تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 104 از 252 اولاول ... 45494100101102103104105106107108114154204 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,031 به 1,040 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

رطب خورده ای که منع رطب کند
    نه عزیز دل پروین این کار ها را نمی کرد و هنوز که هنوزه محبوبه
    یکسری افراد اون دوران که دیدن به خاطر علی پروین خیلی ها به استادیوم میرن به فکر خراب کردن پروین افتادن.
    تو کارشون هم نسبتن موفق بودن و پروین رو از پرسپولیس کنار گذاشتن.ولی هنوز که هنوزه پروین یکی از محبوبترین ها هست

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نه عزیز دل پروین این کار ها را نمی کرد و هنوز که هنوزه محبوبه
    یکسری افراد اون دوران که دیدن به خاطر علی پروین خیلی ها به استادیوم میرن به فکر خراب کردن پروین افتادن.
    تو کارشون هم نسبتن موفق بودن و پروین رو از پرسپولیس کنار گذاشتن.ولی هنوز که هنوزه پروین یکی از محبوبترین ها هست

دوست من ؛

پروین به دست خودش ، باعث شد تا اون اتفاق تلخ در آزادی بیفته ، میگم تلخ چون برای من هم تلخ بود ، اولین بار بود می دیدم اسطوره ای بدست خودش سرنگون بشه ( هرچند که بعدها با دیدن خودکشی های ورزشی دایی و حجازی و عابدزاده و رضازاده برام عادی شد ) ، یادتون میاد پروین هو شد ؟ یادتون میاد شعار منزجر کننده ی حیا کن رها کن که برای پروین بزرگ سر داده شد ؟ یادتون میاد لیدرهای منتسب به پروین رو مردم از جایگاهها بیرون کردند ؟
    به نظرم پروین باید ممنون محمد حسن انصاری فر باشه که نگذاشت بیشتر از اون شان پروین پایین بیاد ( جدای از انتقاداتی که به انصاری فر وارد هست )
    درسته هنوز هم پروین محبوب بسیاری هست ( من جمله خود من ) اما نتایجش با پرسپولیس در اواخر دوران مربیگریش می طلبید که خودش محترمانه کنار بکشه ، و در تعجبم که چرا این همه مسائل برای کاپیتان کریم باقری عبرت نشد و چرا بعد از فصلی که طلسم تساویهای دربی رو شکست کفشها رو نیاویخت ؟

اما در مورد کنترل سکوها توسط لیدر ها ؛ فکر میکنم اکثریت ما با خلق و خوی لیدرها آشنا باشیم

مسئله ای که به نظر من جالب میاد انتقاد پروین از دایی به خاطر لیدرهاست ، این که پروین بزرگ دچار این مسئله نبوده باشه برای من به اندازه ی کافی غیرقابل باور هست که باورش نکنم ،

به هرحال چیزی که مسلمه اینه که " مطمئنا نظرات افراد در زمینه های مختلف با هم متفاوت است "

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

واقعا برای دایی متاسفم که چشم دیدن محبوبیت بقیه رو نداره .خودش که توسط لیدرهای جیره گیرش تشویق میشه وحتی بچه 1 ساله هم متوجه شده که تشویق های دایی غیر طبیعی هستن .( تیم 4 تا خورده اعصاب هوادار خوردوخاک شیر شده اونوقت یه عده جیره گیر دایی میان تشویقش میکنن ، البته نظر مردم در این رابطه تو سایت رسمی پرسپولیس خیلی جالبه ) اما دایی به محبوبیت باقری وشیث حسودی کرد وهردو رو از تیم کنار گذاشت .اونوقت امروز دو تا بچه سوسول که یکی شون تازه اسمش به گوشم خورد ( الهامی ، اقازمانی ) رو رو نیمکت نشونده.
    خوب گفتی
    خیلی سبک تشویق شبیه تشویق های بود که علی پروین رو میکردن
    یادمه اون موقع هم میگفتن عــــــــــــــــــــــلی پروین
    الان میگفتن عـــــــــــــــــلی دایی !

همون موقعی که سبک شهارا اینطوری شد گفتم بگیر که با مخ میخوره زمین !

و واقعا متاسفم که تماشاگرا صحنه آهسته نمیبینن به همه خانواده داور و قلعه نویی یه نیمه فحش میدن ! اگه کمیته انضباطی محروم نکنه واقعا کم لطفی کرده !
    اصلا داوری نقش نداشت فقط چششمون کور شده بود بازی بد پرسپولیس رو ندیدن

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

جواد کاظميان: دايي نياز ندارد من برايش گل ببرم
    هافبک پيشين تيم فوتبال پرسپوليس از پيروزي تيم فوتبال سپاهان مقابل تيم سابقش ابراز خوشحالي کرد.

جواد کاظمیان پس از پیروزی 4 بر یک فوتبال سپاهان مقابل پرسپولیس گفت: من امروز بازیکن سپاهان هستم و از اینکه در این دیدار پیروز شده‌ایم خوشحالم.
    وی در مورد اینکه چرا ابتدای مسابقه برای علی دایی گل نبرده است اظهار داشت: دایی نیاز ندارد که من برایش گل ببرم. خبرنگار دیگری پرسید آیا دوستی شما با علی کریمی باعث شد که همانند وی پیش از آغاز مسابقه برای علی دایی گل نبرید که هافبک تیم سپاهان پاسخ داد: این موضوع ربطی به علی کریمی ندارد و تصمیم خودم بود.
    دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و سپاهان در هفته شانزدهم دهمین دوره رقابتهای لیگ برتر عصر امروز دوشنبه در ورزشگاه آزادی تهران با پیروزی 4 بر یک شاگردان قلعه نویی به پایان رسید.

---------------------------------------------------------

وقتي سرمربي پرسپوليس از پاسخگويي فرار مي‌كند
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از جلسه يک ساعت و نيمه با بازيکنان در رختکن حاضر به مصاحبه نشد.

علي دايي پس از شکست 4 بر يک برابر سپاهان حدود يک ساعت و نيم با بازيکنان تيمش در رختکن جلسه گذاشت.
    دايي پس از پايان اين جلسه خطاب به خبرنگار يک برنامه تلويزيوني که منتظر مصاحبه با دايي پس از اين جلسه بود، گفت:‌ ديگر الان وقت لالا است، برو استراحت کن. الان وقت مصاحبه نيست.

منبع :football3.ir

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

از اونجا که مجتبی شیری یه خطای پنالتی داد و روی خسرو حیدری خطا نکرد تا نتونه تک به تک بشه و گل بزنه،فکر کنم طبق روال این فصل باید ازتیم اخراج بشه...ایشالله در بازیهای آینده خرزو خان خط دفاع تیم رو تضمین میکنه!

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

به نظر من تعویض های دایی در بازی امروز اشتباه بود. البته روی نیمکت هم بازیکن خاصی نداشت ولی به نظرم نباید آرفی و فشنگچی رو تعویض میکرد.

در مورد پنالتی ها هم به نظر من پنالتی اول مشکوک بود.من هنوز شک دارم که خطا بیرون محوطه جریمه انجام شد یا داخل.
    باید برنامه نود رو ببینم ولی پنالتی دوم درست بود

در مورد سپاهان هم باید بگم واقعا تیم پرمهره و وحشتناکیه کافیه به ترکیبش نگاه کنید:

رحمتی...عقیلی...حسینی...حیدری. ..بیک زاده...جان واریو...جمشیدیان...کاظمیان... کریمیان...عنایتی...توره

به نظرم همشون ستاره هستن به جز بیک زاده البته بیک زاده هم نسبت به زمان حضورش در استقلال بهتر بازی میکنه

روی نیمکتشون هم ستاره بارونه حاج صفی...یانوش...نویدکیا...بنگر...

به نظرم سپاهان امسال تیم خیلی قوی بسته و حتی اگه در لیگ دوم هم بشه بازم براش ناکامی به حساب میاد

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

.
    دايي پس از پايان اين جلسه خطاب به خبرنگار يک برنامه تلويزيوني که منتظر مصاحبه با دايي پس از اين جلسه بود، گفت:‌ ديگر الان وقت لالا است، برو استراحت کن. الان وقت مصاحبه نيست.

منبع :football3.ir

بازم یه سیابازی تاکتیکی وبه موقع از دایی
    دایی بهتره به جای این خودشیرینیها ول.و...باریا
    جواب باخت تیم که سنگینرین باخت خانگی تاریخ پرسپولیس بوده رو. بده

دلیل اخراج شیث رو بگه

دلیل رفتن باقری وخداحافظیش از فوتبال رو بگه

دلیل پول دادن به لیدرهای جیره گیرش رو بد

دلیل نیمکت بی بنیه پرسپولیس که افرادی مث الهامی واقازمانی روش میشینن رو بده
    نه باید خودشیرینی دربیاره

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

واقعا برای باعث و بانی های که کریم رو وادار به خداحافظی از فوتبال کردند متاسفم

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

من عاشق تعویض های علی دایی هستم.
    تا بازیکن شماره 40 را گذاشت جای اشپیتین ارفی تا چند دقیقه کف کرده بودم که چطوری به مغزش همچین چیزی رسید!

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

یادمه اون موقع هم میگفتن عــــــــــــــــــــــلی پروین
    می گفتند علی سلطان! هوادارای اون یکی تیم هم میگفتند علی....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •