چابی: منتظر پیروزی تاریخی مقابل آلمان هستم
ستاره بارسلونا از بازی نیمهنهایی گفته.
سایت گل - چابی، هافبک بارسلونا گفته آلمان، رقیب آنها در نیمهنهایی تیمی بااستعداد است و نبود توماس مولر به سود اسپانیا خواهد بود.
بازیساز بارسلونا گفته دستاوردهای گذشته اسپانیا در حال حاضر به درد نمیخورد و آنها باید با نسل رویاییشان به قهرمانی در آفریقای جنوبی برسند.
چابی میگوید: «آلمان تیمی باطراوتتر و به ویژه در خط میانی بااستعدادتر شده است. آنها دیگر کمتر فیزیکی بازی میکنند و بیشتر از استعدادشان بهره میگیرند. مولر در بازی مقابل ما بازی نمیکند و این خبر خوبی است، چون او در فرمی عالی قرار دارد. خدیرا و شوایناشتایگر کارشان را عالی انجام میدهند، و اوزیل، پودولسکی و کلوزه هم همین طور. آنها همه میتوانند گل بزنند.»
چابی ادامه میدهد: «آنها تیمی هستند که مقابلشان میتوانیم خوب بازی کنیم، چون دوست دارند توپ را تصاحب کنند و بیشتر از پاراگوئه به ما فضا میدهند. آنها در ضدحملات عالی هستند و بازیکنان کناریشان به خوبی بازی تیم را پوشش میدهند.»
او درباره اسپانیا میگوید: «ما با رسیدن به نیمهنهایی تاریخساز شدهایم، اما در همین جا متوقف نمیشویم و باید به فینال برسیم و پیروز شویم. ما نسلی رویایی برای رسیدن به این دستاورد داریم و با تمام توان بازی خواهیم کرد. نکته مهم این است که گل بزنیم و باید از فرم عالی داوید ویا بهره ببریم.»
2010/7/6کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جرارد پیکه: آلمان فوقالعاده است
ستاره بارسلونا از تاریخساز شدن و رسیدن به چهار تیم پایانی خوشحال است.
سایت گل - جرارد پیکه از این که اسپانیا برای اولین بار به نیمهنهایی جام جهانی رسیده خوشحال است، اما میگوید فرم باورنکردنی آلمان به این معناست که آنها در سطحی برابر با قهرمان اروپا حضور دارند.
اسپانیاییها دو سال پیش آلمان را در فینال یورو 2008 بردند، اما پیکه میگوید آنها این بار کار سختی پیش رو دارند: «برای تیم و کشورم خوشحالم. این اولین باری است که به مرحله نیمهنهایی میرسیم و تاریخساز شدن عالی است. آلمان تیمی بسیار سرسخت، قوی و سرشار از کیفیت است، بازیکنانی فوقالعاده دارد و متوقف کردن آنها کار دشواری خواهد بود. به نظرم وقتی در نیمهنهایی هستید هیچ تیمی مدعی نیست. درست است که آنها به دلیل دو برد چهارگله در وضعیتی عالی هستند، اما باید ببینیم چه میشود. آلمان و اسپانیا هر دو بازیکنان جدیدی در تیم خود دارند و اوضاع با فینال یورو 2008 متفاوت است. آنها بازیکنان جوان بسیاری مانند اوزیل، مولر و خدیرادارند که عالی بازی میکنند.»
2010/7/5کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تورس: مصدومیت مانع درخششم استبا جرارد و کرگر مشورت میکنم!
مهاجم لیورپول از موفقیت آلمانیها شگفتزده نیست.
سایت گل - فرناندو تورس، مهاجم اسپانیا میگوید که مشکلات آمادگی او باعث شده نتواند در جام جهانی بهترین نمایشهایش را داشته باشد.
مهاجم لیورپول پس از جراحی روی مچ پا آخرین دیدارهای فصل گذشته لیگ برتر را از دست داد و هنوز به فرم خوب خود برنگشته. او در آفریقای جنوبی هنوز گلی نزده است. تورس میگوید باید بازی خود را بهتر کند تا اسپانیا بتواند آلمان را ببرد.
او میگوید: «تورنمنت سختی را پشت سر میگذارم، چون آمادگی من در بالاترین سطح نیست اما هر بازی دارم بهتر میشوم. حس بهتری دارم اما هنوز باید بهتر شوم.»
مهاجم اسپانیا می گوید با استیون جرارد و جیمی کاراگر، همتیمیهایش در لیورپول صحبت خواهد کرد تا از آنها درباره نحوه بازی مقابل آلمان مشورت بگیرد. او میگوید: «آلمان من را شگفتزده نکرد. من از طرفداران سرسخت فوتبال آلمان هستم و همه بازیکنانشان را میشناسم. به نظرم مردم آلمان انتظار نداشتند آنها این قدر عالی بازی کنند، اما من مطمئن بودم که آنها تا این حد خوب خواهند بود. آلمان همیشه پای ثابت نیمهنهایی است. من با استیوی و جیمی صحبت کردهام، البته نه درباره آلمان، اما قصد دارم به زودی به آنها زنگ بزنم و از آنها درباره نحوه بازی با آلمان صحبت کنم.»
تورس: میدانم شاید مقابل آلمان در ترکیب ثابت نباشم
مهاجم لیورپول از قدرت آلمانیها هم باخبر است.
سایت گل - فرناندو تورس گفته مطمئن نیست در ترکیب ثابت اسپانیا مقابل آلمان در نیمه نهایی جام جهانی قرار بگیرد.
تورس در جام جهانی در فرمی ناامیدکننده بوده و هنوز نتوانسته در رقابتهای جام جهانی گلی را به ثمر برساند. گفته میشد شاید این مهاجم سابق اتلتیکو مادرید جایش در ترکیب ثابت را به سسک فابرگاس یا داوید سیلوا بدهد. اما مهاجم لیورپول میپذیرد که جایگاهش تضمینشده نیست: «در این تیم هیچ فردی جایگاه تضمینشدهای ندارد. تیم ما سرشار از رقابت است و هر کسی میتواند بازیکن ثابت باشد. به کسی قول جایگاه ثابت داده نشده. من باید در طول هفته سخت تلاش کنم تا در ترکیب قرار بگیرم، اما اگر نتوانستم، از بیرون زمین تیم را تشویق خواهم کرد.»
او درباره تیم آلمان میگوید: «آنها تیمی قوی هستند که با سرعت بازی میکنند و همیشه بر سر هر چیزی میجنگند. آنها بازیکنان جوانی دارند که کیفیت بالایی دارند و نشان دادهاند تیمی هستند که شکست دادنشان مشکل است. حالا بهترین زمان برای بازی با آلمان است و داریم برای بازی مقابل آنها لحظهشماری میکنیم. امیدوارم فوتبال ما خودش را در پایان بازی نشان دهد، همان طور که در وین این طور شد.» تورس 26 ساله به قهرمانی اسپانیا در یورو 2008 اشاره میکند. او ادامه میدهد: «امیدوارم روز شادتری را برای مردم رقم بزنیم، اما ابتدا باید آلمان را ببریم.»
بررسی های ناسا: جابولانی، بر علیه اسپانیا
انتقادات فراوان بازیکنان، مربیان و مسئولان تیمهای مختلف حاضر در جام جهانی از توپ مورد استفاده در این رقابتها، منجر به آن شده که مسئولان ناسا، به بررسی جابولانی بپردازند.
سایت گل - انتقادات وارد به توپ جابولانی، یعنی توپ مورد استفاده در رقابتهای جام جهانی منجر به این شده که مسئولان ناسا به بررسی آن تصمیم بگیرند. دروازه بانان الجزایر، ژاپن و غنا و خیلی از دروازه بانان دیگر می توانند از اشتباهاتی که در مورد این توپ داشته اند بگویند. جابولانی توپی پراشتباه و پرحاشیه است.
محققان ایرودینامیک ناسا، رفتار این توپ را مورد بررسی قرار داده اند و در این بررسی مشخص شده است که جابولانی، توپی مملو از اشتباه و غیرقابل پیش بینی است. نتایج این آزمایشات گویای آن است که جابولانی زمانی که با سرعتی بیشتر از 72 کیلومتر بر ساعت حرکت می کند، غیرقابل پیش بینی خواهد بود.
زمانی که شوت محکمی به توپ 440 گرمی آدیداس وارد می شود، این توپ با تغییر کلی جهتش در طول پرواز مواجه می شود.
به نفع آلمانی ها
تیمهای حاضر در رقابتهای بوندس لیگا که با کمپانی آدیداس، سازنده جابولانی قرار داد دارند، تعدادی از رقابتهای لیگشان را با توپ جام جهانی برگزار کردند و بدین ترتیب با این توپ آشنایی بیشتری دارند.
کرگر بازیکن تیم ملی انگلیس پس از حذف تیم ملی کشورش به دست ژرمنها در این رابطه گفت: «جابولانی گاهی اوقات به سمت راست می رود و گاهی وقتها در ثانیه های پایانی مسیرش را تغییر می دهد. به نظر می رسد که این برای تمام تیمها رخ می دهد، به جز آلمان. آنها با این توپ بازی کرده اند و این باعث شده آنها برتری هایی نسبت به سایرین داشته باشند. این واضح است و مطمئنم که این به آنها کمک زیادی کرده است.»
یواخیم لو: اسپانیای 2008 برتر بود؛ الان برابریم
سرمربی تیم ملی آلمان در صحبتهایی به مقایسه ماتادورهای سال 2008 و تیم کنونی دل بوسکه پرداخته است.
سایت گل - یواخیم لو، سرمربی تیم ملی آلمان در صحبتهایی خوش بینی خود را نسبت به صعود تیمش به مرحله فینال رقابتهای جام جهانی اعلام کرده است.
شاگردان لو روز چهارشنبه در مرحله نیمه نهایی رقابتهای جام جهانی مقابل اسپانیا قرار خواهد گرفت و مصاف این دو تیم یادآور دیدار این دو تیم در فینال رقابتهای یورو 2008 است.
یواخیم لو در گفتگو با روزنامه آلمانی تی زد گفت: «اسپانیا در دو سال اخیر تیمی منسجم و باثبات بوده است؛ آنها با بهره گیری از حافظه شان بازی می کنند و سیستم بازی آنها به مراتب بهتر از سیستم آرژانتین است.»
از نظر لو: «اسپانیا تیمی صاحب سبک در فوتبال دنیاست ولی علائم متفاوتی در این تیم نسبت به اسپانیای سال 2008 دیده می شود. در آن زمانها اسپانیا به مراتب تیم برتری نسبت به ما بود ولی اکنون اسپانیا و آلمان کاملا در یک سطح هستند. ما شانس خوبی برای پیروزی مقابل اسپانیا داریم. هر دو تیم در یک سطح برابر هستند.»
لو در ادامه با آنالیز تیم حریف گفت: «اسپانیا فقط یک مسی ندارد. این تیم چندین مسی دارد. آنها تیمی بسیار سخت کوش هستند که بازیکنان زیادی از رئال مادرید و بارسلونا دارند. آنها تیم کاملی هستند. آنها فقط یک مسی ندارند، بلکه چندین مسی دارند. چابی و اینیستا، ستون فقرات تیم اسپانیا هستند که باید آنها را کنترل کنند. در دوئل بین آنها و شواین اشتایگر و خدیرا، می تواند نقطه عطف بازی باشد.»
این مربی بزرگ در پایان صحبتهایش از مقایسه گلزنان دو تیم، امتناع کرد و گفت: «ویا از جناحین به سمت دروازه پیش می رود ولی کلوزه فضای بیشتری را در اختیار می گیرد. آنها بازیکنان متفاوتی هستند و تنها وجه مشترک آنها عطش گلزنی است و بازیکنان حریف و دروازه بان حریف را به وحشت می اندازند.»
فابرگاس: آلمان قدرتمندترین تیم جام است
کاپیتان آرسنال از باستین شوایناشتایگر ستایش کرده است.
سایت گل - سسک فابرگاس، هافبک اسپانیا گفته آلمان مدعی رسیدن به فینال جام جهانی است.
این هافبک 23 ساله البته گفته تیمش از تیم یواخیم لو نمیترسد: «ما تمام بازیهای آلمان را دیدهایم. وقتی این جا هستید دست از تماشای فوتبال برنمیدارید. ما تمامی تیمها را میشناسیم. آلمان تیمی بسیار قدرتمند است و شاید قویترین تیم جام در حال حاضر باشد. آنها در ضدحملات بسیار سریع هستند، اما دفاعشان هم عالی است. من بازی باستین شوایناشتایگر را دوست دارم. او فوقالعاده است و جام جهانی بینظیری را تجربه کرده. هرگز انتظار نداشتیم آرژانتین چهار برصفر ببازد، اما در فوتبال امروز هر تیمی میتواند شما را ببرد»
بازی چهارشنبهشب دو تیم تکرار فینال یورو 2008 است. قهرمانی اسپانیا در آن مسابقات اولین قهرمانی بزرگ آنها پس از سال 1964 بود؛ آنها در آن سال هم فاتح جام ملتهای اروپا شده بودند.
هافبک آرسنال میگوید: «برایم مهم نیست همه میگویند آلمان بخت بیشتری دارد. اگر آنها بخت بیشتری دارند، خب لابد همین طور است. ما تنها میخواهیم بازی خود را انجام دهیم، تیم قدرتمندی باشیم، آنها را ببریم و به فینال برسیم. به دستاورد خود تا این جا افتخار میکنیم، اما میخواهیم تا انتهای راه را برویم. این اولین باری است که به نیمهنهایی جام جهانی میرسیم و تلاش خواهیم کرد در آن عالی باشیم.»
سوکر: اسپانیا مدعی اول قهرمانی است
ستاره سالهای نه چندان دور دنیای فوتبال از حذف آرژانتین ابراز تاسف کرد. او امیدوار است که ویا عنوان برترین گلزن جام را از آن خود کند.
سایت گل - داوور سوکر، ستاره سالهای نه چندان دور تیم ملی کرواسی در صحبتهایی اعلام کرده که از نظر او تیم ملی اسپانیا مدعی شماره یک قهرمانی در رقابتهای جام جهانی 2010 است؛ این در حالی است که آلمان حریف بسیار قدرتمندی برای ماتادورهاست.
سووکر در صحبتهایی گفت: «از نظر من اسپانیا مدعی اول قهرمانی است؛ هر چند که نباید آلمان را هم نادیده گرفت.»
ستاره سابق باشگاه های رئال مادرید و سویا ادامه داد: «از حذف آرژانتین بسیار متاثر شدم، چرا که آنها فوق العاده بازی می کردند. بدون شک آرژانتین در خط دفاعی مشکلات متعددی داشت. دوست داشتم که این تیم به خاطر مارادونا هم که شده به مراحل بالاتری می رسید، مارادونا مردی است که سرمایه گذاری زیادی در دنیای فوتبال داشته و زندگی اش را در راه فوتبال گذاشته است.»
او در ادامه صحبتهایش ابراز امیدواری کرده که داوید ویا بتواند این رقابتها را با عنوان آقای گلی به خاتمه ببرد. سووکر با ابراز ناامیدی از بازی تیم ملی انگلیس به این نکته اشاره کرد که لیگ برتر انگلیس می بایست تعداد تیمهایش را کاهش دهد و گفت: «لیگ برتر می بایست تعداد تیمهایش را بکاهد چرا که بازیکنان آنها تنها در باشگاه هایشان می درخشند ولی کاملا خسته به جام جهانی رسیدند.»
مصاحبه با دل بوسکه: نباید به گذشته و قهرمانی مان نگاه کنیم
سرمربی ماتادورها همیشه آماده پذیرش انتقادات و عقاید دیگران است.
غزال زیاری
سایت گل - سرمربی تیم ملی اسپانیا از روحیه بالای تیمش برای موفقیت می گوید. دل بوسکه معتقداست که تیمش هنوز به هیچ موفقیتی دست نیافته و البته در ادامه به تمجید از کاسیاس پرداخته است. دل بوسکه کاسیاس را لیدر تیم در داخل و خارج از زمین می داند. متن این گفتگو را با هم می خوانیم.
* تبریک، اسپانیا اکنون در مرحله نیمه نهایی جام است
- مرسی از حمایت همگان. قبل از هرچیزی می خواهم به رافا نادال، موفقیتش در ویمبلدون را تبریک بگویم. او الگوی بزرگی برای ورزشکاران است. درمورد جام جهانی هم باید بگویم که هنوز نمی توانیم عملکرد تیم را جمع بندی کنیم، چرا که اسپانیا هنوز در رقابتها حاضر است. ما 5 دیدار را پشت سر گذاشتیم ولی هنوز دو دیدار دیگر برای رسیدن به اهدافمان باقی است. رویای ما هنوز زنده است.
* هدف بعدی غلبه بر آلمان است. آیا آنها انگیزه زیادی برای گرفتن انتقام شکست در فینال یورو 2008 ندارند؟
- فکر نمی کنم که حس انتقام وجود داشته باشد. آلمانها انگیزه زیادی برای رسیدن به فینال جام جهانی دارند و ما هم این حس را داریم. فکر نمی کنم که هیچ ورزشکاری روبه عقب نگاه کند و همه همیشه به جلو نگاه می کنند. آنها می خواهند به پیروزی برسند ولی در ذهن آنها چیزی از سال 2008 نیست و به سال 2010 می اندیشند.
* به نظر شما تیم ملی آلمان در مقایسه با تیمی که در فینال وین حاضر بود، بهتر شده است؟
- آنها در دو سال اخیر پیشرفت کرده اند و نسلی را در اختیار دارند که فوق العاده است. آنها تیم خوبی را شکل داده اند و هرچند که آلمان در تمامی رقابتها بسیار خوب بوده است ولی فکر می کنم که این تیم در مقایسه با رقابتهای یورو پیشرفت کرده است.
* سیلوا در دیدارهای اولیه تیم در ترکیب اصلی قرار نداشت. دلیل غیبت او چیست؟ همان شرایط فیزیکی یا دلیلی دیگر؟
- نه. شرایط فیزیکی کنونی او تنها دلیل غیبت سیلواست. ما هنوز زمان خوبی برای فرصت دادن به سیلوا پیدا نکرده ایم. رقابت عجیبی در تیم حاکم است. بعضی وقتها از اینکه به برخی از بازیکنان فرصت بیشتری داده نمی شود، تاسف می خورم. به همین دلیل زمانی که بازی تمام می شود، بیشتر به فکر فرو می روم. چون فکر می کنم که این بازیکنان می خواستند بیشتری بازی کنند و نتوانستند. در دیدار مقابل پاراگوئه دیدیم که دو دروازه بان دیگر ما یعنی رینا و والدس باز هم بازی نکردند ولی آنها در هر حرکت تیم کاملا سهیم بودند. قدرت ما در همین اتحاد ماست. اگر در پایان بتوانیم به موفقیت برسیم، این موفقیت ثمره تلاش هر 23 بازیکن اردوی ماست و نه فقط 11 بازیکن تیم.
* پس از چند بازی ابهامات زیادی در مورد تورس به وجود آمد. آیا او مقابل آلمان هم فیکس به میدان خواهد رفت؟
- تورس یکی از منابع غنی تیم ماست. سایر بازیکنان تیم هم به او عادت کرده اند. باید پذیرفت که هر مهاجمی با شرایطی کم و بیش مشابه با او مواجه می شود ولی تورس کار خودش را انجام می دهد. او همچنان مهاجم تیم ماست و ما کاملا به او اعتقاد داریم. هر چند که این گویای آن نیست که جایگاه او در دیدار مقابل آلمان در ترکیب اصلی تیم قطعی است.
* و برعکس تورس. ویا را می بینیم.
- ویا فوق العاده است.او برروی غلتک گلزنی افتاده و با اعتماد به نفس و روحیه بالای بازی می کند و این برای یک مهاجم خیلی خوب است.
* بحث بر سر حضور تورس یا یورنته. از این همه بحث در این رابطه خسته نشده اید؟
- راستش را بخواهید حس می کنم که رفتار خوبی دارم. شما می بایست در این رابطه نظر بدهید ولی این موضوع برای من حل شده است. به علاوه من یک شنونده و خواننده خوبی هستم و می بایست عقاید و ایده های دیگران را نیز پذیرا بود. من تمام نظرات را می شنوم و اهمیت زیادی برای هریک از این افکار قائلم. نباید درب مغزتان را به روی حرفها ببندید.
* خب. مارادونا به خانه بازگشت. او کسی بود که بیش از سایرین از تیم ملی اسپانیا انتقاد می کرد!
- او یک مرد خوشتیپ و دوست داشتنی بود، هر چند که در مواقعی خسته کننده بود. او به بهترین نحوی که از دستش بر می آمد از سرزمینش دفاع کرد.
* پس از این دیدار تماشایی (مقابل پاراگوئه) پیغامی برای کاسیاس ندارید؟
- کاسیاس لیدر و کاپیتان ما در داخل و خارج از زمین است. او در سالهای اخیر به بلوغ زیادی رسیده و مبدل به بازیکنی کلیدی برای تیم ملی شده است. هیچ شکی در کیفیت بالای او نیست و در تمام دنیا شناخته شده است.
* مربی پاراگوئه انتقادات زیادی از داور مسابقه داشت. نظری ندارید؟
- من هیچ وقت در مورد داوران صحبت نمی کنم. آنچه باید بگویم این است که بازی مقابل پاراگوئه را دوباره تماشا کردم. اسپانیا تیم برتر میدان بود و بیش از حریف به دنبال مال خود کردن پیروزی بود.
* پیروزی مقابل پاراگوئه، مهمترین نتیجه در کارنامه ورزشی شما بود. نه؟
- پس از 40 سال زندگی در دنیای فوتبال من به بازی خاصی اشاره نمی کنم بلکه می خواهم تمام پروژه را مرور کرده و به اهداف همیشگی ام پایبند باشم.
ميروسلاو كلوزه: اسپانيا شكست ناپذير نيست
مهاجم باتجربه تيم ملي آلمان معتقد است كه ژرمن ها نسبت به آخرين رويارويي شان با اسپانيا در فينال يورو 2008 پيشرفت زيادي كرده است.
سايت گل - ميروسلاو كلوزه، مهاجم تيم ملي آلمان، تاكيد كرد كه اسپانيا، حريف آنها در مرحله نيمه نهايي شكست ناپذير نيست و تيم آلمان نسبت به ديدار فينال يورو 2008 پيشرفت زيادي داشته اند.
دو تيم دو سال قبل در فينال يورو 2008 نيز به مصاف هم رفتند كه اسپانيا موفق شد با تك گل فرناندو تورس حريف را شكست دهد اما آلماني ها در جام جهاني 2010 تيم كاملا متفاوتي بودند و جذاب ترين بازي ها را ارائه داده اند.
كلوزه كه تا اين مرحله از رقابت ها 4 گل به ثمر رسانده، در كنفرانس مطبوعاتي امروزش گفت كه اگرچه اسپانيا از نظر تيمي بهتر از انگليس و آرژانتين است اما آنها شكست ناپذير نيستند.
او گفت: "اسپانيا بي ترديد از انگليس و آرژانتين تيم بهتري است. آنها تيم فوق العاده اي هستند. من بازي آنها مقابل پاراگوئه را ديدم. اين ديدار نشان داد كه آنها شكست ناپذير و مهار نشدني نيستند. ما مي توانيم از نقاط ضعف آنها استفاده كنيم."
او همچنين گفت كه آخرين رويارويي دو تيم در فينال يورو 2008 هيجچ تاثيري روي نتيجه ديدار چهارشنبه نخواهد داشت. "شما نمي توانيد اين دو بازي را با هم مقايسه كنيد. دو تيم تغيير زيادي كرده اند. بازيكنان دو تيم تغيير كرده اند و من فكر مي كنم كه تيم ما پيشرفت زيادي كرده است."
2010/7/4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ملکه اسپانیا، میهمان ویژه اسپانیا-آلمان
دیدار دو تیم اسپانیا و آلمان میهمان ویژه ای خواهد داشت.
سایت گل - دنیا سوفیا، ملکه اسپانیا روز چهارشنبه در استادیوم حاضر خواهد بود و دیدار مرحله نیمه نهایی رقابتهای جام جهانی میان دو تیم اسپانیا و آلمان را از نزدیک تماشا خواهد کرد.
سخنگوی کاخ پادشاهی اسپانیا در صحبتهایی به این نکته اشاره کرد که دنیا سوفیا در دوربان خواهد بود و این بازی را از نزدیک دنبال خواهد کرد؛ همان طور که ولیعهد اسپانیا و همسرش روز شانزدهم ژوئن در اولین دیدار اسپانیا در رقابتهای جام جهانی مقابل سوئیس در ورزشگاه حاضر بودند؛ البته در آن دیدار اسپانیا با نتیجه 0-1 مغلوب حریف شد.
بدین ترتیب دنیا سوفیا، ملکه اسپانیا قبل و بعد از این مسابقه که ساعت 20.30 به وقت محلی برگزار خواهد شد با بازیکنان دیدار و با آنها گفتگو خواهد کرد.
در صورتی که اسپانیا به دیدار فینال رقابتهای جام جهانی راه یابد، قطعا یکی از اعضای خانواده سلطنتی اسپانیا در ورزشگاه حاضر خواهند بود.
ملکه اسپانیا برای سفر به افریقای جنوبی برنامه خاصی را تغییر نداده و لغو نکرده.
اکنون هنگام انتقام است ...
اینم از هشت پاشون دیگه چی؟؟؟
آقا اینقدر از هشت پای ما تو تاپیکتون عکس نذارین . مگه ما از گاوای شما تو تاپیکمون عکس میذاریم؟![]()
اینا منتظر یک سوتی از ما هستن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)