حالا این پچ dx111 کی میاد؟!
حالا این پچ dx111 کی میاد؟!
کلا داستانش منتفی شده! سازنده گفتن قرار نیست چنین پچی بیاد و فقط یه شایعه بوده...
100 % مطمئن هستید !!! یعنی یه عمر سر کار بودیم ؟![]()
اینقد میگفتن گرافیکش بالاست گرافیکش بالاست من فکر میکردم به زور رو سیستمم بالا بیاد......حالا که نصبش کردم اصلا از این ماجراها نداشتم و دارم رو بالاترین گرافیک بازی میکنم خیلی هم عالی و روونه.........![]()
اینجارو بخون، فروم Mycrysis
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روی سیستم من میاد؟؟؟
رون که نمیاد ، قابل تحمل اجرا میشه ؟؟
CPU : PENTIUM D 3.00GHZ
MB : GIGABYTE GA-8N-SLI![]()
RAM: 2 GIG
GRAPHIC :9400 GT 1024MB
Assassin's Creed Brotherhood رو با کمی کندی تموم کردم
Homefront هم مشکلی نداره
دوستان ترینری هست که تویه حالت مولتی پلیر هم جواب بده؟
اگر هست لینک میدین؟
ممنون.
Last edited by wordship; 30-03-2011 at 23:40.
عجب حوصله اي دارين يا بهتره بگم عجب حوصله اي ندارم من
بحث هاي شما رو ميبينم سرم گيج ميره چه برسه به اينكه بخونم و توش شركت كنم ( خفه شو مسعود )
فقط يه چيزي بگم اول بازي نفسم بريد رفتم يه آبي بخورم بهم گفتن حسين چي شده چرا رنگت پريده؟ رو گيمر بود بردم ادونسد نفسم بازم بريد . يعني پي سي من اينطوري اين گرافيك رو ميكشه؟ ديگه پررويي نكردم كه بذارم رو هاردكور ولي بعدا ميذارم
اين روزا روزاي بحث نيست...
نگفته 100 % نمیاد !!! یا من خوب متوجه نشدم ؟
این که یه بازی روون اجرا بشه ! دلیل نمیشه که گرافیکش پائین باشه !!! ...
کلا روون اجرا شدن یه بازی روی کامپیوترهای شخصی هنر شرکت سازنده ست ! از نظر من کرایسیز 2 گرافیکش از مترو 2033 سر تر نباشه ! کمتر هم نیست ! با این حال کمتر سیستمی هست که مترو 2033 رو تو آخرین تنظیمات گرافیکی بتونه روون اجرا کنه ! ...
واقعا بسیار سخن گوهر باری زدی اورین !دی:عجب حوصله اي دارين يا بهتره بگم عجب حوصله اي ندارم من
بحث هاي شما رو ميبينم سرم گيج ميره چه برسه به اينكه بخونم و توش شركت كنم ( خفه شو مسعود )
در زمینه پشتیبانی از PC های نسبتا ضعیف ،منظور pc هایی که HIGH END نیستن ، عالی کار کرده ، من رو لپتاپ تونستم میانگین حدود 27 فریم روی درجه هاردکور ! بگیرم البته رزولوشنم HD نبود ، با همین لپتاپ نمی تونستم این مقدار فریمو حتی در حالت high نسخه warhead بگیرم ، که این نکته خیلی خوبی بود که اشاره کردی !بازم اورین !دی:فقط يه چيزي بگم اول بازي نفسم بريد رفتم يه آبي بخورم بهم گفتن حسين چي شده چرا رنگت پريده؟ رو گيمر بود بردم ادونسد نفسم بازم بريد . يعني پي سي من اينطوري اين گرافيك رو ميكشه؟ ديگه پررويي نكردم كه بذارم رو هاردكور ولي بعدا ميذارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)