ارنا 30 تومن بیشتره.410
ولی خب بازم دودل هستم.ارنا هم چیز شاخیه.کاملا قابلیت رقابت با جت سامسونگ رو داره
ارنا 30 تومن بیشتره.410
ولی خب بازم دودل هستم.ارنا هم چیز شاخیه.کاملا قابلیت رقابت با جت سامسونگ رو داره
سلام دوستان
من میخوام رنوار بخرم بین گوشیهای لمسی نمرش چنده؟ نرم آفزارهاش مثل سونی و نوکیا زیاد و جالب هست؟
قبلا 910 اریکسون داشتم : یه نرم افزار داشت وصل میشد به کامپیوتر و با کیبورد مسیج مینوشتم.. خواستم ببینم این الجی این سیستم رو داره؟؟؟
دو دل هستم چون قبلا خاطره خوبی از الجی ندارم
نرم افزاراش مث همون سونی هستش
رنوار خودش کیبرد داره عزیز
یعنی تو خود گوشی میتونی با کیبورد مجازی تایپ کنی
من ویوتی داشتم،دادم رنوار گرفتم،الانم راضیم ،بالاخض دوربین و شارژش
چون با این صفحه ی بزرگ من با روزی 20-30 تا اس ام اس و عکاسی و ... 3 روز شارژ میگیرم که واقعا عالیه
2دل هم نباش برو بخر
ضمنا اینترفیس خیلی خیلی خوبی هم داره
یعنی اینطوری بهت بگم که خیلی روونه،اصلا احساس مجازی بودن نمیکنی،احساس میکنی همه چیز واقعا تو دستته
Last edited by pooria.rio; 29-11-2009 at 15:38.
دوستان کارت حافظه چه مارکی به رنوار بهتر می خوره ؟
قیمت کارت 16 گیگ کلاس 6 چقدره ؟
موقع خرید میشه فهمید که کلاس چهاره یا شش ؟
در مورد تیکه ی آخر سئوالتون :
روی کاور مموری که میخری نوشته CLASS مثلا 6 . اگه هم ننوشته بود روی خود مموری کارت رو که نیگا کنی توی یه دایره کلاس مموری رو نوشته .
آقاااااا پوریا خیلی آقایی تشکر فعال نیست ازت تشکر کنم داش
امروز در مورد ویوتی هم تحقیق کردم دیدم خیلی به رنوار شبیهه خواستم از شما عزیر بپرسم که هر دوشو امتحان کردی ببینم
واقعا چه فرقی با هم دارن(بجز دوربین) ارزش داره پول اضافی بدم رنوار بگیرم یا همون ویوتی خوبه البته من دوربین زیاد واسم مهم نیست .. نرم افزارهای این دو مدل خیلی فرق دارن؟.. نظر شما خیلی برام مهمه
= میدونم کیبورد داره ولی کیبورد کامپیوتر خیلی با حال تره
راستی الجی شارژر رو میزی مثل سونی داره؟
Last edited by hassanbar2000; 30-11-2009 at 14:19.
کارهای مثل: وقتی گوشی رو بچرخوید، تو جاهایی مثل کیپد، تبدیل میشه به کیبورد، توی بازی های کاربرد داره، توی فیلم دیدن تبدیل میشه به فول اسکرین و...راستی این شتاب سنج چیه کارش چیه؟
آقا ما مخلصیم
ببین میگم که بستگی داره نیازت چی باشه،من خودم عوض کردم الان دارم واقعا لذت میبرم،به نظر من بغرنج ترین مشکل ویوتی باطریشه که اگه زیاد استفاده کنی حدود 20 ساعت شارژ میده،اما من با استفاده ی زیاد از رنوار 3 روز شارژ میگیرم،بعد به طور کلی استفاده از رنوار راحت تره،ضمنا من WI FI هم خیلی برام مهم بود که این داره،حالا باید ببینی امکانات رنوار واست مهم هست که حدود 120 تومان بابتش اضافه بدی،یا نه
بعد رنوار نازک تره،طبیعین،چون قیمتش بیشتر از رنواره،یعنی میخوام اینجوری واست بگم که اگه ویوتی بخری اندازه 200 تومان جنس میگیری ( یه کم هم بیشتر) و اگه رنوار بگیری اندازه 300 و خورده ای
و منظورت هم از اینکه نرم افزارهای این دو تا فرق دارن رو متوجه نشدم
اگه یکم بیشتر توضیح بدی ممنون میشم
حالا باز اگه سوالی بود من درخدمتم
Last edited by pooria.rio; 30-11-2009 at 18:11.
ممنون پوریا جان
منظورم اینه که یه نرم افزار رو هردو مدلش نصب میشه؟
از نظر کیفیت تصویر فرقی دارن؟ ویوتی شتاب سنج و خروجی تلویزیون داره؟
ویوتی زنون داره؟ کیفیت صداشون فرقی با هم داره؟
خیلی ضخیمه؟ چون من عاشقهگوشیهای جمع و جور هستم
از راهنماییهات واقعا ممنون - خیلی کمکم میکنی
Last edited by hassanbar2000; 01-12-2009 at 04:30.
ببین از لحاظ نرم افزاری جفتشون یک چیز رو ساپورت میکنن
اما رنوار سریعتره،یعنی نرم افزارها توش سریعتر کار میکنن،سخت افزارش قوی تر به نظر میرسه
ویوتی خروجی تلویزیون داره،اما شتاب سنج نه
کیفیت صدای جفتشون یکیه
نوع فلش جفتشون استروب هستش
کیفیت و قدرت صدای ویوتی روی اسپیکر بیشتره
اما توی هدفون رنوار سر هستش
ویوتی ضخیمه !!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)