تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 104 از 107 اولاول ... 45494100101102103104105106107 آخرآخر
نمايش نتايج 1,031 به 1,040 از 1070

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان یک هافبک چپ می خواهد

صحبت های گالیانی پیرامون انتقال فان در فارت , پاستوره و بوآتنگ

گالیانی در صحبت هایی اعلام کرد میلان به دنبال یک هافبک چپ می باشد.

به نظر می رسید روسونری ها در هفته های اخیر شدیدا به دنبال یک هافبک مهاجم می باشند اما گالیانی در صحبت هایی اعلام کرد که ماکس آلگری می خواهد که ما یک هافبک دیگر نیز جذب کنیم.

گالیانی گفت " میلان به دنبال یک هافبک چپ می باشد"

آخرین گزارشات حاکی از آن است که میلان در اندیشه به خدمت گرفتن هافبک تاتنهام فان در فارت یا خاویر پاستوره از پالرمو می باشد.با این اوصاف گالیانی فکر نمی کند که میلان قصد به خدمت گرفتن اسامی نام برده شده باشد.

"فان در فارت؟ من فکر نمی کنم.پاستوره؟ من نمی دانم,آلگری پرسید آیا او می تواند به عنوان هافبک چپ بازی کند.هافبک مهاجم یا دفاعی ؟ بدون شک کاملا مهاجم چرا که دفاع ما با ورود مکسس و تایوو کامل می باشد"

گفته می شود اینتر نیز تمایل دارد تا با کوین پرینس بوآتنگ نیز وارد مذاکره شود و این در حالی است گفته می شود آینده آنتونیو کاسانو در میلان نامشخص می باشد.

"اینتر و بوآتنگ؟ این یک معامله بین باشگاه میلان و جنوا می باشد و من هفته آینده انریکو پرزیوسی را ملاقات می کنم و مشکل را حل می کنیم."

"کاسانو می خواهد باشگاه را ترک کند؟ او به هیچ وجه مایل به ترک نیست و هیچ مشکلی وجود"

منبع:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

واکنش گالیانی به شایعه جدایی پیرلو: هرچیزی آغاز و پایانی دارد

او انتقال بازیکنانی مانند گانسو، خاویر پاستوره و مارک همسیک به سن سیرو را رد کرد اما گفت که از بازار نقل و انتقالات برای برطرف کردن نقاط ضعف تیم استفاده خواهند کرد

سایت گل- آدریانو گالیانی، نایب رئیس باشگه میلان، در مورد جزئیات خریدهای تابستانی این باشگاه صحبت کرد اما اعلام کرد بعید است این باشگاه بتواند ستاره های بزرگی را به خدمت بگیرد.

او انتقال بازیکنانی مانند گانسو، خاویر پاستوره و مارک همسیک به سن سیرو را رد کرد اما گفت که از بازار نقل و انتقالات برای برطرف کردن نقاط ضعف تیم استفاده خواهند کرد.

تایه تایوو و فیلیپ مکسس در همین هفته براساس قانون بوسمن به میلان پیوستند و گالیانی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما به نبال یک هافبک چپ هستیم. اگر هیچ یک از مهاجمان تیم را ترک نکنند، ما تیم کاملی خواهیم داشت. با حضور تایوو و مکسس، ما دیگر مشکلی در خط دفاعی نخواهیم داشت.

پاستوره، همسیک و گانسو؟ این های بازیکنان بزرگی هستند اما ما توانایی خرید آنها را نداریم."

از رافا فن در فارت، ستاره هلندی تاتنهام، نیز به عنوان یکی از گزینه های میلان در بازار نقل و انتقالات یاد می شود اما گالیانی در مورد خرید او گفت:" من این طور فکر نمی کنم."

پیرلو روز گذشته اعلام کرد بعد از 10 سال میلان را ترک خواهد کرد اما گالیانی معتقد است جدایی این بازیکن تاثیر زیادی روی تیم نخواهد گذاشت به ویژه اگر آمبروسینی قراردادش را تمدید گکند.

" هر چیزی شروعی و پایانی دارد. این چیزی است که کارد فنی در مورد آن تصمیم می گیرد. مربی فکر می کند بازیکن دیگری باید جلوی فن بومل بازی کند. اگر ماسیمو آمبروسینی قراردادش را تمدید کند، او می تواند با فن بومل ترکیب خوبی تشکیل دهد."

منبع:

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

می خواهم به مانند پائولو مالدینی باشم

در اینجا می توانید مصاحبه اختصاصی و کامل الکساندر پاتو با روزنامه گازتا دلا اسپورت را مشاهده کنید.

السکساندر پاتو در صحبت هایی اعلام کرد می خواهد تا پایان دوران حرفه ای خود در میلان بماند "من می خواهم به مانند پائولو مالدینی باشم"

به دنبال موفقیت میلان در کسب اسکودتو الکساندر پاتو ستاره برزیلی میلان در مصاحبه اختصاصی با روزنامه گازتا دلا اسپورت اعلام کرد او بسیار از بودن در میلان خوشحال است و می خواهد برای مدت ها د راین باشگاه بماند.

"من به مانند زلاتان ایبراهیموویچ فکر نمی کنم و معتقد نیستم که برای کسب موفقیت های مختلف الزامی به بازی کردن در تیم های بزرگ مختلف نمی باشد."

"من می خواهم در اینجا بمانم و مبدل به سمبل باشگاه شوم درست به مانند پائولو مالدینی, با این اوصاف برای تبدیل شدن به سمبل یک باشگاه نیاز به بردهای فراوان و کسب افتخار نیز می باشد"

هر چند پاتو در این فصل 3 بار پیاپی دچار مصدومیت شد اما بدون شک این ستاره برزیلی یکی از عوامل کلیدی میلان در فتح اسکودتو 18 روسونری ها بود و این ستاره برزیلی توانست اولین اسکودتو خود با میلان را کسب کند.

او اضافه کرد
    " این لذت وصف ناپذیر است,من واقعا در رم متوجه مهم بودن موضوع نشدم اما روز بعد پس از خواندن روزنامه ها متوجه شدم چه چیز مهمی را ما بدست آورده ایم"

"رونالدینیو قبل از باری با رم ضمن خوشحالی آرزو بودن در جمع ما را داشت این اسکودتو نیز به او تعلق دارد"

این قهرمانی برای این ستاره برزیلی چندان بدون مشکل به دست نیامده است کسی که چندین مرتبه در طی فصل دچار مصدومیت شد.

"من متاسفانه به دلیل مصدومیت های زیاد در طول فصل نتوانستم زیاد بازی کنم من به مدت 6 ماه در کل دچار مصدومیت شدم و فقط در کل موفق به بازی به صورت یک نیم فصل شدم"

"من باید اعتراف کنم در ابتدا شروع بسیار نگران بودم اما این دوره ای بود که پس از مصدومیت هر بازیکنی باید آن را سپری کند و می گذرد"

او در ادامه گفت
    "در عین حال این مسائل به من کمک کرد تا بهتر درک کنم که باید بیشتر بر روی عضلات خود کار کنم تا به یک تعادل فیزیکی برسم.در حال حاضر من سخت کار می کنم تا دیگر دچار مصدومیت نشوم و من مطمئن هستم برای فصل بعد شرایط هم بهتر خواهد شد."

پس از طعم موفقیت مهاجم برزیلی همچنان تشنه کسب موفقیت است و می خواهد در سال 2011 موفقیت های بیشتری کسب کند.

"من موفق به کسب اسکودتو شدم اما من نمی خواهم همین جا متوقف شوم.من می خواهم در رقابت های کوپا آمریکا و سوپر جام ایتالیا نیز به کسب عنوان قهرمانی دست یابم"

او در پایان گفت
    " سال بعد من می خواهم بر روی لیگ قهرمانان تمرکز کنم با تیمی که ما داریم از هیچ تیمی نباید بترسیم
    ما این فصل برابر تاتنهام بسیار بد شانس بودیم اما ما از اشتباهاتمان به خوبی درس گرفتیم و ما نمی خواهیم دوباره آن اشتباهات را تکرار کنیم"

منبع:

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آمادگی دل پیرو برای انتقال به ام.ال.اس

اسطوره فوتبال ایتالیا آماده است تا ماجراجویی جدیدی را در آمریکا آغاز کند و از احتمال حضور کنته برروی نیمکت مربیگری یووه نیز استقبال می کند

سایت گل – الساندرو دل پیرو، مهاجم باشگاه یوونتوس شاید قراردادش را با این باشگاه تمدید کرده باشد ولی درعین حال تمایل زیادی دارد تا در آینده در ام.ال.اس ، لیگ فوتبال آمریکا توپ بزند.

این بازیکن باتجربه ایتالیایی اخیرا قراردادش را تا ژوئن 2012 با تیمش تمدید کرد و با وجود داشتن 36 سال سن یکی از کلیدی ترین مهره های یووه محسوب می شود.

با این وجود دل پیرو در صحبتهایی اعلام کرد که می تواند برای مدتی هم در ام.ال.اس بازی کند. او به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« فکر می کنم هنوز می توانم بازی کنم. حضور در آمریکا؟ این هم یک احتمال است که وجود دارد. آمریکا کشوری است که از آن خوشم می آید.به علاوه می توانم از چنین فرصت استثنایی ای برای تماشای بازی تیمهایی مثل لس آنجلس لیکرز (که یکی از تیمهای معروف بسکتبال آمریکاست) بهره ببرم.»

کاپیتان یوونتوس در مورد احتمال حضور آنتونیو کنته برروی نیمکت مربیگری تیمش در فصل بعد اظهار نظر کرد:« خوشحال می شوم که با کنته دیدار و سلام و احوالپرسی کنم؛ چه او مربی جدید تیمم باشد و چه نه. اگر مربی جدید تیم ما کنته است، از او استقبال می کنم.»

یوونتوس فصل 11-2010 فصل ناکامی داشت و زیر نظر لوئیجی دل نری، نتوانست به نتایج خوبی دست یابد ودرحالی که تنها یک هفته تا پایان رقابتهای سری آ باقی است، سه امتیاز با آخرین جایگاه کسب سهمیه رقابتهای لیگ اروپا فاصله دارد.

منبع:

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ادينسون كاواني و قرارداد پنج‌ساله با ناپولي

مهاجم اروگوئه‌اي تبديل به ستاره بي‌چون‌وچراي تيمش شده است.

سايت گل – ناپولي، تيم شگفتي‌ساز اين فصل سري آ توانست با ادينسون كاواني، مهاجم اروگوئه‌اي با موفقيت مذاكره كند و او قراردادي به مدت پنج سال تا سال 2016 با اين باشگاه بست.

اين مهاجم ارزشمند با قراردادي يك‌ساله و به صورت قرضي از پالرمو به ناپولي پيوسته بود و اكنون اين قرارداد با مبلغ 16 ميليون يورو با توافق دو باشگاه قطعي مي‌شود.

طبق توافق قبلي، اگر كاواني مي‌خواست در ناپولي بماند تا سال 2015 در اين تيم مي‌ماند اما او به دنبال قراردادي جديد با دستمزد بيشتر بود، به ويژه آن كه در اين فصل 26 گل زده بود.

آئورليو دلائورنتيس، رييس ناپولي در ابتدا گفته بود كه قصد ندارد قرارداد كاواني را بهتر كند، اما با حضور اين تيم در ليگ قهرمانان او نظرش عوض شد.

كاواني طبق قرارداد جديد سالانه 2 ميليون يورو دستمزد مي‌گيرد و مي‌تواند بر مبناي عملكرد تيم در سري آ و ليگ قهرمانان مبلغ بيشتري هم دريافت كند.

اين قرارداد جديد جانشين قرارداد قبلي مي‌شود كه قرار بود تا سال 2015 اعتبار داشته باشد.

منبع:

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اولویت یک هافبک با کیفیت است

ماکس آلگری تایید کرد که قصد دارند تا یک هافبک را جذب کنند..

آلگری : اولویت یک هافبک با کیفیت است

آدریانو گالیانی امروز در صحبت هایی اعلام کرد که میلان می خواهد یک هافبک چپ را به خدمت بگیرد و در حال حاضر ماکس آلگری در مصاحبه با ریپابلیکا تایید کرد که او می خواهد تا باشگاه یک هافبک با کیفیت را جذب کند.

"هدیه پریزیدنت برلوسکونی ؟ پس از بررسی و حل مشکل تمدید یا عدم تمدید قرارداد بازیکنان یک هدیه وجود خواهد داشت."

هافبک سابق باشگاه پسکارا و مربی حال حاضر روسونری ها در ادامه گفت
    "اولویت ما ؟ یک هافبک با کیفیت می باشد"

آندرا پیرلو دیروز در صحبت هایی اعلام کرد در حال ترک باشگاه روسونری پس از 10 سال حضور در میلان می باشد و حتی الام خداحافظی از میلان کرد.

"پیرلو ؟ انتخاب ها گاهی ناخوشایند هستند و بستگی به نیاز مربی,باشگاه و بازیکن بستگی دارد.پیرلو در تاریخ میلان باقی خواهند ماند و او هنوز چیزهای زیادی برای ارائه دارد."

میلان موفق به کسب اسکودتو شده است و آخرین بازی خود را یکشنبه شب برابر اودینزه انجام خواهد داد

منبع:

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ایجنت پاستوره : هیچ کس غیرقابل فروش نیست , هر چیزی قیمتی دارد.

صحبت های مدیر برنامه خاویر پاستوره در مورد وضعیت این بازیکن در بازار نقل و انتقالات:

پاستوره در بازار نقل و انتقالات؟
    همه بازیکنان دنیا در بازار نقل و انتقالات قرار دارن و هر کسی قیمتی دارد.حتی همسر من!
    از مارسلو سیمونیان سوالاتی در مورد آینده موکل او خاویر پاستوره مطرح شد و خواستار اطلاعاتی در مورد آینده این ستاره 21 ساله در ترکیب روسانرو شدن.
    در مصاحبه با توتو مرکاتو وب از او سوال شد:
    شما میگین که پاستوره 100% در پالرمو باقی خواهد ماند؟! " دقیقا بخوام بگم باید بگویم نه! "

از میلان به عنوان مشتری جدی این ستاره 21 ساله آرژانتینی نام برده میشه.

