دوستان لطفا سریعتر بگید کپی داره یا نه ؟
تا تصمیم نهاییم رو بگیرم.ممنون
دوستان لطفا سریعتر بگید کپی داره یا نه ؟
تا تصمیم نهاییم رو بگیرم.ممنون
کپی پیست داره .... دقیقا مثل کامپیوتر باید درگ کنی ، بعدش کپی ... بعدم پیست
ولی کسی جواب سوال من رو نداد
بله داره، توضیحشم ماهان جان داد. ببخشید من دیروز یادم رفت پستمو ویرایش کنم!دوستان لطفا سریعتر بگید کپی داره یا نه ؟
تا تصمیم نهاییم رو بگیرم.ممنون![]()
من این رو بررسی میکنم جواب میدم!سلام
آقا با کدوم برنامه میشه اس ام اس رو از کامپیوتر فرستاد تو draft این گوشی ...
با Mobiledit و برنامه خودش که نشد .. برنامه خودش که خیلی تعطیله ...
بعدش نمیدونم چرا وقتی میخوای با Mobiledit اس ام اس بفرستی فقط شماره هائی که تو گوشی ذخیره شده رو میاره ... شماره هائی که تو سیم ذخیره شده رو نمیاره ...
اصلا کلا یه برنامه مدیریت درست حسابی نداره این گوشی های ال جی ؟؟؟؟؟؟
راستی بچه ها، از بروبچ الجی دار شنیده بودم آنتن دهی گوشی های الجی خیلی قویه. اما حالا دیگه بهش ایمان آوردم!!!
من خطم ایرانسله! تو خونمون اصلا آنتن نمی ده باید بری دم در حیاط یا توی حیاط (هر چی به حیاط نزدیک تر باشه بهتر آنتن میده). اتاق خوابم که اصلا نقطه ی کوره! اصلا آنتن نمیده! من دوستام زنگ میزنن میگن چرا گوشیت خاموشه!!!!!!![]()
حالا دیروز برادرم گوشه ی همون اتاق در حال گوش دادن به موسیقی یهو گوشی زنگ میخوره، از همونجا منو صدا میکنه و من خیلی راحت توی همون اتاق بدون ذره ای قطع و وصل (انگار با تلفن ثابت دارم صحبت میکنم!) تمام 1 و نیم دقیقه صحبتمو کردم (خود طرف هم با گوشی زنگ زده بود!).![]()
راستی بچه ها لینک یه دیکشنری درست حسابی هم به ما بدید. ممنون!
این رو فکر میکنم هیچ گوشی نداره! باید حتما داخل گوشی ریخته بشه. باز اگه اشتباه میکنم بگید.بعدش نمیدونم چرا وقتی میخوای با Mobiledit اس ام اس بفرستی فقط شماره هائی که تو گوشی ذخیره شده رو میاره ... شماره هائی که تو سیم ذخیره شده رو نمیاره ...
سلام به همه دوستان
من واقعا گيج شدم چون نميدونم استار رو بخرم يا كوكي رو؟
من تمام ريويوهاي اين دو گوشي رو توي gsmarena و phonearena هم خوندم ولي باز هم به نتيجه نرسيدم.
ولي تو هر2تا سايت يجورايي ميگفتن كه كوكي بهتره. حالا نميدونم چكار كنم؟
تو phonearena نوشته بود كه عمر باتري استار دروغه و اگه فقط 30 دقيقه با استار بري اينترنت باتريش تموم ميشه!
عمر باتري كوكي چوره؟
لطفا كمكم كنيد يكي از اين 2 گوشي رو انتخاب كنم.
ممنون
سلام از نظر شکل بستگی به سلیقتون داره ولی باز خودتون میدونین کوکی از لحاظ اینترفیس ، درخشندگی صفحه ، تشخیص دست خط فارسیو صدا بهتره و قلمم داره.استار از لحاظ کیفیت عکس داخل گوشیو سرعت گوشی فکنم بهتره .
تائید میشه
سلام
اول اينكه بسته به سليقه خودت از نظر ظاهري يكي رو انتخاب كن. (نظر من اينه از ديدگاه طراحي صنعتي و زيبايي شناختي، كوكي بهتر و مورد پسند تر هست در بين عموم)
در مورد پرفورمنس هم با استار كار نكردم اما مني كه خيلي سخت گيرم و تا حالا بعضي گوشيها مثل P1 سوني اريكسون رو تاييد كردم، كوكي به يكي از گوشي هاي محبوب من تبديل شد.
البته ايراداتي بهش وارد هست مثل هدفون كه بزرگه و گوشو اذيت ميكنه و تبديل هم نداره و همچنين باتري من كه عمرش به طور متوسط كمه (حدود 30-45 دقيقه صحبت و كلي SMS و حدود 1 ساعت موسيقي در روز و در نهايت 2 روز كاركرد باتري)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)