتیم و حدود 2000 تا کار کرده)
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)