ترجمه شده توسط خودم:

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اسطوره تعصب از بانوي سالخورده دل مي كند؟ مطبوعات آمريكا: دل پيه رو با بكام همبازي مي شود

اسطوره تعصب از بانوي سالخورده دل مي‌كند؟
    مطبوعات آمريكا: دل‌پيه‌رو با بكام همبازي مي‌شود

خبرگزاري فارس: منابع خبري آمريكا از احتمال مي‌دهند اسطوره يوونتوس هم‌‌تيمي ديويد بكام در لوس‌آنجلس شود.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه واشنگتن‌پست، آلساندرو دل‌پيه‌رو در تمام سال‌هاي فعاليتش نسبت به تيم يوونتوس معروف به "بانوي سالخورده‌ " وفادار باقي مانده است. اين ستاره 36 ممكن است به دوره طولاني تعصب و پايبندي تيمي خاتمه دهد. زيرا اكنون با پيشنهاد تيم لوس‌آنجلس‌‌گالاكسي مواجه شده است.
    سران تيم آمريكايي كه از چهار سال قبل ديويد بكام را در اختيار دارند، با كسب رضايت ستاره 36 ساله انگليسي مبني بر ادامه همكاري، به دل‌پيه‌رو نيز پيشنهاد داده‌اند.
    ستاره‌ ايتاليايي‌ها كه تاكنون در 489 بازي براي را‌ه‌راه‌پوشان 205 گل زده، نسبت به اين پيشنهاد هنوز هيچ واكنش جدي نداشته است.

منبع:

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خبر رسمی : آمبروزینی تا 2012 تمدید کرد

از مقر میلان خبر های خوبی به گوش می رسد.ماسیمو آمبروزینی کاپیتان شماره یک میلانی ها پس از ملاقات امرورز با گالیانی قرارداد خود را تا پایان فصل آینده با میلان تمدید کرد..

آمبروزینی بیش از این بارها ابزار تمایل به ماندن کرده بود و امروز به خواسته خود ابقا در میلان دست یافت.

آث میلان با انتشار بیانیه ای در وب سایت خود اعلام کرد که ماسیمو آمبروزینی قرارداد خود را تا 30 ژوئن 2012 تمدید کرد.

بدین ترتیب فلاویو روما , مارک فن بومل , فیلیپو اینزاگی , و الساندرو نستا همه قرارداد خود را تا سال 2012 تمدید کردند و تنها از بازیکنانی که قرارداد خود را تمدید نکرده اند کلارنس سیدورف و نیکولا لگروتالیه می باشند.

مارک یانکولووسکی و آندرا پیرلو در حال حاضر رفتن خود از باشگاه در انتهای فصل را تایید کردند.

منبع:

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اینتر در آستانه خرید اور بانگا از والنسیا

مدیران نرآتزوری به دنبال تقویت خط میانی شان در بازار نقل و انتقالات تابستانی هستند و پیش از این به دنبال فرناندو، بازیکن هافبک پورتو، بودند

سایت گل- به گزارش نشریه گاتزتا دلو اسپورت، اور بانگا، ستاره آرژانتینی والنسیا، یک قدم به ترک این باشگاه نزدیک شده زیرا باشگاه اینتر حاضر است برای خرید او 8 میلیون یورو بپردازد.

مدیران نرآتزوری به دنبال تقویت خط میانی شان در بازار نقل و انتقالات تابستانی هستند و پیش از این به دنبال فرناندو، بازیکن هافبک پورتو، بودند.

اما باشگاه پرتغالی علاقه ای به دست دادن ستاره برزیلی اش نداشت و به همین دلیل اینتری ها اکنون بانگا را مد نظر قرار داده اند.

اینتری ها اول قدم شان برای خرید این بازیکن 22 ساله را در آوریل گذشته برداشتند و به نظرمی رسد اکنون که متقاعد شده اند این بازیکن می تواند در سری آ موفق شود، قصد دارند پیشنهادی رسمی برای او ارائه دهند.

بانگا که در سال 2008 از بوکا جونیورز به والنسیا پیوست، خیلی زود به یکی از بازیکنان کلیدی این تیم تبدیل شد اما نیاز مالی شدید باشگاه والنسیا موجب شده تا آنها حاضر شوند در صورت ارائه یک پیشنهاد مناسب او را به تیم دیگری واگذار کنند.

منبع:

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •