تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 104 از 288 اولاول ... 45494100101102103104105106107108114154204 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,031 به 1,040 از 2876

نام تاپيک: پـرایـد Pride ( نسیم و صبا )

اگه نباشه جاش خالی می مونه blacktiger's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام تا اونجا که من اطلاع دارم مدل ساژم که خیلی کمه چون دیگه ساژم تولید نمیشه و به همین خاطر معمولا بازار سیاه داره بجاش ولئو خیلی زیاده و ارزونتر اگر تونستی یه جایی ببری که با ولئو ماشینت رو تست کنی و اگر جواب داد همون ولئو رو بندازی به نظر من بهتره مگه اینکه ساژم رو تا 150 تومن گیر بیاری اونوقت ارزش خریدن رو داره مدل ماشینت چنده ضدسرقت که نیست؟

2. این کاربر از blacktiger بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

والله تا اونجا که من اطلاع دارم مدل زيمنس با ساژم فرق مي کنه و نشنيده بودم که اي سي يو پرايد مارکش والئو باشه؟ (اونوقت ساخت چه کشوريه؟)

استوکش با قيمتي حدود - 50 40 خيلي راحت يافت مي شه.

ضمنا دينام قبل از اينکه بخواد چيزي را بسوزونه تمام فيوزه ها مي سوزند تازه دزدگير و ضبط هم خودشون فيوز جداگانه دارند و نمي دونم به چه دليل بايد اونا بسوزند در اثر شارژ!!
    بعدشم دينام بيشتر از ظرفيتش که نمي تواند شارژ کنه (غير ممکنه...)

4. 2 کاربر از Badform بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز raptor22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Te

پيش فرض

والله تا اونجا که من اطلاع دارم مدل زيمنس با ساژم فرق مي کنه و نشنيده بودم که اي سي يو پرايد مارکش والئو باشه؟ (اونوقت ساخت چه کشوريه؟)

ضمنا دينام قبل از اينکه بخواد چيزي را بسوزونه تمام فيوزه ها مي سوزند تازه دزدگير و ضبط هم خودشون فيوز جداگانه دارند و نمي دونم به چه دليل بايد اونا بسوزند در اثر شارژ!!
    والا این حرف من که نیست حرف تعمیر کاره هست ..تا این ecu رو هم نگیریم نمیشه فهمید چی سوخته چی نسوخته البته فکر کنم حق با شما باشه چون ضبط خودش فیوز جداگانه داره ... در مورد فیوز های خود ماشین هم که چند تاش سوخته بود .. .ecu ما روش نوشته که ساخت فرانسه است ....قیمتش هم طرف میگفت از 150 تومن تا 200 تومن هست .... دینام رو هم مجبور شدیم یکی نو بخریم تو راهنماش نوشته بود شارژ نرمالش بین 13.8 تا 14.2 هست ا و احتمال این که بیشتر از این شارژ کنه وجود داره .... به هر حال یارو از یه ماشین دیگه ecu برداشت گذاشت روی برای ما کار کرد ...باید بخریم ببینیم چی میشه ....

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

والئو بیشتر برای محصولات پژو هست و سیتروئن
    مثل دیسک و صفحه و چراغ و چند تا چیز دیگه
    و ساخت فرانسه هستن عموما(اصلیشون)
    منم تا الان برای پراید چیزی در مورد والئو نشنیدم

7. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

والا این حرف من که نیست حرف تعمیر کاره هست ..تا این ecu رو هم نگیریم نمیشه فهمید چی سوخته چی نسوخته البته فکر کنم حق با شما باشه چون ضبط خودش فیوز جداگانه داره ... در مورد فیوز های خود ماشین هم که چند تاش سوخته بود .. .ecu ما روش نوشته که ساخت فرانسه است ....قیمتش هم طرف میگفت از 150 تومن تا 200 تومن هست .... دینام رو هم مجبور شدیم یکی نو بخریم تو راهنماش نوشته بود شارژ نرمالش بین 13.8 تا 14.2 هست ا و احتمال این که بیشتر از این شارژ کنه وجود داره .... به هر حال یارو از یه ماشین دیگه ecu برداشت گذاشت روی برای ما کار کرد ...باید بخریم ببینیم چی میشه ....
    شما ماشينتون پرايده؟ ( فکر نکنم پرايد در هيچ مقطعي از تاريخ توليدش در کره و ايران قطعه فرانسوي داشته باشه ! به حق چيزهاي نشنيده....)

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

دوستان پراید 132 اگه باتریشو امپر بالا تری بندازم مشکلی پیش نمیاد؟چون دارم روش سیستم نصب میکنم.با همین باتری میکشه؟
    اگه 65 امپر اینا بندازم دینام میتونه شارج کنه؟

پروفشنال kalepoook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    یه چند روزیه ماشین وقتی تو دنده 2 هست گاز که میدم یه مکث میکنه بعد راه میفته ، دنده مرده نیست بعضی وقتا اینجوری میشه انگار جلوی بنزین گرفته مییشه یه مکث میکنه ،ممکنه از چی باشه ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان پراید 132 اگه باتریشو امپر بالا تری بندازم مشکلی پیش نمیاد؟چون دارم روش سیستم نصب میکنم.با همین باتری میکشه؟
    اگه 65 امپر اینا بندازم دینام میتونه شارج کنه؟
    بيشتر 55 آمپر نه جا مي شه و نه شارژ مي شه درست حسابي....
    راه اصولي اش اينه که بدي صافکار يه جاي باتري بدون لبه با ورق برات درست کنه بعضي ها هم مي يان همون لبه جا باتري فابريک را مي برن و باتري بزرگ تر جا مي دن.ضمنا دينامتو بايد با دينام 65 آمپر عوض کني و سيم هاي برق دينام به باتري و باتري به بدنه را هم با سيم ضخيمتر عوض کني....
    اين چيزهايي که گفتم کار اصولي بود و البته ديدم کساني که باتري 74 آمپر را هم روي همين سيستم برق فابريک گذاشتن و با شارژ نشدن کامل باتري کنار آمدن.

12. این کاربر از Badform بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    یه چند روزیه ماشین وقتی تو دنده 2 هست گاز که میدم یه مکث میکنه بعد راه میفته ، دنده مرده نیست بعضی وقتا اینجوری میشه انگار جلوی بنزین گرفته مییشه یه مکث میکنه ،ممکنه از چی باشه ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    واير شمع ها و شمع هاتو چک کن.

14. این کاربر از Badform بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kalepoook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

واير شمع ها و شمع هاتو چک کن.
    سلام
    ممنون برای جواب، ماشین زیاد کار نکرده یعنی همش 7000 تا کارکرده بازم ممکنه از وایر و شمع ها باشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •