دوستان فرق هاردهای سبز - مشکی - ابی وسترن دیجیتال چیه؟ کدومش برای نصب ویتدوز مناسب تره؟
دوستان فرق هاردهای سبز - مشکی - ابی وسترن دیجیتال چیه؟ کدومش برای نصب ویتدوز مناسب تره؟
سری بلو و بلک.
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
مشکلش بر طرف نشد؟همین 2 سال پیش 1 وسترن دیجیتال گرفتم بیخودی بد سگتور گرفت گارانتی سازگار هم زحمت کشید گفت از گارانتی خارجه باد کرد رو دستمون البته ide بود
شرکت این حرف رو زد یا اینکه خودتان تشخیص دادید؟
بدسکتور هارد بر اثر استفاده نادرست میباشد.
ریستارت کردن سیستم در حین کار.
یا خاموش کردن سیستم از کلید پاور.
ضربه و .....
وسترن تو خرابی کمترین امار رو داره.
و اما برای خرید هارد .
مینتان چیست؟
ساتا 3 ساپورت میکنه؟
نهخایت بودجه را اعلام کنید.
راحب هارد سازگار
این هارد 20 فروردین امسال گارانتیش تموم میشد
هارد داخل کسی بود و نه ضریه خورده بود نه مشکل برق داشت چون رو سبستم حدید با همین مادربوردی که الان میخوام هارد براش بگیرم استفاده میکردم
هارد ide بود برای سیستم قدیمی خریده بودم چون استفاده نکردم و پول نداشتم رو سیستم جدیدم استفاده کرده
اسفند سال قبل اواخرش فکر کنم 18 بو د که سازگار اعلام کرده بود از این تاریخ یه بعد هارد تا بعد 13 فروردین نمیگره هارد منم 20 همون ماه گارانتی 3 سالش تموم میشد من زنگ زدم
سازگار تو سایتش زده بود اگه میل بزنید کسانی که گارانتیشون در حال اتمام هست این مدت تعطیلی به گارانتی اضافه میشه
منم با شرکت تماس گرفتم با مسولش حرف زدم گفت شامل حال منم میشه منم به شرکت سریال هارد رو میل زدم 20 فروردین هاردم مشکل پیدا کرد موقع بوت مادربورد پیغام میداد هارد مشکل داهر بک آپ بگیرید سیستم بالا میامد و لی وسط کار ارور بکاپ میگرفت و من هارد رو fdsk کردم موفغ پارتیشم بندی ارور میداد قسمتی از هارد با پارتیشن مجیک و امثال اونم همین طور ولی هارد با وجود ارور کار میکنه هنوز منم چون ترهان نبودم رو جساب میلی که زدم 2 اردیبهشت رفتم گارامتی پیش خودم گفتم به خاطر میلی که زدم گارانتیم هنوز اعتبار داره رفتم شرکت سازگار زد زیر حرقش گفت ما نگفتیم خلاصه با دعوا مرافه گفت اگه تعمیری باشه رایگان فقط تغمیر میکنیم گارانتی بعد تست گفت بد سکتور داره تعمیر نمیشه و چون گارانتی تموم شده تعویض هم نمیشه.
حالا مادربوردم که براش هارد میخوام و هارد بالا هم که گفتم با این مادربورد استفاده میکردم
biostar a770e3
اگر اون طوری که من فکر میکنم باشه.
اگر بدسکتو داشت که راحت با این وضعیتی که شما میگید حل میشه.
در صورت از بین نرفتن اون ارور اف دیسک میکردید و نهایتش لولول فرمت.
هارد شما با این وضعبت به نظر من 99% حل میشه.
در صورت تعمیر به تاپیک ویژه خرابی هارد برید و پست بدهید
در صورتی که نمیخواهید تعمیر کنید.
نظر من روی هارد های وسترن است.
Western Digital - SATA 2 - 500GB +
از سری بلو
با دور 7200
ا
دوستان لطفا جواب.................
تا اونجا که من متوجه شدم سبز با دور 5900 هست ولی ابی و مشکی با دور 7200. حالا فرق بلک و ابی چیه؟
هارد های سری بلو.
قیمت مناسب و مناسب برای نصب ویندوز با دور 7200
هارد های گرین مناسب برای ارشیو اطلاعات.
که اگر قصد نصب ویندوز را داشته باشید توصیه میکنم الاین کنید.
هاردهای سری بلک هم هم ساتا 2 داره و هم ساتا 3
سرعت بالایی دارند و هم برای نصب ویندوز مناسبند و هم برای ارشیو.
البته اگر کسی از دوستان نظر دیگه ای دارند.اعلام کنند.
من از سایت خود وسترن دیجیتال 500 گیگ ساتا 2 را مقایسه کردم
مشکی دور 7200 بافر 32
ابی دور 7200 بافر 16
سبز دور Intellipower بافر 32
1. کاربرد بافر چیه؟
2.Intellipower یعنی چی؟
حافظه موقت ( بافر ) :1. کاربرد بافر چیه؟
زمانیکه یک سیستم درخواست اطلاعاتی را می نماید ، هارد دیسک علاوه بر اینکه می بایست بازیابی داده درخواستی ر ا انجام دهد بلکه مسئولیت استقرار ( load ) داده در بافر مربوطه به خود را نیز برعهده دارد . بدین ترتیب در صورتیکه پردازنده درخواست مجدد همان اطلاعات قبلی را داشته باشد ، اطلاعات مورد نیاز آن از طریق بافر هارد دیسک تامین خواهد شد . استفاده از دو مگابایت بافر، ظرفیت مناسبی در این رابطه می باشد . در مواردیکه از برنامه های خاصی نظیر فتوشاپ ، استفاده می شود ، ظرفیت هشت مگابایت برای بافر ، منظقی بوده و اثرات مثبتی را در رابطه با افزایش کارائی سیستم بدنبال خواهد داشت .
iranpanel.net
ریز تنظیم تعادل سرعت چرخش ، سرعت انتقال و ذخیره الگوریتم های طراحی شده برای ارائه هر دو پس انداز قدرت و عملکرد قابل توجه جامد.2.Intellipower یعنی چی؟
IntelliPower - A fine-tuned balance of spin speed, transfer rate and caching algorithms designed to deliver both significant power savings and solid performance.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم اگه مشکل حل شدنی بود چرا گارانتی گفت حل نمیشه قابل تعمیر نیست
این هاردی که معرفی کردی قیمت چند هست
من نهایتا 50 پول دارم
نمیدونم اگه مشکل حل شدنی بود چرا گارانتی گفت حل نمیشه قابل تعمیر نیست
شاید تنبلی
البته هارد رو بخر اما تو تاپیک خرابی هارد کمکت میکنمهمین رنج 50 فروشه بیشتر نیست.من نهایتا 50 پول دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)