یکم وقت بزاری و دقت کنی خودت هم میتونی فارسی سازی کنی. چند تا تایپیک تو موبیلستان در موردش هست . اونجا هم از مدیر بخش میلستون شهاب (acmilan308) سوال کنی کمکت میکنه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکم وقت بزاری و دقت کنی خودت هم میتونی فارسی سازی کنی. چند تا تایپیک تو موبیلستان در موردش هست . اونجا هم از مدیر بخش میلستون شهاب (acmilan308) سوال کنی کمکت میکنه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون از کمک هاتون
فقط این که اخر کسی نگفت درباره باطری چه کار کنم که کمتر مصرف شه ؟ ؟ ؟
و این که دیشب که داشتم باهاش ور می رفتم دیدم یه دفه دیگه خاصیت rotate رو از دست داد یعنی کجش که می کردم
عکس العملی نشون نمیداد بعد ریستش که کردم درست شد !!! این یعنی چی ؟![]()
Last edited by silent5; 10-08-2011 at 09:31.
گفتیم که برنامه ها رو ببند!
نور زمینه رو کم کن!
و . . .
اونم نمیدونم چکارش کردی که اینجوری شده! ولی حالا درست شده دیگه!![]()
منو دعوا کردی
خوب من وقتی از برنامه ای خارج میشم اون برنامه هنوز بازه یعنی home رو که نگه میدارم میبینم برنامش بازه نمیدونم چطور کامل ببندم هر کار میکنم باز اونجا هست خوب![]()
منننننن!!!!؟!
دعوا!؟!؟!
کی!؟!
کجا!!؟
.........
وقتی home رو میزنی نگه میداری برنامه های باز رو نشون نمیده!
برنامه هایی که به تازگی باز شده رو نشون میده!
advance task killer ویا advance task manager رو بریز، با اون ها میتونی تنظیم کنی که برنامه هات خودکار بسته شه!
شما کلید home رو که نگه میداری آخرین 6 برنامه ای که اجرا کردی رو نشون میده و ربطی به باز بودن اون برنامه نداره .
برای بستن اتوماتیک برنامه ها و ... برنامه advance task killer رو نصب کن و بزارش رو حالت اتوماتیک .
برای مصرف باطری هم همین برنامه خیلی موثر هست و سرعت گوشی رو هم بهتر میکنه.
برای باطری همونطور که گفتم تو mobile network گزینه use only 2g network رو انتخاب کن .
و نور ال سی دی رو هم بزار رو اتوماتیک .
اون چرخش اتوماتیک صفحه هم توی تنظیمات ال سی دی هست . احتمالا" تیکش رو برداشتی که کار نداده . dispaly setting --- auto rotate screen
البته فعال نباشه هم بهتره . چون همین هم تو مصرف باطری تاثیر داره .
چشم
مرسی fire توضیحاتت خیلی کامل بود از جریان rotate هم خیالم راحت شد .فقط اینکه اگه اون برنامه advance task killer رو بریزم همه چی حله؟ اخه وقتی conect میشم به اینترنت اون علامت اینترنت که اون بالاست همش همونجاست نمیره، مشکل نداره ؟
Settings/Wireless & Network/Mobile Networks/Data enabled
هر وقت کار داری تیک Data enabled رو بزن تا نت وصل شی کارت که تموم میشه تیکش رو ور دار تا به نت وصل نشه!
بابا من تیک همه رو برداشتم کلا یه کانکشن الکی هم ساختم اونو انتخاب کردم اما بازم به اینترنت وصل میشه
یعنی چی اخه ؟؟؟؟![]()
Last edited by silent5; 11-08-2011 at 18:02.
شما تیک رو ور داری Data enabled وصل نمیشه دیگه!
اگه وصل شد گوشیت خرابهههه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)