دوست عزیز رم داخلی با ریست کردن پاک میشه البته فکر نکنم مشکل از این باشه گوشیتو با یه انتی ویروس قوی مثل کاسپر اسکای 2010 انترنت سکورتی اپدیت رو ویروس یانبی کن اگر باز هم نشد گوشیتو طبق روش مهدی که توی پست بالا لینکشو گزاشتم اپدیت کن درست میشه .
دوست عزیز رم داخلی با ریست کردن پاک میشه البته فکر نکنم مشکل از این باشه گوشیتو با یه انتی ویروس قوی مثل کاسپر اسکای 2010 انترنت سکورتی اپدیت رو ویروس یانبی کن اگر باز هم نشد گوشیتو طبق روش مهدی که توی پست بالا لینکشو گزاشتم اپدیت کن درست میشه .
بچه ها کسی از وایلیس یواس بی و اتصالش به گوشی بلده بهم خبر بده .
مرسی
سلام و مرسي از جوابتون من ريست كردم حالا مشكل دو تا شد ديگه اس ام اس هم نميفرسته و اگه برنامه storage usage رو نصبش كرده باشيد داخلش سه حافظه مختلف رو نشون ميده كه يكيش rootfs هست كه277.9 جا داره وبه نظرم تم وبعضي برنامه هاي كاربردي اونجا نصب ميشن والان اين حافظه گوشي من پر شده راه حل ديگه اي به جز فلش به نظرتون ميرسه بگيد با تشكر راستي اين روش اقا مهدي كدوم صفحه هستش
دوستان ان 900 رو کلا بهتر دید یا ان 8 رو؟ یه راهنمایی مختصر واسه خرید!
ببین کسی سیتینگ گوشیتو دست کاری نکرده ؟ از سیتینگت بکاپ نگرفتی ؟ ویروس یابی کردی ؟ اینم بهترین نحوه اپ گرید کردن این رو انجام بدی گوشیت نو میشه .
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=412990
QUOTE=دوستان ان 900 رو کلا بهتر دید یا ان 8 رو؟ یه راهنمایی مختصر واسه خرید! =QUOTE
دوست عزیز اول باید ببینی چی میخوای از گوشی هر دو مولتی میدیا ولی n900 دوسه پله بالاتره .
از نظر دوربینم که معلومه n8 خیلی سر تره البته توی این گوشی بیشتر روی دوربین زوم شده از امکانات اصلیش همون دوربینه .
سیستم عاملش که سیمبینه که پیش میبو سوسکه . رمشم که 16 تا 32 جا داره برعکس n900
از نظر فایلهای تصوریریn900 میخوردش .MP3/WMA/WAV/eAAC ، WMV/RealVideo/MP4/AVI/XviD/mkv/divix/Dat/mpg/mpg2
این هم فرمت هایی که n8 میخونهAAC, MP3, WMA - H263, H264, MPEG4
توی این لینک میتونی خودت مقایسشونو ببینی .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by scott_tomes; 15-06-2010 at 11:39.
درمورد ستينگ كسي دست كاري نكرده و بكاپ گرفتم ولي وقتي برميگردوني حافظه همچنان پر هستش ويروسهم نداره حالا راه حلتون چيه فقط فلش بايد بشه؟
جوابی واسه پست 1034 نمی دین؟
دوستان n8 نثبت به این گوشی برتری داره یا x6![]()
دوست عزیز نوکیا n95 جوابت توی پست 1035داده شده کلا n900 سرتره ولی n8 فقط تنها خوبی داره دوربینشه همین .
در مورد اون دوستمون t2 باید بگم
اینجا میتونی مقایسه رو ببینی از همه نظر n900 تقریبا سرتر مخصوصا رم و سی پی یو که خیلی تاثیر داره . در مورد ویژگی های منحثر به فردم خودت بخون متوجه میشی .
در مورد اون دستمون هم mhsh باید بگم وقتی بکاب کار نمیکنه حتما گوشیت یه موردی پدا کرده بهترین کار همون فلشه . البتهمثل من نکن من فراموش کدم از دفترچه تلفنم بکاپ بگیرم حتما بگیر که به دردسر نیوفتیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by scott_tomes; 15-06-2010 at 15:36.
دوست عزیز شما به دلیل استفاده از مخازن extera حافظه rootfs گوشیتونپر شده.پیقام خصوص راهنمایت کردم
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
برای اس ام اس باید سرویس سنتر عوض کنی.اگه به آخرین ورژن آپدیت کنی احتیاج به برنامه petrovich نیست در ضمن برای نصب rootsh نمی خواد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)