تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 104 از 268 اولاول ... 45494100101102103104105106107108114154204 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,031 به 1,040 از 2679

نام تاپيک: Call of Duty: Black Ops - نسخه PC

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

می گم سران آکتیویژن یه پولی از سود بازی رو به این دوستان کرک ساز بدن که حد اقل نسخه های دزدی و کرکی مشکل لگ در بازی رو ندارن ....من که هر جا سر زدم دوستان PC باز برای همین لگ ها کلی مشکل داشتند..............حالا نسخه PS3 بماند که حتی باهاش نمی شد آن لاین زد و دارن یه پچ براش می دن بیرون ............... بهترین نسخه گویا همون 360 بوده که فهمیدن و قبل از انتشار یه چند نفری سارق لطفی بزرگ رو به جماعت 360 داره ا کردند و حدود 100 نسخه اصلی و کلی هم نسخه آماده برای پک شدند رو دزدیدند...................

ما که هنوز این بازی رو نگرفتیم و فکر هم نکنم بگیرمش...........فعلا با PC همون آن لاین MW2 رو می زنیم تا ببینیم که چی میشه..........

اگر زیاد اهل آنلاینی اینو بازی نکردی چیزی از دست نمیدی...گیم پلی فوتوکپی MW2 هست.تنها چیز جدیدی که تو این بازی دیده میشه اکشنهای بیشتر و داستان متفاوتش هست.البته بعضی سلاحهای جدید هم اضافه شده که lol...من یکی از اون وینچستره که آتیش میزد دشمن رو و یکی هم همون زوبینه خیلی خوشم اومد

من veteran انتخاب کردم بعضی جاهاش خیلی سخته ... تا سرتو میبری بالا 300 نفر head shot میکنن
    آره ... چه عجب یکی از سختی بازی گفت!بسیار شدید سخت میشه..طوری که انگار دشمن فقط شما رو میبینه و 10 نفری شما رو حدف میگیرن!
    Last edited by B.3.S.T; 16-11-2010 at 01:07.

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ببخشید یک سوال برام پیش آمد اگر بخوام این بازی رو بخرم یا دانلودش کنم فرق داره از چه شرکتی باشه یا از چه سایتی باشه ؟؟ اخه مثل اینکه بعضی از این نسخه ها از اول انگلیسی نبودند .

ممنون

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

من خودم یکی از طرفداران COD هستم ولی رفته رفته داره گندش در میاد
    Black Ops فکر کنم بیشتر داره پول تبلیغاتشو میخوره ، ولی Modern Warfare 2 به نظر من از Black Ops خیلی سرتره مخصوصا اون مرحله هواپیما و مخفی کاری تو برف
    Call of Duty Black Ops و Medal of Honor هر کدوم یه برتریهایی دارن
    الانم که شایعه شده قسمت بعدی توو فضا ست ، ای کاش یه چیز درست و حسابی از آب در بیاد
    بله کاملا موافقم
    بلک اوپس اصلا نظر منو به خودش جلب نکرد
    مخصوصا در زمینه صدا که بطرز قابلت توجهی پسرفت داشت نسبت به وافر 2

به نظر
    مدرن وافر 2 خیلی بهتر بود

کلا سری کال همین جوری شدن یکی خوب یکی بد
    مثل
    وافر 1 بعد ورلد ات وار بعد وار فر 2 بعد بلک اوپس

اگه این همه هم این بازی فروش کرد جدا از اسم سری کال
    مربوط میشد به وافر 2

4. 2 کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

Black ops بازی خیلی قشنگی بود فراموش نکنیم که ترای تک این بازی رو ساخت و مسلما به پای اینفینیتی وارد نمیرسه ولی بازی محشر بود.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان یکی راهنمایم کنه ، بازی رو گرفتم خودش کرک اسکیدرو داخلش بود با همون کرک کردم و بازی کردم نه لگ داره و نه مشکل خاصی فقط بازی رو که سیو میکنم و میام بیرون و برمیگرم ادامه بدم وقتی میرم تو منو بازی فقط گزینه New Game هست ولی اگر یه بار از اون منو بیام بیرون و برگردم داخل ، ادامه بازی به گزینه ها اضافه میشه ولی تا هر جای بازی که پیش برم و سیو کنم و برم بیرون و بخاوم ادامه بدم مثلآ مرحله 4 وقتی ادامه رو میزنم از مرحله اول میاد

از کرکی که دوستان گزاشته بودن و تست شده بود هم استفاده کردم بازم همون جوره ، قبلا این مشل رو با Dirt 1 داشتم LAN رو که غیر فعال میکردی مشکل حل میشد ولی رو این یکی جواب نمیده حالا باید چی کنم ؟
    Last edited by Danial_4139; 16-11-2010 at 01:12.

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یکی راهنمایم کنه ، بازی رو گرفتم خودش کرک اسکیدرو داخلش بود با همون کرک کردم و بازی کردم نه لگ داره و نه مشکل خاصی فقط بازی رو که سیو میکنم و میام بیرون و برمیگرم ادامه بدم وقتی میرم تو منو بازی فقط گزینه New Game هست ولی اگر یه بار از اون منو بیام بیرون و برگردم داخل ، ادامه بازی به گزینه ها اضافه میشه ولی تا هر جای بازی که پیش برم و سیو کنم و برم بیرون و بخاوم ادامه بدم مثلآ مرحله 4 وقتی ادامه رو میزنم از مرحله اول میاد

از کرکی که دوستان گزاشته بودن و تست شده بود هم استفاده کردم بازم همون جوره ، قبلا این مشل رو با Dirt 1 داشتم LAN رو که غیر فعال میکردی مشکل حل میشد ولی رو این یکی جواب نمیده حالا باید چی کنم ؟
    تا حالا بچه ها اينو 50 بار پرسيدن دوست عزيز

شما توي منو يه بار برو توي ستينگ دوباره برگرد resume game پيداش ميشه

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

منم بازی رو گرفتم.
    3 تا DVD . البته DVD شماره 3 بازی خیلی حجمش کم بود.
    خلاصه کلام اینکه بعد از نصب 3 تا DVD اومد و فایل های نصب بازی رو روی هارد کپی کرد. ولی وقتی میام روی هارد و حجم بازی رو میبینم به 8 گیگ نمیرسه.!!! یعنی الان میتونم به راحتی فایل های نصبی بازی رو روی 2 تا DVD رایت کنم.
    خب
    میدونم این کلاه برداریه بچه های فروشنده س.
    ولی مگه حجم بازی اصلی 12 گیگ نیست؟؟؟؟
    مگه نسخه اصلی بازی 3 تا DVD درسته و حسابی نیست.
    حالا این نسخه ای که ما دارین ناقصه؟؟؟ فیلم های توی بازی رو حذف کردن؟؟؟؟
    .......
    همیشه از نسخه های Steam بازی متنفرم. همیشه مشکل دارن. بازی Silent Hill 5 هم همین مشکلات رو داشت و یا لگ داشت و یا مشکل صدا داشت.
    نسخه های 4 - 5 - 6 کال اف دیوتی رو که دارم همشون وقتی نصب میشن با Setup ارجینال هستن و قبل از نصب شماره سریال میگیرن ولی این نسخه خیلی مسخره ست.
    تا اینجای کار که توی SP3 دارن بازی میکنم مشکلی نداشته.

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم بازی رو گرفتم.
    3 تا DVD . البته DVD شماره 3 بازی خیلی حجمش کم بود.
    خلاصه کلام اینکه بعد از نصب 3 تا DVD اومد و فایل های نصب بازی رو روی هارد کپی کرد. ولی وقتی میام روی هارد و حجم بازی رو میبینم به 8 گیگ نمیرسه.!!! یعنی الان میتونم به راحتی فایل های نصبی بازی رو روی 2 تا DVD رایت کنم.
    خب
    میدونم این کلاه برداریه بچه های فروشنده س.
    ولی مگه حجم بازی اصلی 12 گیگ نیست؟؟؟؟
    مگه نسخه اصلی بازی 3 تا DVD درسته و حسابی نیست.
    حالا این نسخه ای که ما دارین ناقصه؟؟؟ فیلم های توی بازی رو حذف کردن؟؟؟؟
    .......
    همیشه از نسخه های Steam بازی متنفرم. همیشه مشکل دارن. بازی Silent Hill 5 هم همین مشکلات رو داشت و یا لگ داشت و یا مشکل صدا داشت.
    نسخه های 4 - 5 - 6 کال اف دیوتی رو که دارم همشون وقتی نصب میشن با Setup ارجینال هستن و قبل از نصب شماره سریال میگیرن ولی این نسخه خیلی مسخره ست.
    تا اینجای کار که توی SP3 دارن بازی میکنم مشکلی نداشته.
    اگه نسخه اي كه شما داري Steam هست . برو يكي ديگه از يه جاي ديگه بگير كه نسخه استيم مفت نمي ارزه چون قبل از ريليز نهايي بازي اومده و پر از لگ و ايراده.

متاسفانه فروشنده ها براي اينكه جزو اولينا باشن هر نسخه اي كه اول ميادو دانلود مي كنن و تا كرك هاي اوليه كه معمولا پر از اشكاله مياد ميريزن توي بازار.

شما نسخه اصلي بازي رو كه بگيري Setup اورجينال داره. نصب كن و بعدش هم آپديت شماره 1 بازي رو كه آخرين كرك اسكيدرو رو هم داره و چند صفحه قبل بچه ها گذاشتن دانلود كن و بنصب. حتي كرك اولي اسكيدرو هم كه توي دي وي دي بازي هست براي بعضيا مشكل داره

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام. خسته نباشید.

دیروز CoD 7 رو خریدم نصبیدم. اما اصلا ازش خوشم نیومد. مخصوصا داستانش. اما چون عادت دارم داستانو تمام کنم دارم تمامش میکنم...

اما دیروز یه سوتی باحال تو CoD 7 پیدا کردم! یه مرحله که تو سال 1968 انجام میشه، جلوتر که میرم رو زمین یه اسلحه به اسم AK-74u پیدا میکنم!!!

یعنی اسلحه ای که مال 6سال جلوتر از زمان داستان هست...!

واقعا عجیبه که چطور فکر اینجاشو نکردن!!! نه؟

اینم عکساش:

ابتدای مرحله، به سال دقت کنید:

اینم وسطا، به اسم اسلحه دقت کنید:

آقا شما چقد باحالی . چه چیزایی پیدا میکنی!
    اون احتمالا اشتباه تایپیه . شاید منظورش KA47 بوده

11. 3 کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saman_s755's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام( جون من یکی راهنمایی کنه!)

بچه ها من تازه بازی رو تهیه کردم ونصب کردم

مشکلم اینه که وقتی بازی شروع میشه کیبورد اصلا کار نمیکنه؟!

یعنی تمامی حروف روی کیبورد کار نمیکنه ولی اعداد و... کار میکنند

لطفا یکی راهنماییم کنه

موفق باشید
    یا حق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •