اونقدر ها هم بد نیست اما عمرا به پای 1 نمیرسه عمرا!!!
میگم بلا به دور
یه دفه نزدیک خونه جویی بودیم دیگه حوصله نداشتم از پلیس فرار کنم تصادف کرده بودم صبر کردم بیاد جریمه بنویسه ماشالله ماشالله 50 دولار دزدید ازم!!!
اونقدر ها هم بد نیست اما عمرا به پای 1 نمیرسه عمرا!!!
میگم بلا به دور
یه دفه نزدیک خونه جویی بودیم دیگه حوصله نداشتم از پلیس فرار کنم تصادف کرده بودم صبر کردم بیاد جریمه بنویسه ماشالله ماشالله 50 دولار دزدید ازم!!!
این یه ماد غیر رسمیه که توضیحشو دوستمون داده
در مورد اون DLC ها فقط لباس و خودرو به بازی اضافه میشه و با DLC های داستانی مثل خیانت جیمی فرق داره
تست شد و کار کرد ، دستش درد نکنه.
راستی میشه DLC هارو برای PC ، اونم رایگان گیر آورد ؟
این اونوقت چیه چه میکنه
فقط بادیگاردو راننده اضاف میکنه
یعنی میصرفه ریختنش
سیوامون که پاک نمیشه
تست شد! عــــالیه! فقط یه چند تا اشکال داره، مثلا جای مغازه ها روی مپ مشخص نیست ولی اگه از کنارشون رد بشی، میاد روی مپ! لباس هیچی تو کمد خونه Joe نیست، اون خونه باحاله که مال خودمون بود هم اصلا توی این مد نیست! ســـیو هم نداره!
کسی میدونه چجوری میشه به این راننده گفت کجا باید ما رو ببره!؟
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
حالت Free Ride رو به بازی اضافه میکنه (با بادیگارد و راننده!)، ربطی به روند داستانی نداره، سیو هم سرجاشه!
لینک ویدیو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by P A R S A; 29-08-2010 at 15:27.
مشکل گشنه بودن چجوری حل میشه؟
همش جونش کم میشه و اطراف مات میشه
ترینر نداره؟
آقا ما هم تموم کردیم با 75%. ولی 2 تا سوال واسم پیش اومد.
1. چه بلایی سر جو اومد ؟؟؟ ( اگه کشته باشنش که خیلی مسخرس ، اینم به جور ماسمالیه)
2. پاپالاردو که بابای ویتو رو کشته بود چی شد ؟ ویتو بیخیال کشتنش شد ؟ اینم فکر کنم ماسمالیش کردن.
عزیز شما سیستمت هیچ مشکلی نداره ..
احتمال داره کرکت مشکل داشته باشه نسخه مطمئن و درست کرک رو از اینجا دانلود کن .. برنامه های جانبی رو هم ببین درست نصب کردی یا نه .. در آخر یا باید به ویندوزت شک کنی یا کلا بازی که خریدی مشکل داره و فایلها ناقص نثب میشند
1. معلوم نشد، شاید نگهش داشتن برای مافیا 3!
2. بابای ویتو رو دِرِک کشته بود که ویتو کشتش!
جای خوش شانسی داره که برات نصب نمیشه وگرنه مثل من از بازی کامپیوتری زده میشی! تو 10% زدم پاکش کردم انقدر مضخرفه که حد نداره یه ذره فقط گرافیکش خوبه همین
تا نصب نشده بندازش دور dvd شو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)