آقا چجوری میتونم کنترل بازی رو (کیبورد) رو تغییر بدم ؟ تو خود بازی یه جاش هست که ماله Gamepad هست ولی واسه خود کیبورد نداره !
آقا چجوری میتونم کنترل بازی رو (کیبورد) رو تغییر بدم ؟ تو خود بازی یه جاش هست که ماله Gamepad هست ولی واسه خود کیبورد نداره !
آقا این چرا فرمونش اینجوریه؟؟؟
100 رحمت به گرید.
راه حلی برای بهتر شدن فرمون ندارین؟؟
کمی سخته ولی عادت میکنی....
یه سوال دوستان چطور میشه علامتهای روی زمین رو برداشت
به چه طوريه داه داش
من the_god_of_3dsmax ام
كنكور چي شد ؟؟؟ شريف يا تهران ؟؟
بايد همونجا كه دكمه هاي گيم د رو مي شه عوض كرد چپ و راست رو چند بار بزني كيبرد مياد
باید بری توی option و بعدش gameplay و قسمت control که میری گزینه preset رو روی عدد 4 بزاری
موفق باشی![]()
تو رو خدا یکی به من کمک کنه.من بازی رو گرفتم و نصب کردم اون مسابقه رو انجام دادم که تایمری بود بعد به مسابقه ی دوم رسیدم که وقتی این مسابقه رو اول میشم میره تا مرحله ی بعد که در هنگام لود بازی گیر میکنه دوستان اگه نیاز به کرک هست لینک دانلودش رو بذارید خیلی ممنون.
میگم دوستان این بازی خوبه؟یا بده؟ارزش بازی رو داره؟مثل شماره قبل افتضاح نیست؟من که چندتا دمو ازش دیدم بد نبود ولی ازش بد میگن!!!
زياد جالب نيست
نه مثل قبل حالت خيابوني و آندرگراند رو داره
نه تونسته مثل بازي هاي رانندگي حرفه اي مثل توكا درايور بازي رو دراره
منم آفلاين گرفتم بدرد خريد نمي خوره
بازیه خسته کننده ای هست
چند ساعت بازی کنی خسته میشی
من الان بازی رو نصب کردم نشستم بازی کردن به قدری مراحلش راحت بود که یه مرحله رو هم از مقام اول کمتر نگرفتم
جو بازی هم تکراری در نهایت خسته کننده میشه
ولی گرافیک خوبی داشت ، سرعت بازی هم به خوبی می تونه حس رو به بازی کن منتقل کنه
در اویل بازیم و اینم اولین نظرم
ولی من اوایل ...ازش زیاد راضی نبودم....
وقتی تنظیماتش رو دستگاری کردم و ماشینم رو تقویت کردم...حالا دیگه نمیتونم از جام پاشم....از ساعت 10 صب نشستم تا الان...
الان هم انگشتام خسته شد..وگرنه.....
اینم اخرین عکسهام :
کسی نمیدونه این vinil ها رو چطوری روی کاپوت و صندوق عقب هم بندازم؟؟
Last edited by hesam_g59; 27-09-2009 at 21:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)