خطا به نفع اسپانیا بود گفت به نفع پرتغال !
خطا به نفع اسپانیا بود گفت به نفع پرتغال !
همين الآن صدر گفت بازي نميدونم كي با كي (دقت نكردم) تساوي شد!!!
این یارو رایانکه گفت:هاوارد وب گفته اگه فیفا--ان شالله--سیستمه استفاده از تکنولوژی رو راه بندازه ما حمایت می کنیم
از این گزارش های مردمی زیاد پخش کنن ، حال کنیم
گفته های یکی از مردم ، همین چند دقیقه پیش:
برنامه تلویزیون ، جام جهانی 2000 2004 که من دیدم ، امسال بهتر از پارسال بود
سخنی گوهربار از جاودانی :
اگه بازیکنی اشتباه کنه به ضرر تیم خودش عمل کرده ولی اگه داوری اشتباه کنه به ضرر یه کشور عمل کرده.![]()
سخنی گوهربار از جاودانی آلمانی!!! :
اگه بازیکنی اشتباه کنه به ضرر تیم خودش عمل کرده ولی اگه داوری اشتباه کنه به ضرر یه کشور عمل کرده.![]()
فردوسی پور گزارش خوبی داشت اما چند تا سوتی هم داد
مثلا یه جا گفت داوید ویا و ایگواین با 4 گل زده در صدر جدول قرار می گیرن. در صورتی که ویتک مهاجم اسلواکی هم 4 گله است.
یه چیزی که من رو خیلی اذیت می کنه این جاودانی ست . این آدم تکلیفش با خودش هم مشخص نیست.
بعد از بحث کارشناسی داوری که اعلام شد گل اسپانیا در شرایط آفساید به ثمر رسیده جاودانی گفت پس اگه اسپانیا قهرمان بشه با گل آفساید قهرمان شده! آخه این چه منطقیه؟ چون طرفدار آلمان هستی که قرارنیست هر تیمی رو بکوبونی؟ چطور این حرفا رو سر بازی آلمان و انگلیس و اشتباه داور نگفتی؟ چطور بعد از بازی گفتی اگه گل رو هم قبول می کرد داور ،آلمان بازی رو 7-2 می برد؟ من مشکلی با تیم ملی آلمان ندارم و انصافا تو این جام از بازی هاش لذت بردم اما این جور طرفداری رو خیلی بد می دونم مثلا رضا جاودانی یه جا تو بازی آلمان صربستان که داور کلوزه رو اخراج کرد تا چند روز بی خیال داور نشده بود و باخت آلمان رو گردن داور می انداخت اما تو بازی آلمان انگلیس گفت تیمی که مدعی قهرمانی و حضور در مراحل بالاتر هست نباید این اشتباهات روش اثر بذاره! بالاخره کدوم درسته؟ همه حرفهای رضا جاودانی رو باید پذیرفت جز جایی که پای آلمان وسطه.
امیدوارم طرفداران ژرمن ها این مخالفت با مجری برنامه رو روی حساب دشمنی با آلمان ها نپندارند.
ممنون.
جالبه جاودانی آخر برنامه با لبخندی گفت بعدا درباره توطئه توهم (سوتی معروفش) توضیح میدم.
آره هی میگفت توپ مواج
فکر کنم توهم زده بود ژاپن رو تیم شاهین(سوباسا- فوتبالیستا) میدید!
یه جا هم در مورد دروازه بان پاراگوئه گفت: از دروازه خروج میکنه( پشتش تصحیح کرد).
یه جا دیگه هم در اواخر بازی، بازیکن فوروارد ژاپن 1 خطای کوچیک کرد و بعد از سوت داور توپ رو محکم شوت کرد که باعث شد کارت زرد بگیره، اما گزارشگر بعد از تکرار صحنه ی خطا گفت: به نظر سختگیرانه میومد دادن این کارت!
کلا این سیانکی خوراک خندست! کاش بازم بیارنش.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)