منم با نظرتون موافقم ولی در مورد قسمت تک نفره بازی که بهتره بگم روش کار نکردن چه برسه به اینکه ضعیف کار کردن یا ... . شما مولتی رو ببین و بعد قضاوت کن . نمره گیم اسپات هم بر اساس همین بوده . یعنی شما به وارکرفت برای بازی آفلاینش از 10 چند میدی ؟
منم با نظرتون موافقم ولی در مورد قسمت تک نفره بازی که بهتره بگم روش کار نکردن چه برسه به اینکه ضعیف کار کردن یا ... . شما مولتی رو ببین و بعد قضاوت کن . نمره گیم اسپات هم بر اساس همین بوده . یعنی شما به وارکرفت برای بازی آفلاینش از 10 چند میدی ؟
آماری که من اینجا از گیم اسپات دادم ، آمار یوزر ها ( گیمر ها ) بود نه کارشناسای گیم اسپات
جان هرکی دوست دارید مقایسه رو بیخیال بشید ، یک بار دیگه مقایسه کنید شخصا وارد عمل میشم : دی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SIMON137; 07-05-2010 at 23:14.
سلام
اون مرحله تانکها..که باید یه هلیکوپتر رو از راه دور کنترل کنیم...چجوری میشه هلیکوپتر رو کنترل کرد
همش سقوط میکنه و بالا نمیره
لازم نیست بالا بره. کلید w باعث حرکت به جلو میشه. شما روی اهداف Lock کن و منهدمشون کن.
سلام
تمومش کردم
بازی بدی نبود
فکر میکنم کمی زود تموم شد
در مورد سیوها
مسیر سیوها کجات تا بزارم
یه پوشه در مای داکیومنت هست ولی فکر کنم برا تنظیمات بازی هست
مسیر اصلی سیوها باید جای دیگه ای باشه
سلام
درست یادم نیست ولی فکر کنم که با F و R یا T و با S وW جلو و عقب کنترل میشد و بالا و پایین میرفت.
Last edited by KAHAKDAM; 08-05-2010 at 15:45.
نه دوست من سیوهای بازی توی همون پوشه(BFBC2) است![]()
پس من سیو بازی را میذارم
تا اخر رفتمش
پس تمام مراحل باز هستند
سیو Battlefield Bad Company 2 تمام مراحل :
سلام
بالاخره تموم شد...تحت هیچ شرایطی به کال آف نمیرسه...ولی بازی قشنگی بود...این بازی قشنگ بود.به شرطی که نخواهیم با کال آف مقایسه اش کنیم
ولی به قول شاعر این بازی حکمه لنگه کفش تو بیابون رو داره و مدتی سرگرم شدیم
حالا صبر كنيد تا نسخه ي جديد مدال افتخار بياد (پاييز 2010) اونوقت ببينيدو مقايسه كنيد كدوم يكي از اين 3 تا بازي قشنگتره........
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)