تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 104 از 1291 اولاول ... 454941001011021031041051061071081141542046041104 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,031 به 1,040 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

پروفشنال ehsan_jan3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان من چطوری باید شارژ کنم ؟
    الان توی ecare نوشته 3 روز دیگه منقضی میشه
    چه کنم ؟
    بعد این که از کجا بفهمم چقدر از ترافیکم مونده ؟ البته از bandwidth monitor استفاده می کنم ولی می خوام بدونم کجای سایت ایرانسل حجم باقی مونده رو می زنه ؟
    باید بروید بانک تجارت و به حساب ایرانسل 13000 تومن واریز کنید و شناسه پرداخت را هم باید بنویسد و کپی پرداخترا هم نگه دارید.باید به حساب کاربری بروید و جزئیات حساب را ببینید. 10000 تومن یک گیگ است .دیگه خودتون حساب کنید فقط اضافه مصرف نکن که نرخ آزاد حساب میشه.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

باید بروید بانک تجارت و به حساب ایرانسل 13000 تومن واریز کنید و شناسه پرداخت را هم باید بنویسد و کپی پرداخترا هم نگه دارید.باید به حساب کاربری بروید و جزئیات حساب را ببینید. 10000 تومن یک گیگ است .دیگه خودتون حساب کنید فقط اضافه مصرف نکن که نرخ آزاد حساب میشه.
    شماره حساب ایرانسل چنده خب ؟
    من 512 دارم باید 20 تومن بریزم
    بعد یه چیزی این مانده حسابی که زده یعنی چی ؟ الان زده 32259 مانده حساب
    مجموع کل استفاده رو هم به بیت می زنه ؟ چون الان زده 954661888 !!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بی خیال بابا بانک برا چی؟ دائمی ها رو نمی دونم ولی اعتباری ها اینجوریه:
    می ری بقالی سر کوچه دو تا کارت شارژ 10 هزار تومانی می خری. میای توی Ecare می ری توی قسمت شارژ مجدد... کد کارت رو وارد می کنی، پول به حسابت اضافه می شه. (البته هر کارت 10000 تومانی، 9700 تومان پول توشه... دیگه خودت حساب کن که کم نباشه) راه دیگرش هم اینه که اگر کارت بانک عضو شتاب داری و رمز دوم براش تعریف کردی می تونی کارت شارژ ایرانسل رو هم اینترنتی بخری. برای اینکه تبلیغ نشه اسم سایت های فروش آنلاین کارت شارژ رو نمی نویسم ولی اگر توی گوگل سرچ کنید خرید کارت شارژ ایرانسل پیدا می کنید.

مانده حساب یعنی شما 3000 تومان توی حسابت پول داری و برای ماه بعد باید 17000 تومان دیگه بهش اضافه کنی تا بتونی تمدید کنی.

برای اطلاع از میزان پهنای باند باقی مانده در این ماه، برو به قسمت اطلاعات حساب وايمكس بعد اونجا که نوشته:
    "برای مشاهده جزئیات حساب های ویژه خود اینجا کلیک کنید" و بعد جلوی عبارت اينترنت همراه یه عدد نوشته که این بهترین مرجع هست برای اینکه بدونی چقدر اعتبار داری... (بقیه نوشته ها رو ول کن... مثلا مقدار کل استفاده یا جزئیات تماس ها یا صورتحساب اینترنتی و... به درد نمی خورن)
    این عددی که به عنوان اینترنت همراه نوشته، تقسیم بر 100 که بکنی می شه میران مگابایت پهنای باند باقی مانده شما. (چون هر مگ مصرف آزاد 10 تومانه یا 100 ریال) در واقع روش محاسبه این طوریه که اول ماه ایرانسل 20000 تومان از حسابت بر می داره (برای سرعت 512) و بعد به اندازه 4 گیگ مصرف آزاد (یعنی 4000x100 ریال) پول توی قسمت اینترنت همراه ثبت می کنه. یعنی شما به اندازه 40 هزار تومان اعتبار داری و هر مگابایت مصرف هم 10 تومانه...

میزان کل استفاده هم به بایت هست. (برای تبدیل به مگابایت اون عدد رو 2 بار بر 1024 تقسیم کن) الان میزان کل استفاده شما 910 مگابایت هست.
    Last edited by 3jokes_x; 22-08-2010 at 03:47.

4. 3 کاربر از 3jokes_x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

فقط اگر اینترنت نامحدود 6 ماهه بگیری (سرعت 128 یا 256 یا 512) مودم رایگان می شه:

میدونید هزینش چقدر میشه؟

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میدونید هزینش چقدر میشه؟
    دوست عزیز هزینه ها که توی لیست زده شده!
    مثلا سرویس 128 نامحدود 6 ماهه رو باید با قیمت 264 هزار تومان بگیرید تا به شما مودم داخلی رایگان بدن!

7. این کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام آیا شما آنتن اضافی قابل نصب به مودم داخلی رو سراغ دارید یا اینکه روش ساختشو بلده کسی ؟؟؟؟
    من مشکل آنتن دهی زیادی دارم و فقط پشت پنجره طبقه بالا اونم 2 تا چراغ آنتن میده ممکنه ایجوری کمک بشه؟
    ممنون از دوستان

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

چند تا سوال

وایمکس ایرانسل کیفیت و پشتیبانیش چطوره ؟
    نسبت به adsl کیفیتش چطوره ؟
    میشه مودم رو وقتی به جای دیگه رفتیم مثلا مهمونی یا مسافرت با خود ببریم و از اونجا کانکت بشیم ؟ یا فقط داخل تهرانه ؟ اصلا جابجایی میشه داشت ؟
    قیمت هاش نسبت به adsl چطوره ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

میشه مودم رو وقتی به جای دیگه رفتیم مثلا مهمونی یا مسافرت با خود ببریم و از اونجا کانکت بشیم ؟ یا فقط داخل تهرانه ؟ اصلا جابجایی میشه داشت ؟
    قیمت هاش نسبت به adsl چطوره ؟
    بله می تونید تو اون هفت شهری که ایرانسل پوشش دارید مودم رو ببرید و کانکت شید ولی مبین نت این مشکل رو نداره چون تو کل ایران پوشش داره. ولی جابجایی به این منظور که توی ماشین بتونید وصل شید خیر چون هنوز مجوزش صادر نشده. قیمت ایرانسل بد نیست به شرطی که دنبال دانلود شبانه نباشید.

11. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ___lord___'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام به همهدوستان من با وايمكسم تو ياهو مشكل دارم زيادمشكلم هم اينه كه نميدونم چرا تو رووم وويس نميگيرم اگر هم بگيرم فقط كافيه يه رفرش بدم تا وويسم بپرهلطفا راهنماييم كنين پيشاپيش ممنون

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من وایمکس رو برای طبقه همکفی میخام که دور ساختمان هم پر از ساختمان های بلنده میخواستم بدونم روی کیفیت سیگنال تاپیر میزاره ؟ چه نوع مودمی برای منزل پیشنهاد میدید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •