سلام.گیم پلی از گل یا دریبل مسی هست بذارید؟
ممنون
سلام.گیم پلی از گل یا دریبل مسی هست بذارید؟
ممنون
به نظرم از این ویدئو ها چیزای خوبی از پس در اومده یه چیزی که نظرمو جلب کرد نشون دادن آمار بازی مثل خطاها حینه بازی یودش خیلی جالب بود
سلام
من همیشه دوستدار این جور کارای کونامی بودم مثل مصدومیت بازیکن و شروع بازی ولی دیگه اینا واسه فوتبال روز اهمیت نداره چون مثلا هر قدر که بازی از این کارا متنوع داشته باشه همون بار اول جالبه و بار دوم و سوم به بعد SKIP می زنی ومیری جلو
اصل اون گیم پلی هست که نه تو تصاویر ونه تو ویدئو میشه خوب درک یا احساس کرد فقط باید بازی کنی
فردا اولین اخبار از حجم دموی بازی و سایر اطلاعات منتشر میشه
لینک خبر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از نكات جالب اين ويدئو
واکنش ديدني دروازه بان در دقيقه ي 1:34
در دقيقه ي 5:33 داور موقع زدن ضربه ي خطا، در حالي که روبروي ديوار دفاعي ايستاده و مانع از جلوتر اومدن اونا از فاصله ي مجاز ميشه؛ بعد مياد کنار تا ضربه زده بشه! (عکس زير)
-----------------------------------------------
خواهشا لينك دانلود اين ويدئو رو بزاريد خيلي خيلي ممنون
این ادرس طرز چیپ زدن تو پنالتی ها رو نشون میده زمانش خیلی کمه 30 ثانیه
طرز هجوم بازیکن ها همراه با زننده پنالتی هم جالبهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی میدونه این نوشته وسط تصویر موقع صحنه اهسته چیه؟
لینک فیلتره !!!
دموی بازی کی میاد ؟؟؟؟؟؟
فک کنم اون 11 نفری که با هم بازی میکنن میتونن در حین نشون دادن تصویر آهسته با هم چت کنن...کسی میدونه این نوشته وسط تصویر موقع صحنه اهسته چیه؟
لینک مستقیم
3 مگ
4 مگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
9 مگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه ی دوستان عزیز
بالاخره بعد از چندین روز که بدون اخبار ویژه و خاصی سپری شد، امروز و میشه گفت این هفته، سیل اخبار بر روی سایت های مختلف وابسته به بازی جاری میشه...
اول میریم سراغ مهمترین خبر یعنی تاریخ انتشار بازی:
تاریخ انتشار بازی برای یه سری از کشورهای اروپایی 30 سپتامبر عنوان شده؛ و این در حالیه که سایت PESFan گفته که بازی 8 اکتبر در انگلیس عرضه میشه.
حالا بریم سراغ یه خبر خوشحال کننده برای طرفداران آلمان و مخصوصا بایرن مونیخ:
- بایرن مونیخ کامل لیسانس شده!
اطلاعات بیشتر را میتونید از لینک های زیر بگیرید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنتظر خبرهای جدیدتر باشید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منابع: WENB و PESFan
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)