فردا ماشینم رو تحویل میدن. از سپرش عکس می گیرم ببینید چه جوری در آوردنش
فردا ماشینم رو تحویل میدن. از سپرش عکس می گیرم ببینید چه جوری در آوردنش
نه اتفاقا اینطور نیست
من نظر تعداد کثیری از اهل فن و اونایی که با هردوش کار کردن جویا شدم و میتونم بگم موتور EF7 از XU7 بهتره هم از نظر شتاب هم مصرف سوخت هم تاپ اسپید
حتی اکثرا مدعی بودن اون حالت تنبلی که تو سمندXU7 احساس میشه در موتور EF7 به هیچ وجه وجود نداره.
این هم کلیپ مقایسه EF7 با XU7
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by A.IvI.I.N; 12-01-2012 at 20:39.
من خيلي اينکاره نيستم
ولي يک سري سوال از شما داشتم
1- عمر و کارکرد هر دو ماشين تقريبا برابره ؟ (مسلما الان سمند 84 من ديگه شادابي 6 سال پيش رو نداره )
2- تا اونجايي که من ميدونم بالا يا پايين بودن شيشه هاي ماشين توي سرعت اون خيلي تاثير داره که اين عامل رعايت نشده(نه در مورد راننده و نه در مورد شاگرد)(حداقل اون دوتايي که ما واضح ميبينيم)
منم قبول دارم که اي اف سون خيلي موتور شاخيه ولي اين ايکس يو سون توي فيلم انگار با بقيه فرق ميکنهچرا راه نميره؟؟
اختلاف دارن ولي نه ديگه اينقدر (بعد از حدود 22 ثانيه اختلافشون به 4 ثانيه ميرسه)(از رو پرايد دوميه)
کلا فيلمه يه جوري نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by 8701488; 12-01-2012 at 22:58.
اگه کلیپ همینه که توی تاپیک پایه گاز سوز بود که من اونجا هم اشاره کردم
عمر هر دو ماشین یکی نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در نیتجه اختلاف به این وحشتناکی وجود نداره
دوستان ماشینم رو امروز تحویل گرفتم. واقعا افتضاحه. رنگ سپر از رنگ بدنه تیره ترهاصلا خوب در نیاورده. تازه 154 هزار تومن هم فرانشیز گرفتن. همین پولو اگه می دادم بیرون خیلی بهتر در میاوردنش. حالم گرفته شد. چی کارش کنم؟
![]()
عکس بگیر ببنیم چه کار کرده
در کل اگه با پالیش کردن درست نمیشه
خب برو شکایت کن
الان که شبه نور نیست فردا عکس میگیرم می زارم شما هم نظر بدین.![]()
والا در مورد عمر موتور EF7 نظر قطعی وجود نداره به هر حال جدید هستش و به زمان نیاز داره تا خودش رو کامل نشون بده ولی منکه شخصا ماشین ایرانی رو بیشتر از 5 سال نگه نمیدارم .
در مورد اون فیلم هم با شما موافقم تفاوت دیگه انقدر که تو فیلم نشون داد فاحش نیست چون سمند قرمز از سفید قدیمی تر هستش به همین خاطر انقد ضعیف عمل کرد ولی در شرایط مساوی بازم EF7 با اختلاف نه چندان زیاد بهتره.
همینکه اون حالت لش و تنبلی از بین رفته به نظرم عالیه![]()
انقدر درگیر بودم وقت نشد عکس بگیرم از سپر. چند تا صافکاری و نقاشی نشون دادم گفتن سپر بی کیفیت انداختن... فقط می تونم بگم دزد تر از ایران خودرو ندیدم.
دوستام این سمندهای جدید که میزنن و خطرای عقبش عوض شده و مه شکن جلو هم ندارن ! اسمشون چیه؟
فکر میکنم یه همچین چیزی روی گلگیرشون دیدم نوشته بود sel
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)