سلام دوستان
این گوشی که یک گوشی اندرویدی در رده متوسط خواهد بود در رنج گوشیهای مشابهی مانند LG Ally قرار خواهد گرفت:
![]()
سلام دوستان
این گوشی که یک گوشی اندرویدی در رده متوسط خواهد بود در رنج گوشیهای مشابهی مانند LG Ally قرار خواهد گرفت:
![]()
Last edited by mahroo_z1; 11-09-2010 at 14:52.
این گوشیش چقدر تیپ ویوازه. خوشم نیومد.
دوستان من نمی فهمم چرا گفتین خوبه سی پی یوش رو به کسی ندده؟ از هیچ وری متوجه این موضوع نمی شم.
اگر از سامسونگ بدتون می اد، که باید خوشحال باشید که سی پی یو به این قدرت تو وسیله ای غیر از دستگاه های سامسونگ هم می تونید داشته باشید. لازم نیست برای داشتن یه همچین قدرتی، گوشی سامسونگ بخرید.
اگر از سامسونگ خوشتون می اد، باید خوشجال باشید که کارش انقدر خوبه که به بقیه ی برند ها هم می فروشه. این جوری بقیه ی برند ها هر چقدر هم سود کنن، قسمتیش به سامسونگ می رسه و روز به روز قوی تر می شه...
من که شدیدا امید وارم به بقیه ی برند ها هم بفروشه.
----------------------------------------------------------------
این ویندوز فون سون رو من اوایل اصلا جدی نمی گرفتم. اما از موقعی که گفتن قراره اکس باکس لایو داشته باشه خیلی بهش امید وار شدم. به نظرم به سرعت رشد کنه. همین الان خیلی شرکت ها گوشی های خیلی خوبی با این پلتفرم دارن می زنن.
شاید یه گوشی با این سیستم عامل بخرم.
فقط خدا کنه که بتونن دوال بوتش کنن با اندروید...
سلام دوست من
این گوشی که عکسشو گذاشتم که سامسونگ نیست
این LG Ally هست.
هه هه.
دیگه مشکلات حواس نمی ذاره برا ادم که.
خوبه گنده نوشته ال جی پایینش.
سلام دوستان
گوشی سامسونگ Continuum که در بالا خبرش داده شد ممکنه یک گوشی اندرویدی نباشه و بلکه گوشی با سیستم عامل
ویندوزفون7 باشه.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
![]()
![]()
Last edited by mahroo_z1; 14-09-2010 at 11:44.
سلام
سامسونگ دیروز در این جشن اعلام کرد اینک این فروشگاه مجازی نرم افزاری در 109 کشور دنیا قابل دسترسی است:
همچنین سامسونگ اعلام کرد از زمان عرضه گوشی ویو تاکنون بیش از 14میلیون دانلود برای appهای بادا توسط کاربران این گوشی صورت گرفته است.
این فروشگاه مجازی که اکنون برنامه های مخصوص موبایل وتلویزیون را پوشش میدهد شامل دسته بندی مختلفی از برنامه ها مثل بازی,شبکه های اجتماعی, کتابهای الکترونیکی, خدمات مربوط به سلامتی و غیره میباشد.
ادرس این فروشگاه :
Last edited by mahroo_z1; 14-09-2010 at 11:13.
سلام
ویژگیها:
- Quad-band GSM/EDGE
- 2.4" resistive TFT touchscreen of QVGA resolution
- TouchWiz Lite with widgets and Cartoon UI
- 50 MB onboard storage, microSD card slot (up to 8GB)
- 1.3megapixel fixed-focus camera with smile detection, QCIF@15fps video recording
- FM radio with RDS; plays without headset
- Stereo speakers
- Social networking
- Bluetooth 2.1 with A2DP, USB v.2.0
- Very low price for a full touch phone
- Pull-out stylus included
قیمت: حدود 100یورو
اپدیت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان ظاهرا این گوشی در فروشگاه شماره 3پارس مایکروتل در تهران به قیمت 104هزار تومان موجود هست.
Last edited by mahroo_z1; 14-09-2010 at 14:11.
سلام
سلام .
عجب چیزیه . خیلی دیزاین نازی داره .
مرسی امین .
مخلصیم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)