دوستان اینجا کسی با اکانت رپیدشیر دانلود داره؟؟ شبانه سرعتش چطوره مثل شاتل محدوده؟
دوستان اینجا کسی با اکانت رپیدشیر دانلود داره؟؟ شبانه سرعتش چطوره مثل شاتل محدوده؟
شبانه که دوستان دارن میگن فرته و پارس انلاین,افلاین میشه.![]()
متاسفم
امیدوارم برای شما اینجوری نباشه![]()
ای بابا .
یاد قدیما بخیر . اون اوایل که از پارس آنلاین سرویس 1 مگ گرفتم .
شبا سرعتم تا 150 هم می رسید و روزا هم از 200 پایین تر نمیومد .
اما حالا چی ...
شبا که به قول دوستان پارس آنلاین ، آفلاین میشه و روزا هم در بهترین شرایط ، سرعتم 120 ـه .![]()
به نظر من نباید ساکت بنشینیم .من از تبریز هستم و منم همین مشکل پایین اومدن سرعت شبانه تا زیر 10 رو دارم بیایید یک کاری بکنیم ! یا حقمون رو می گیریم یا اونقدر شکایت می کنیم که هیچکس طرف پارس آنلاین دیگه نیاد !!!
اگر موافقید از همین امروز شروع کنیم ؟؟؟
برادران ناراضی اینجا اگه کسی خواست از سرویس مزخرف پارس توی منطقه مخابراتی شهید کلانتری انصراف بده یه ندا بمن بده چون واسه یکی میخوام که این حرفا حالیش نیست.
شما که خودت سرویس داری یکبار از حالت فری فایل دانلود کن ببین چه وضعیه من که ندیدم پارس سروری رو محدود کنه.
معمولا این کار جز وقت تلف کردن چیزی نیست خودم من تو شاتل حقایق رو میگفتم ولی یکی میامد پشتش یک تست الکی از speedtest میگذاشت کلی جنگ و جدال راه میافتاد. کار خوبی می کنید که وضعیت دقیق رو میگید ولی اینترنت ندیده ها رو هم در نظر بگیرید. به نظر من شما از همارا سیستم که یک ISP محلی هست تو تبریز استفاده کن که من ترافیک شبانه یک کاربر رو دارم بررسی میکنم تو مرکز ولیعصر خیلی خوب دانلود میکنه.
فری فایده نداره چون خود رپیدشیر برای دانلود فری محدودیت داره...شما که خودت سرویس داری یکبار از حالت فری فایل دانلود کن ببین چه وضعیه من که ندیدم پارس سروری رو محدود کنه.
محدویتش 120 کیلو بایته. وقتی شما بتونی با فایرفاکس در حالت فری بالای 60 دانلود کنی دیگه مشخص میشه که سرعت رو محدود نکردن. این مثل شاستل نیست که سرورها رو محدود کنه کل سرعت رو محدود میکنه خیال آدم راحت میشهدانلود دیشبت بالای 1500 مگ بود یا نه؟
Last edited by sei_pm; 21-08-2010 at 22:28.
بچه های پارس آنلاین فکر میکنم همه مشکل افت سرعت رو دارند ! یه کاری کنید لطفا ...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)