سلام. دوست عزیز شما باید کنسولتونو اپدیت فریم ویر بزنید اون وقت دیگه هیچ مشکلی ندارید واسه اجرای بازی هاراستی من 3 تا کنسول دارم که روی یکیش Assassin's Creed: Brotherhood به راحتی اجرا میشه با اینکه ورژن داشبرد همشون یکیه. جریان چیه ؟
سلام. دوست عزیز شما باید کنسولتونو اپدیت فریم ویر بزنید اون وقت دیگه هیچ مشکلی ندارید واسه اجرای بازی هاراستی من 3 تا کنسول دارم که روی یکیش Assassin's Creed: Brotherhood به راحتی اجرا میشه با اینکه ورژن داشبرد همشون یکیه. جریان چیه ؟
بچه ها اون 3 تا آپدیت رو کسی برای دانلود نداره ؟؟؟/
سلام از ماست دوست عزیزسلام. دوست عزیز شما باید کنسولتونو اپدیت فریم ویر بزنید اون وقت دیگه هیچ مشکلی ندارید واسه اجرای بازی ها
چطور این کار رو بکنم ؟ با همون 3 تا آپدیت که دوستمون لینک آموزشش رو گذاشته بودن ؟
اگه لینک آموزشی چیزی دارین یا خودتون میتونین توضیح بدین ممنون میشم
چند روزه کارم گیره
سلام. اون ۳ تا اپدیتی روش خیلی قدیمی هست و اصلا جواب نمیده زیاد. بهترین کار اینه برید پیش تعمیر کار واستون اپدیت کنن. اگه تهران هستید پ.م بدید تا بهتون ادرس بدمسلام از ماست دوست عزیز
چطور این کار رو بکنم ؟ با همون 3 تا آپدیت که دوستمون لینک آموزشش رو گذاشته بودن ؟
اگه لینک آموزشی چیزی دارین یا خودتون میتونین توضیح بدین ممنون میشم
چند روزه کارم گیره
سلام به همگی
یه سوال :از کجا مبشه فهمید که lt+ رو ایکس باکس نصبه؟؟مثلا از تو منوش میشه فهمید؟؟؟یا طوور دیگه ای باید فهمید؟؟
سلام. شما یه بازی که مطمئن هستید پچ ال نی پلاس هستو بزارید تو دستگاه اگه اجرا کرد یعنی فریم ویر ال تی پلاسهسلام به همگی
یه سوال :از کجا مبشه فهمید که lt+ رو ایکس باکس نصبه؟؟مثلا از تو منوش میشه فهمید؟؟؟یا طوور دیگه ای باید فهمید؟؟
سلام به تمامی عزیزان
میخوام بدونم از کجا میتونم آخرین آپدیت ایکس باکس رو دانلود کنم؟هر کسی لینک دانلودش رو سراغ داره به ما هم بگه ممنون![]()
سلام.
خدمت شما....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
این آپدیت بازی های جدید رو هم اجرا میکنه یا اینکه فقط محیط داشبود رو عوض میکنه؟
سلام
دستگاه داداشم بعد از آپدیت بیشتر بازی ها رو اجرا نمی کنه ؟ مشکل از کجاست ؟
بعد از وارد کردن دیسک می نویسه که Open Tray
آیا از آپدیت هست یا اینکه لنز دستگاه ضعیف شده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)