تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 104 از 275 اولاول ... 45494100101102103104105106107108114154204 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,031 به 1,040 از 2750

نام تاپيک: HTC HD2 اولين گوشي اچ تی سی با پردازنده ۱ گیگاهرتز و ال سي دي 4.3 اينچي

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali.Mirzaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز عرض کنم که همون طور که قبلا و در چند فوروم دیگه هم عرض کردم! دربعضی شهرها با ایرانسل هم کار نمی کنه (خوزستان که خودم هستم در شهرهای آبادان و خرمشهر و ماهشهر و اهواز و یکی دو جای دیگه. در استان بوشهر هم تا گناوه و دیلم کار نمیکرد). در نتیجه به ایرانسل هم در همه جای ایران دلخوش نباشید. مگر اینکه فکر کنیم ایران فقط تهران است.

همون طور که میدانید بعضی از گوشی ها مشکل دوربین را دارند و بعضی ندارند. مثلا واسه من مشکل نداره. در نتیجه میفهمیم که وقتی بعضی مشکل دار و بعضی بی مشکل هستند و همه از یک رام استفاده می کنند پس مشکل سخت افزاریست. البته htc با hot fix ی که میده سر همه رو کلاه میگذاره و عکس ها رو بطور اتوماتیک دستکاری می کنه.
    یعنی شما توی سفیدی عکس میگیری! از فاصله نزدیک! مشکلی به وجود نمیاد! یکی از دوستان هم حرف شما رو زده بود ولی بعد از تست به این روش فهمید که واسه اون هم خرابه!

من حرف شما رو تقریباً رد میکنم به این علت ها!
    چون این حرفی که من میزنم علت داره! یک سری توی فرومXDA ظاهراً تست کردن و رام HD2 رو روی HD ریختن و همون مشکل برای اون گوشی هم به وجود آمده!
    سخت افزار دوربین touch HD و HD2 یکی هست!
    شرکت بزرگی مثل HTC نمیاد این مشکل ضایع رو ایجاد کنه! اندازه کل همراه آخر ما اونجا کارمند داره! مگه میشه تست نکرده از لحاظ سخت افزاری بدن بیرون!!!
    لااقل مقدار خیلی زیادی دور از ذهن هستش

2. 2 کاربر از Ali.Mirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

اره بابا امكان نداره مشكل به اين بزرگي را ببينند و بهش اهميتي ندند ....
    حتي مشكل انتن دهي
    اونا چه ميدونستند كه تاسيسات مخابراتي ايران قديمي هست و سازگار نيست
    انشاالله بزودي درست ميشه
    هر چند براي كساني كه نخريده اند مشكل بزرگيه
    اما كساني كه دارنش مجبورند بسوزند و بسازند تا مشكل درست بشه

داره خودمونی میشه siavash78_HU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

یعنی شما توی سفیدی عکس میگیری! از فاصله نزدیک! مشکلی به وجود نمیاد! یکی از دوستان هم حرف شما رو زده بود ولی بعد از تست به این روش فهمید که واسه اون هم خرابه!

چون این حرفی که من میزنم علت داره! یک سری توی فرومXDA ظاهراً تست کردن و رام HD2 رو روی HD ریختن و همون مشکل برای اون گوشی هم به وجود آمده!
    شرکت بزرگی مثل HTC نمیاد این مشکل ضایع رو ایجاد کنه! اندازه کل همراه آخر ما اونجا کارمند داره! مگه میشه تست نکرده از لحاظ سخت افزاری بدن بیرون!!!

علی جان من وقتی دوربین را ران می کنم حدود 3 ثانیه تصویر حالت عادی نداره و کلا صورتیه. (قبل از گرفتن عکس اول). بعد حالت عادی پیدا می کنه و مشکلی در عکاسی نداره. در ایکس دی ای هم بعضی ها میگن مشکل دارن و بعضی میگن ندارن. فکر کنم یک لیست هم از مشکل دارها و بی مشکل های اونجا درست کرده بودن.

پس ممکنه بعضی از دستگاه ها مشکل داشته باشن و بعضی نداشته باشن. من از مساله فنی اش اطلاع ندارم ولی ممکنه مثلا از مواد اولیه مختلفی مثلا در انز یا سنسور یا ... استفاده کرده باشن. اولین بار هم htc گفت که مساله سخت افزاری است و یک روز بعد گفت نرم افزاریه. به هر حال داشتن کارمند زیاد دلیل بر بی مشکل بودن همه محصولات نیست. کمپانی های بسیار معتبری مثل سونی و یا تویوتا و ... هم بارها محصولات معیوب خود را از بازار جمع آوری کرده اند. پس این مطلب نمیتونه مورد استناد قرار بگیره.

ممکنه نمونه هایی مثل ماله من رو تست کرده باشن و از نمونه های معیوب مطلع نشده باشند. بگذریم.

من از وقتی این رو دست گرفتم دیگه با هیچ ppc ای نمیتونم کار کنم از بس که کار باهاش لذت بخشه.

5. 2 کاربر از siavash78_HU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

علی جان این لینک رو از سایت ِ معظم WMPowerUser ببین ،

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میبینی که آلردی HD هم مشکل رو داره

در مورد ِ شرکت ِ HTC ، باید بگم شرکت ِ شدیدا" کوچیکی هست . همینجوری بیشتر به یه کارگاه میخوره ، حالا حساب کن با اون سیاست های آسیای جنوب شرقی چجوری میشه ...

7. این کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

علی جان این لینک رو از سایت ِ معظم WMPowerUser ببین ،

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میبینی که آلردی HD هم مشکل رو داره

در مورد ِ شرکت ِ HTC ، باید بگم شرکت ِ شدیدا" کوچیکی هست . همینجوری بیشتر به یه کارگاه میخوره ، حالا حساب کن با اون سیاست های آسیای جنوب شرقی چجوری میشه ...
    در HD تا به حال به هیچ وجه گزارش نشده همچین مشکلی.این بنده خدا هم گویا اولین نفر در دنیا هستش که همچین ادعایی داره.(اگر فرض رو بر این بذاریم که راست میگه و عکسش fake نباشه.چون تو پروپرتیز عکسش که هیچ نشونه ای از اینکه با HD عکس گرفته باشه نیست.)

9. این کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

ساختمان 40 میلیون دلاری مرکزی Htc واقع در تایوان:

مجموعه ورزشی اختصاصی کارمندان Htc: (واقع در دفتر مرکزی

تنها یکی از مراکز متعدد سرویس Htc:

نمیدونم چرا اینقدر مردم رو mislead میکنید.
    حالا اگه از برندی خوشتون نمیاد با اطلاعات اشتباه تخریب نکنید.

11. 13 کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

چه شرکت کوچیکی

13. 7 کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اصلا باورم نمی شه در مورد HTC اینجوری بحث میشه.....HTC اصلا شرکتش اندازه دستشویی خونه ما.......با این حال محصولات خیلی شاخی میده بیرون...بدون حاشیه و...

15. 7 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pooya_swimmer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ایران / اصفهان

6

[QUOTE=Michael Ropy;4443855]اصلا باورم نمی شه در مورد HTC اینجوری بحث میشه.....HTC اصلا شرکتش اندازه دستشویی خونه ما.......با این حال محصولات خیلی شاخی میده بیرون...بدون حاشیه و...[/QUO

بابا michael ropy چقدر دستشویی خونتون بزرگه
    ههرکی این مارکو نمی خواد نیاد اینجا بد بگه / خوشتون نمیاد لطفا اینجا سر نزنید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

بحثها را تموم كنيد
    چيكار دارين شركت بزرگه يا كوچيكه
    مهم محصول نهايي هست
    Last edited by golmohammadi; 29-11-2009 at 20:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •