ببخشید منظورت نفهمیدم![]()
ببخشید منظورت نفهمیدم![]()
دوست عزیز فکر نکنم بشه با اتزیو بازی کرد
رفتم که انتخابش کنم ولی بعد از کلی لود گفت که باید وصل بشه با ubi که به دلیل اینکه ما از کرک استفاده می کنیم امکان اتصال نیست
عدم امکان اتصال=عدم وجود اتزیو
در ثانی آخه مرد مومن پرنس و ول کردی چسبیدی به اتزیو؟(دی![]()
دوست عزيز! چرا براي يوبي سافت متاسفي؟ اونا كه بازي رو با كمترين باگ ممكن و بعد از تست هاي فراوان و به صورت كاملا پليش شده عرضه كردند! حرف شما كاملا خنده داره كه باگ هاي عجيب كركو به بازي نسبت ميدي! مشكل از اينه كه مي خوايم بازي رو به صورت غير قانوني و كرك شده بازي كنيم! وگرنه اصل گيم بسيار عاليه!
آقا کسی نیست جواب ما را بده![]()
دوست عزیز چرا فریاد می زنی؛ جناب hobgoblin که جواب شما رو دادند
اولا مطمئن شو که کامپیوتر دوستت این بازی رو ساپورت می کنه و اگر می کرد باید بری آخرین درایور های کامپیوتر دوستت رو دانلود کنی شاید مشکل حل شد ولی قبل از این کار من پیشنهاد می کنم که آخرین کرک رو از صفحه قبل دانلود کنی و دوباره امتحان کنی![]()
سبک بازی فوق العاده تکراری بود و 100 رحمت به assissan creed 1,2 که نه تنها گرافیک خدا داشتن بلکه داستانشم جدید بودواقعآ معلوم نیست حدفشون از این جنگولک بازیا تو این پرنس چی بود آخه!
راه رفتن رو دیوار آب!!!100تا کلید رو باید بگیری تا جناب پرنس از یک دیوار بپره رو یک دیوار دیگه...
جدآ اگه کسی روانش زود بهم میریزه این بازیو پیشنهاد نمی کنم که آخرشه![]()
این بازی های یوبی سافت توی pc هم برای خودش قضیه ای شده. برای بازی کردن اون باید هفت خان رستم رو رد کرد![]()
سلام به همه بالاخره با سختی و اسانی هایی که داشت تمومش کردیم فقط یه سوال برام مطرح شده
اونم اینکه ایا بازی به غیر از دموی اول بازی دیگه دمویی نداشت؟؟؟
(این رو هم بگم به قول یکی از دوستان که در همین جا گفتن واقعا بهتره بدون هیچ کدی بازی رو تموم کنید چون جذابیت خوبی داره)
تا جایی که یادمه پرنس 3 دستش زنجیر میشد خیلی خفن بود یه جورایی آدم یاد god of war میفته ولی این یه سری قدرتهای الکی و مبتدیانه![]()
کلا سیستم Combat این بازی خیلی ساده و مپتدیانه و اسان هست و فکر کنم همین طور برای سرگرمی این بازی رو ساخته باشن ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)