تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 104 از 215 اولاول ... 45494100101102103104105106107108114154204 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,031 به 1,040 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

داره خودمونی میشه oldgods's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

14

سلام

اولا کاسپرسکی را آپدیت کنید و سیستمتان را بطور کامل اسکن کنید اگر چیزی پیدا نکرد فایل زیر را با حجم 208 کیلوبایت

داونلود و اجرا کنید.در صفحه اول گزینه Do a system scan and save a logfile را انتخاب و گزارش اسکن رابه طور کامل

اینجا Copy&Past کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر اجازه اجرای این برنامه را نداد نام آن را تغییر دهید و دوباره امتحان کنید باز اگر اجرا نشد در حالت Safe Mode

امتحان کنید ولی اگر باز هم نشد بگویید تا شاید راه دیگری پیدا کنیم.
    سلام رفيق اينجا گذاشتمش:

Logfile of HijackThis v1.99.1
    Scan saved at 10:55:18 AM, on 8/29/2007
    Platform: Windows ME (Win9x 4.90.3000)
    MSIE: Internet Explorer v5.50 (5.50.4134.0100)

Running processes:
    C:\WINDOWS\SYSTEM\KERNEL32.DLL
    C:\WINDOWS\SYSTEM\MSGSRV32.EXE
    C:\WINDOWS\SYSTEM\mmtask.tsk
    C:\WINDOWS\SYSTEM\MPREXE.EXE
    C:\WINDOWS\SYSTEM\MSTASK.EXE
    C:\WINDOWS\EXPLORER.EXE
    C:\WINDOWS\TASKMON.EXE
    C:\WINDOWS\SYSTEM\SYSTRAY.EXE
    C:\WINDOWS\RUNDLL32.EXE
    C:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE
    C:\SRN MICRO\SOLOSENT.EXE
    C:\SRN MICRO\SOLOCFG.EXE
    C:\WINDOWS\SYSTEM\INTERNAT.EXE
    C:\WINDOWS\SYSTEM\WMIEXE.EXE
    C:\WINDOWS\SYSTEM\RESTORE\STMGR.EXE
    C:\WINDOWS\SYSTEM\RNAAPP.EXE
    C:\WINDOWS\SYSTEM\TAPISRV.EXE
    D:\PROGRAM FILES\MOZILLA FIREFOX\FIREFOX.EXE
    D:\PROGRAM FILES\WINRAR\WINRAR.EXE
    C:\WINDOWS\TEMP\RAR$EX00.511\HIJACKTHIS.EXE

O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\PROGRAM FILES\ADOBE\ACROBAT 6.0\READER\ACTIVEX\ACROIEHELPER.DLL
    O3 - Toolbar: @msdxmLC.dll,-1@1033,&Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\SYSTEM\MSDXM.OCX
    O4 - HKLM\..\Run: [ScanRegistry] C:\WINDOWS\scanregw.exe /autorun
    O4 - HKLM\..\Run: [TaskMonitor] C:\WINDOWS\taskmon.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [PCHealth] C:\WINDOWS\PCHealth\Support\PCHSchd.exe -s
    O4 - HKLM\..\Run: [SystemTray] SysTray.Exe
    O4 - HKLM\..\Run: [LoadPowerProfile] Rundll32.exe powrprof.dll,LoadCurrentPwrScheme
    O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\SYSTEM\NvCpl.dll,NvStartup
    O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
    O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\SYSTEM\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
    O4 - HKLM\..\Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE
    O4 - HKLM\..\Run: [SoloSentry] C:\SRNMIC~1\SOLOSENT.EXE
    O4 - HKLM\..\Run: [SoloSchedule] C:\SRNMIC~1\SOLOCFG.EXE
    O4 - HKLM\..\RunServices: [LoadPowerProfile] Rundll32.exe powrprof.dll,LoadCurrentPwrScheme
    O4 - HKLM\..\RunServices: [SchedulingAgent] mstask.exe
    O4 - HKLM\..\RunServices: [*StateMgr] C:\WINDOWS\System\Restore\StateMgr.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [internat.exe] internat.exe
    O9 - Extra button: Related - {c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a} - C:\WINDOWS\web\related.htm
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Show &Related Links - {c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a} - C:\WINDOWS\web\related.htm
    O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\PROGRA~1\MESSEN~1\MSMSGS.EXE
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: MSN Messenger Service - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\PROGRA~1\MESSEN~1\MSMSGS.EXE

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اسکن چیزی پیدا نکرد راه دیگه ای بهم بگوو....
    دوست عزیز

کاسپرسکی ویروسی را که گفتی شناسایی و پاک می کند اگر جیزی با آن پیدا نکرده ای یا قبلا ویروس را پاک کرده ای و

حالا فقط اثرات آن روی هارد مانده است یا کاسپرسکی را آپدیت نکرده ای یا تنظیماتت مشکل داشته است یکبار دیگر

امتحان کن.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز کارهایی روکه فرمودید انجام دادم و ویروس از بین رفت ولی هنوز یک سری چیزها غیر طبیعیه مثلاً
    پوشۀ مای پیکچر از قسمت مای داکمنت حذف شده عکسها هم که اثری ازشون نیست ودیگه وقتی وارد مای کامپیوتر میشم
    پوشه های ادمینیستراتورس داکمنت وشارد داکمنت به شکل هایدن در اومدن وهیچ جوری نمیشه خصوصیات اونها رو تغییر داد
    به نظر شما چیکار کنم آیا راهی برای بازیابی فایلهای از بین رفته وجود داره
    سلام دوست من

نگفتی ویروس را با چه نامی شناسایی کرده است اگر نام آن را بگویی شاید راه حل اختصاصی برای برطرف کردن

بقیه اثرات آن وجود داشته باشد ولی در حالت کلی بعضی از ویروسها هستند که مشخصات فایلهای روی هارد را

عوض می کنند که در این گونه موارد حتی پس از پاک شدن ویروس و عوض کردن ویندوز ( اگر فایلها روی درایو دیگری

باشند ) هم مشخصات فایلها به حالت اول بر نمی گردد . در این حالت اگر کار با خط فرمان را بلد هستید باید با

استفاده از خط فرمان مشخصات را برگردانید :

پنجره Command Prompt را باز کنید ( در پنجره Run کلمه CMD را تایپ کنید و Enter را بزنید ) و در پنجره باز شده بر حسب

کاری که می خواهید بکنید فرمان زیر را تایپ کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر می خواهید تمام فایلهای داخل یک پوشه را از حالت مخفی در آورید می توانید در فرمان بالا به جای نام فایل *.* تایپ

کنید یعنی اگر مثلا می خواهید تمامی فایلهای موجود در پوشه ای به نام bing در درایو d از حالت مخفی در آورید باید

فرمان زیر را تایپ کنید:

کد:

و اگر داخل پوشه bing علاوه بر فایلهای مختلف پوشه های دیگری هم باشد باید به آخر فرمان مزبور پس از یک / حرف s

را باید اضافه کنید که به شکل زیر در می آید :

کد:

البته در تایپ این فرمانها به فواصل بین حرفها و کلمات دقت کنید.

اگر با خط فرمان مشکل دارید می توانید از نرم افزارهای خاص این کار استفاده کنید که در اینترنت به وفور یافت می

شوند به عنوان مثال :

حجم=3.3 مگابایت

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام رفيق اينجا گذاشتمش:

Logfile of HijackThis v1.99.1
    Scan saved at 10:55:18 AM, on 8/29/2007
    Platform: Windows ME (Win9x 4.90.3000)
    MSIE: Internet Explorer v5.50 (5.50.4134.0100)

Running processes:
    C:\WINDOWS\SYSTEM\KERNEL32.DLL
    C:\WINDOWS\SYSTEM\MSGSRV32.EXE
    C:\WINDOWS\SYSTEM\mmtask.tsk
    C:\WINDOWS\SYSTEM\MPREXE.EXE
    C:\WINDOWS\SYSTEM\MSTASK.EXE
    C:\WINDOWS\EXPLORER.EXE
    C:\WINDOWS\TASKMON.EXE
    C:\WINDOWS\SYSTEM\SYSTRAY.EXE
    C:\WINDOWS\RUNDLL32.EXE
    C:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE
    C:\SRN MICRO\SOLOSENT.EXE
    C:\SRN MICRO\SOLOCFG.EXE
    C:\WINDOWS\SYSTEM\INTERNAT.EXE
    C:\WINDOWS\SYSTEM\WMIEXE.EXE
    C:\WINDOWS\SYSTEM\RESTORE\STMGR.EXE
    C:\WINDOWS\SYSTEM\RNAAPP.EXE
    C:\WINDOWS\SYSTEM\TAPISRV.EXE
    D:\PROGRAM FILES\MOZILLA FIREFOX\FIREFOX.EXE
    D:\PROGRAM FILES\WINRAR\WINRAR.EXE
    C:\WINDOWS\TEMP\RAR$EX00.511\HIJACKTHIS.EXE

O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\PROGRAM FILES\ADOBE\ACROBAT 6.0\READER\ACTIVEX\ACROIEHELPER.DLL
    O3 - Toolbar: @msdxmLC.dll,-1@1033,&Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\SYSTEM\MSDXM.OCX
    O4 - HKLM\..\Run: [ScanRegistry] C:\WINDOWS\scanregw.exe /autorun
    O4 - HKLM\..\Run: [TaskMonitor] C:\WINDOWS\taskmon.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [PCHealth] C:\WINDOWS\PCHealth\Support\PCHSchd.exe -s
    O4 - HKLM\..\Run: [SystemTray] SysTray.Exe
    O4 - HKLM\..\Run: [LoadPowerProfile] Rundll32.exe powrprof.dll,LoadCurrentPwrScheme
    O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\SYSTEM\NvCpl.dll,NvStartup
    O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
    O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\SYSTEM\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
    O4 - HKLM\..\Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE
    O4 - HKLM\..\Run: [SoloSentry] C:\SRNMIC~1\SOLOSENT.EXE
    O4 - HKLM\..\Run: [SoloSchedule] C:\SRNMIC~1\SOLOCFG.EXE
    O4 - HKLM\..\RunServices: [LoadPowerProfile] Rundll32.exe powrprof.dll,LoadCurrentPwrScheme
    O4 - HKLM\..\RunServices: [SchedulingAgent] mstask.exe
    O4 - HKLM\..\RunServices: [*StateMgr] C:\WINDOWS\System\Restore\StateMgr.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [internat.exe] internat.exe
    O9 - Extra button: Related - {c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a} - C:\WINDOWS\web\related.htm
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Show &Related Links - {c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a} - C:\WINDOWS\web\related.htm
    O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\PROGRA~1\MESSEN~1\MSMSGS.EXE
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: MSN Messenger Service - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\PROGRA~1\MESSEN~1\MSMSGS.EXE
    سلام دوست من

در این گزارش من چیزی را که توجیه کننده مشکل شما باشد ندیدم و این احتمالا به این خاطر است که این فایل اگر

ویروس باشد با بالا آمدن ویندوز اجرا نمی شود ودر زمان این اسکن هم غیرفعال بوده است شما دفعه بعد پس از

فعال شدن Excel یعنی زمانی که در لیست پروسه ها وجود دارد سیستمت را اسکن کن و نتیجه را اینجا بگذار.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض راه نجات از worm 2007

یه آنتی ویروس میخوام برای پاک کردن worm 2007از طریق پیام آیدی اومد رو کامپیوترم الان هم برای تمام اد لیستم اون پیامو میفرسته مک آفی -نورتون چاره نکرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض یکی به دادم برسه آخه

سلام
    کامپیوتر من با این Win32/Delf.YH trojan آلوده شده بود . تمام عکس ها پاک شده بودند و با nod32 تونستم از بین ببرمش .
    با easy recovery عکس ها را برگردوندم ولی تمام فایل ها damage هستند و قابل نمایش نیستند . یعنی فایل هست و حجم فایل هم درسته ولی نمایش داده نمی شه .
    خیلی خیلی گشتم دنبال نرم افزارهای recovery , repair , ... ولی نتیجه نداشت . هیچکدام نتونستند فایل ها رو تعمیر کنند.
    کسی هست که بتونه کمک کنه . مجددا عرض می کنم که فایل ها پاک شده بود نه مخفی و الان فایل ها رو برگردوندم فقط نمایش داده نمی شود.
    یکی به دادم برسه آخه

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز

شرمنده ولی راهی وجود ندارد این تروجان به فایلها آسیب نمی رساند فقط آنها را پاک می کند در این حالت شما باید

بلافاصله قبل از انجام هر کاری آنها را برگردانید .اگر قبل از برگرداندن آنها کاری بکنید که عملیات خواندن/نوشتن روی هارد

انجام شود به فایلهای حذف شده آسیب خواهد رسید .در این حالت حتی با برگرداندن فایلها هم , نمی توانید از آنها

استفاده کنید .تا آنجایی هم که من می دانم نرم افزاری برای تعمیر عکسهایی که به این شکل آسیب دیده اند وجود ندارد

ولی شما درخواست خودت را در انجمن گرافیک مطرح کن شاید دوستان انجا بتوانند کمکت کنند.

داره خودمونی میشه Amin01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوست من

نگفتی ویروس را با چه نامی شناسایی کرده است اگر نام آن را بگویی شاید راه حل اختصاصی برای برطرف کردن

بقیه اثرات آن وجود داشته باشد ولی در حالت کلی بعضی از ویروسها هستند که مشخصات فایلهای روی هارد را

عوض می کنند که در این گونه موارد حتی پس از پاک شدن ویروس و عوض کردن ویندوز ( اگر فایلها روی درایو دیگری

باشند ) هم مشخصات فایلها به حالت اول بر نمی گردد . در این حالت اگر کار با خط فرمان را بلد هستید باید با

استفاده از خط فرمان مشخصات را برگردانید :

پنجره Command Prompt را باز کنید ( در پنجره Run کلمه CMD را تایپ کنید و Enter را بزنید ) و در پنجره باز شده بر حسب

کاری که می خواهید بکنید فرمان زیر را تایپ کنید :

کد:

اگر می خواهید تمام فایلهای داخل یک پوشه را از حالت مخفی در آورید می توانید در فرمان بالا به جای نام فایل *.* تایپ

کنید یعنی اگر مثلا می خواهید تمامی فایلهای موجود در پوشه ای به نام bing در درایو d از حالت مخفی در آورید باید

فرمان زیر را تایپ کنید:

کد:

و اگر داخل پوشه bing علاوه بر فایلهای مختلف پوشه های دیگری هم باشد باید به آخر فرمان مزبور پس از یک / حرف s

را باید اضافه کنید که به شکل زیر در می آید :

کد:

البته در تایپ این فرمانها به فواصل بین حرفها و کلمات دقت کنید.

اگر با خط فرمان مشکل دارید می توانید از نرم افزارهای خاص این کار استفاده کنید که در اینترنت به وفور یافت می

شوند به عنوان مثال :

حجم=3.3 مگابایت
    سلام دوست عزیز ممنون از راهنمایی هایی که کردی گفته بودی که برنامه کاسپیر اسکای ویروس را با چه اسمی شناسایی کرده ؟ولی من برای اولین باره که به این درد سر گرفتار شدم وتا
    حالا با برنامه های ویروس کش کار نکرده بودم واصلا متوجه این قضیه نشدم که اسمش رو ببینم چی بوده فقط هدف من از بین بردنش بود حالا...
    برنامه ای رو که معرفی کردید نصب کردم وتوسط اون تونستم آن دو پوشه ای رو که گفته بودم از حالت هایدن در بیارم ولی یه مشکل دیگه پیش اومده اینکه اسم پوشه شاردداکمنت به داکمنت خالی تبدیل شده است و
    همانطور که گفتم پوشه مای پیکچر از مای داکمنت حذف شده فقط میتونم از منوی استارت به اون دسترسی داشته باشم وقتی هم که بازش میکنم هشتاد درصد از عکسهایی که داشتم اثری ازشون نیست و
    وقتی که با برنامه getdata back for ntfs اقدام به بازیافت اون فایلها کردم اون دسته از فایلهایی که پاک شده اند رو نشون نمیده وفقط یک فایل با اسم thumbs.db به جای فایلهای از بین رفته جایگزین شده
    فکر میکنید امکان باز یابی هنوز وجود داره؟ فکر کنم اگه ویندوز رو عوض کنم باید برای همیشه قید فایلها رو بزنم...

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز ممنون از راهنمایی هایی که کردی گفته بودی که برنامه کاسپیر اسکای ویروس را با چه اسمی شناسایی کرده ؟ولی من برای اولین باره که به این درد سر گرفتار شدم وتا
    حالا با برنامه های ویروس کش کار نکرده بودم واصلا متوجه این قضیه نشدم که اسمش رو ببینم چی بوده فقط هدف من از بین بردنش بود حالا...
    برنامه ای رو که معرفی کردید نصب کردم وتوسط اون تونستم آن دو پوشه ای رو که گفته بودم از حالت هایدن در بیارم ولی یه مشکل دیگه پیش اومده اینکه اسم پوشه شاردداکمنت به داکمنت خالی تبدیل شده است و
    همانطور که گفتم پوشه مای پیکچر از مای داکمنت حذف شده فقط میتونم از منوی استارت به اون دسترسی داشته باشم وقتی هم که بازش میکنم هشتاد درصد از عکسهایی که داشتم اثری ازشون نیست و
    وقتی که با برنامه getdata back for ntfs اقدام به بازیافت اون فایلها کردم اون دسته از فایلهایی که پاک شده اند رو نشون نمیده وفقط یک فایل با اسم thumbs.db به جای فایلهای از بین رفته جایگزین شده
    فکر میکنید امکان باز یابی هنوز وجود داره؟ فکر کنم اگه ویندوز رو عوض کنم باید برای همیشه قید فایلها رو بزنم...
    سلام دوست عزیز

اگر از نسخه 7 کاسپرسکی استفاده کرده باشی به قسمت Reports and Data Files ( سمت چپ پنجره اصلی ) برو و گزینه

Reports را انتخاب کن در اینجا در قسمت Detected می توانی نام و محل ویروسهای شناسایی شده را ببینی کافی است

نام آنها را اینجا Copy/Paste کنی. نیازی به تعویض ویندوز نیست چون ویزوس پاک شده است و همانطور که گفتم

این اثرات آن ویروس است . آدرس پوشه My Picture اگر ویندوزت را روی درایو C نصب کرده باشی :

C:\Documents and Settings\username\My Documents\My Pictures

که username نام کاربری شما است . با همان برنامه که گفتم به این آدرس برو و پوشه My Picture و فایلهای داخل

آن را را از حالت Hidden دربیاور . شاید عکسهای شما پاک نشده بلکه مخفی شده باشد و شاید به همین خاطر برنامه

getdata back for ntfs چیزی پیدا نکرده است که البته اگر نام ویروس پاک شده را بنویسی بهتر می شود نظر داد .

اگر توانستی فایلهای خودت را نجات بدهی برای برطرف کردن بقیه اشکالات کافی است ویندوز خودت را Repair بکنی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahrokh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    كاشان

پيش فرض

سلام خدمت همگی دوستان خسته نباشید
    من هم این اواخر همش درگیر ویروس بودم و خیلی کلافه بودم
    ویروس های کامپیوترم رو هیچ آنتی ویروسی جواب نداد حتی نود 32
    ولی وقتی نود 32 رو آپدیت کردم مشکلم حل شد
    به دوستان هم پیشنهاد میکنم اگه به مشکلی برخوردند حتما آنتی ویروسشو نو آپدیت کنند خیلی موثره
    ممنون از همگی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •