تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 104 از 323 اولاول ... 45494100101102103104105106107108114154204 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,031 به 1,040 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

یکم توضیح میدی داریوش جون
    من Noob هستم یکم
    پرداکت کد رو اگه عوض کنم مشکلی واسه Imei پیش نمیاد که؟
    یعنی موقع فروش بگن گوشیت فلانه و فلانه(البته تا این گوشی نسوزه عوضش نمی کنم)
    چطور پرداکت کد رو عوض کنم؟
    پرداکت کد جدید رو از کجا گیر بیارم؟
    راستی من پرداکت کد خوب می خوام ها که کاملا باحال باشه
    اصلا واسه چی نگران شماره سریال گوشیت هستش؟ کلا شماره سریال های قاچاقی مشکل دارن واگه از همراه اول استفاده می کنی حتما برو mci.ir ساینش کن. دارن بازم بازار رجیسترکردن رو داغ می کنن

آپ دیت کردن گوشی تغییر پروداکت کد ربطی به IMEI نداره فقط اینو بدون اگه گوشی گارانتی داشته باشه تغییر پروداکت کد گارانتی رو ابطال می کنه و اونجوری که از فرمایشاتتون فهمیدم گوشیتون گارانتی نداره پس نگران نباش

2. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه W580's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Nokia X6-16Gb Box

پيش فرض

مگه اتصالات خودش داره قاچاقی گوشی میفروشه؟ چون بیشتر از افغانستان و پاکستان میارن گوشی اونجا گوشی ها بیششتر پروداکت پاکستانه اگه نگاه کنی اردو هم دارن!
    پروداکت کدت رو فارسی کن بعد دوبراه از طریق OVI SUITE 2 گوشیتو آپ دیت کن

---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------

من از سیگنال متنفرم. میشناسم کجاست. تو خیابون شهید بهشتی فکر کنم مقابل بهشتی 18 باشه دقیقا یادم نیست یه مغازه دو دهنه.

اصولا باید گوشی آپ دیت شده بهت میداد. راه حلشو من و دوستان واست نوشتیم اگه راهنمای خیلی سریع می خوای بگم بهت البته اگه مشکلت حل نشده

اینم بگم با پنبه سر می برن. آدمهای خوش برخورد جوری ضربه می زنن که نمی فهمی از کجا خوردی
    تو این زاهدان لعنتی آدم به باباشم نمیتونه اعتماد کنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

قراره که ما به سوال همگان جواب بدیم کسی به سوال ما تره هم خورد نکنه؟
    خیلی مهم
    یک سوال مهم از اونایی که داشتن یا دارن یا استفاده کردن از این گوشی:
    صدای مخاطب تو این گوشی به نظر شما کاملا واضحه؟
    من 6700 داشتم که قابلیت voice Clarity هم داشت که این گوشی نداره و فعال می کردمش. صدای توپ و واضحی می داد ولی علاوه بر این قابلیت که این گوشی نداره بنظرم این گوشی صداش یه جوریه
    نظر شما چیه تفاوتی می بینید یا عادیه؟
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    کسی بازی آسفالت واسه ایکس 6 داره
    بنه سریال بخواد نه اکتیو شدن و نه مدت دار باشه /بی زحمت لینک مستقیم دانلود بدین. ورژنشم جدید باشه

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Nokia X6-16Gb Box

پيش فرض

اصلا واسه چی نگران شماره سریال گوشیت هستش؟ کلا شماره سریال های قاچاقی مشکل دارن واگه از همراه اول استفاده می کنی حتما برو mci.ir ساینش کن. دارن بازم بازار رجیسترکردن رو داغ می کنن

آپ دیت کردن گوشی تغییر پروداکت کد ربطی به IMEI نداره فقط اینو بدون اگه گوشی گارانتی داشته باشه تغییر پروداکت کد گارانتی رو ابطال می کنه و اونجوری که از فرمایشاتتون فهمیدم گوشیتون گارانتی نداره پس نگران نباش
    یه پرداکت کد میدی که بتونم باهاش فقط به ورژن 20 آپدیت کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

تو این زاهدان لعنتی آدم به باباشم نمیتونه اعتماد کنه
    من از سیگنال گوشی های زیادی خریدم ولی آدمهای پست فطرتی هستن بخصوص اون لاغریه

قبل خرید گوشی باید تحقیقات لازمه رو آأم بکنه چون بازار ایران آشفتگی و در کنار اون دغل بازی و نامسلمونی زیاد داره

حالا ایرادی نیست اگه اینترنت پرسرعت داری راحت می تونی این کارا رو تو خونه در عرض جیک ثانیه انجام بدی

---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------

یه پرداکت کد میدی که بتونم باهاش فقط به ورژن 20 آپدیت کنم؟
    رنگ گوشیت رو بگو - 16 گیگ یا 32 گیگ - فورا واست حل کنم

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Nokia X6-16Gb Box

پيش فرض

قراره که ما به سوال همگان جواب بدیم کسی به سوال ما تره هم خورد نکنه؟
    خیلی مهم
    یک سوال مهم از اونایی که داشتن یا دارن یا استفاده کردن از این گوشی:
    صدای مخاطب تو این گوشی به نظر شما کاملا واضحه؟
    من 6700 داشتم که قابلیت voice Clarity هم داشت که این گوشی نداره و فعال می کردمش. صدای توپ و واضحی می داد ولی علاوه بر این قابلیت که این گوشی نداره بنظرم این گوشی صداش یه جوریه
    نظر شما چیه تفاوتی می بینید یا عادیه؟
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    بنه سریال بخواد نه اکتیو شدن و نه مدت دار باشه /بی زحمت لینک مستقیم دانلود بدین. ورژنشم جدید باشه
    من قبل این گوشی ان 78 داشتم صداشون با هم زیاد تفاوتی نداره
    نمی دونم ولی تا حالا بهترین صدایی که از یه گوشی شندیم برا مکالمه مال ان 70 بوده
    برات بازی آسفالتو گیر میارم یکم طول میکشه فقط تا فردا برات میذارم

---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------

من از سیگنال گوشی های زیادی خریدم ولی آدمهای پست فطرتی هستن بخصوص اون لاغریه

قبل خرید گوشی باید تحقیقات لازمه رو آأم بکنه چون بازار ایران آشفتگی و در کنار اون دغل بازی و نامسلمونی زیاد داره

حالا ایرادی نیست اگه اینترنت پرسرعت داری راحت می تونی این کارا رو تو خونه در عرض جیک ثانیه انجام بدی

---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------

رنگ گوشیت رو بگو - 16 گیگ یا 32 گیگ - فورا واست حل کنم
    لاغره بد آدمیه دلم می خواد با مشت برم تو صورتش
    گوشیم رنگ سیاه-سیاه هست 16 گیگ

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

این گوشی صداش یه جوریه

X6 هر روز یه گندی بالا میاره، صداشم که یه جوریه! باطری سیموس هم که نداره...
    اصلا بیخیال بابا اینم شد گوشی!؟ اه اه اه
    (هدف خاصی ندارم ،دارم تبلیغات منفی میکنم)

-------------------------------
    من اسفالت 4 که برای لمسی ها نیست، 5 همکه هنوز نیومده و اگه بیاد هم احتمالا اینا اجرا نمیکنن! 3 هم که مال N95 و سری 60 ورژن 3 بود!انگاه فکر آسفالت نداریم خاکیه فعلا

9. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

واست یه آموزش میزارم از دوست عزیزمونه. اول این آموزش واسه NSS رو نگا کن فیلمه. این آموزش واسه تغییر پروداکت کد گوشیه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینو نگاه کن بعد این NSS رو از اینجا دانلودش کن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(((و پروداکت کدت هر چی باشه باید به مشکی 16 گیگ 0589448 عوضش کنی توسط نرم افزار NSS )))

بعد اینکه پروداکت کدتو عوض کردی حالا برنامه NOKIA OVI SUITE 2 رو از لینک زیر دانلودش کن گرچه تو دی وی دی همراه گوشی هستش ولی ورژن آخرشو بردار از زیر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا بعد نصب گوشیتو با کابل وصل کن و حالت pc Suite رو انتخاب کن تو برنامه سویت نوکیا به آخرین سربرگ آپ دیت گوشی برو و آپ دیتش کن فریم ویرتو تمام

11. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

X6 هر روز یه گندی بالا میاره، صداشم که یه جوریه! باطری سیموس هم که نداره...
    اصلا بیخیال بابا اینم شد گوشی!؟ اه اه اه
    (هدف خاصی ندارم ،دارم تبلیغات منفی میکنم)

-------------------------------
    من اسفالت 4 که برای لمسی ها نیست، 5 همکه هنوز نیومده و اگه بیاد هم احتمالا اینا اجرا نمیکنن! 3 هم که مال N95 و سری 60 ورژن 3 بود!انگاه فکر آسفالت نداریم خاکیه فعلا
    کار بخصوصی داری که این دورو برا می پلکی و موج منفی می دی واسه ایکس شیشی ها؟
    باباجان من گفتم من فکر می کنم که صدای مخاطب یه جوریه نگفتم که حتما مشکلی داره. 6700 گوشی فوق العاده ای بود با صدای مخاطب مشتو چون الان ندارمش نمی تونم مقایسش کنم . حالا هی بیا گیر بده

13. 2 کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال brave_ie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ساکن نیستم

پيش فرض

بچه ها من قبل از این استار داشتم گوشی خوبی بود فقط برنامه نمیشد درست حسابی روش ریخت انقدر اینش ناراحتم کرده بود که دزدیدنش
    بعد هم فقط به خاطر اون مشکل جت نخریدم
    ولی الان روش نمیتونم هیچی بریزم حتی اون بازی آسفالت رو هم از موبایل 9 ریختم ولی نیومد بازی ای که انقد نوکیا باهاش X6 رو تبلیغ کرده
    حالا چی کار کنم؟ شماها اصلا تا حالا برنامه ریختید؟

15. این کاربر از brave_ie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •