تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 104 از 166 اولاول ... 45494100101102103104105106107108114154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,031 به 1,040 از 1651

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N900 Internet Table با سیستم عامل ا Maemo5 ا

داره خودمونی میشه scott_tomes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام كسي جواب سوال منو نميدونه همه برنامه ها اجرا ميشه ولي تو قسمت دانلود واپديت كه ميرم هيچ فايلي وجود نداره و پيغام ميده كه حافظه داخلي پر شده من چيكار كنم كسي ميدونه چجوري رم داخلي رو پاك كنم منظورم رم276 مگابايتيه
    دوست عزیز رم داخلی با ریست کردن پاک میشه البته فکر نکنم مشکل از این باشه گوشیتو با یه انتی ویروس قوی مثل کاسپر اسکای 2010 انترنت سکورتی اپدیت رو ویروس یانبی کن اگر باز هم نشد گوشیتو طبق روش مهدی که توی پست بالا لینکشو گزاشتم اپدیت کن درست میشه .

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بچه ها کسی از وایلیس یواس بی و اتصالش به گوشی بلده بهم خبر بده .
    مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام و مرسي از جوابتون من ريست كردم حالا مشكل دو تا شد ديگه اس ام اس هم نميفرسته و اگه برنامه storage usage رو نصبش كرده باشيد داخلش سه حافظه مختلف رو نشون ميده كه يكيش rootfs هست كه277.9 جا داره وبه نظرم تم وبعضي برنامه هاي كاربردي اونجا نصب ميشن والان اين حافظه گوشي من پر شده راه حل ديگه اي به جز فلش به نظرتون ميرسه بگيد با تشكر راستي اين روش اقا مهدي كدوم صفحه هستش

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

دوستان ان 900 رو کلا بهتر دید یا ان 8 رو؟ یه راهنمایی مختصر واسه خرید!

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام و مرسي از جوابتون من ريست كردم حالا مشكل دو تا شد ديگه اس ام اس هم نميفرسته و اگه برنامه storage usage رو نصبش كرده باشيد داخلش سه حافظه مختلف رو نشون ميده كه يكيش rootfs هست كه277.9 جا داره وبه نظرم تم وبعضي برنامه هاي كاربردي اونجا نصب ميشن والان اين حافظه گوشي من پر شده راه حل ديگه اي به جز فلش به نظرتون ميرسه بگيد با تشكر راستي اين روش اقا مهدي كدوم صفحه هستش
    ببین کسی سیتینگ گوشیتو دست کاری نکرده ؟ از سیتینگت بکاپ نگرفتی ؟ ویروس یابی کردی ؟ اینم بهترین نحوه اپ گرید کردن این رو انجام بدی گوشیت نو میشه .
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=412990

QUOTE=دوستان ان 900 رو کلا بهتر دید یا ان 8 رو؟ یه راهنمایی مختصر واسه خرید! =QUOTE
    دوست عزیز اول باید ببینی چی میخوای از گوشی هر دو مولتی میدیا ولی n900 دوسه پله بالاتره .
    از نظر دوربینم که معلومه n8 خیلی سر تره البته توی این گوشی بیشتر روی دوربین زوم شده از امکانات اصلیش همون دوربینه .
    سیستم عاملش که سیمبینه که پیش میبو سوسکه . رمشم که 16 تا 32 جا داره برعکس n900
    از نظر فایلهای تصوریریn900 میخوردش .MP3/WMA/WAV/eAAC ، WMV/RealVideo/MP4/AVI/XviD/mkv/divix/Dat/mpg/mpg2
    این هم فرمت هایی که n8 میخونهAAC, MP3, WMA - H263, H264, MPEG4

توی این لینک میتونی خودت مقایسشونو ببینی .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by scott_tomes; 15-06-2010 at 11:39.

6. 2 کاربر از scott_tomes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

درمورد ستينگ كسي دست كاري نكرده و بكاپ گرفتم ولي وقتي برميگردوني حافظه همچنان پر هستش ويروسهم نداره حالا راه حلتون چيه فقط فلش بايد بشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

جوابی واسه پست 1034 نمی دین؟

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دوستان n8 نثبت به این گوشی برتری داره یا x6

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست عزیز نوکیا n95 جوابت توی پست 1035داده شده کلا n900 سرتره ولی n8 فقط تنها خوبی داره دوربینشه همین .
    در مورد اون دوستمون t2 باید بگم
    اینجا میتونی مقایسه رو ببینی از همه نظر n900 تقریبا سرتر مخصوصا رم و سی پی یو که خیلی تاثیر داره . در مورد ویژگی های منحثر به فردم خودت بخون متوجه میشی .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد اون دستمون هم mhsh باید بگم وقتی بکاب کار نمیکنه حتما گوشیت یه موردی پدا کرده بهترین کار همون فلشه . البتهمثل من نکن من فراموش کدم از دفترچه تلفنم بکاپ بگیرم حتما بگیر که به دردسر نیوفتی
    Last edited by scott_tomes; 15-06-2010 at 15:36.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما به دلیل استفاده از مخازن extera حافظه rootfs گوشیتونپر شده.پیقام خصوص راهنمایت کردم

---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------

سلام عزیزان
    دو تا سؤال:
    حدود یک هفته است که هیچ اس ام اسی نمیتونم بفرستم، پیغام incorrect number میده. به جای استفاده از دفتر تلفن، شماره هم وارد میکنم faild میزنه.
    هنوز فایل صوتیم بلوتوث نداره. برنامه petrovich باید بعد از rootsh نصب بشه؟ متوجه نمیشم، ساده بگین چجوری فایل های صوتی بلوتوث دار میشن؟
    ممنون
    برای اس ام اس باید سرویس سنتر عوض کنی.اگه به آخرین ورژن آپدیت کنی احتیاج به برنامه petrovich نیست در ضمن برای نصب rootsh نمی خواد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •