بله یه بار تو دو هفته گذشته وارد شد که الان تموم شده اما سفارش دادن که دوباره بیاد
منتظر باشین
بله یه بار تو دو هفته گذشته وارد شد که الان تموم شده اما سفارش دادن که دوباره بیاد
منتظر باشین
یکی از عیب های که برای این مدل گفتن این بود که کیفیتش مثل مدل قبلی نیست و ضعیف تر هست البته من یکی از دوستام داره و الان فکر کنم 6 ماهی هست که از خریدش میگذره و تا الان مشکل خاصی نداشت که فقط یه چیزی که هست اگه مراقبش نباشی پشتش خش میافته.
ممنون اقا عثمان
چاره اي نيست صبر مي كنيم ولي ازتون خواهش مي كنم كه شما ديگه اپديت باشين زود بياين اينجا خبر بدين
ما بچه هايي كه شهرستانيم يا فرصت نداريم بازار بريم چشممون به شما و بقيه بچه هاي فعتل اين فرومه
راستي كدوم رنگ s9 بهتر و قشنگ تره تو دست و اينكه ماكسيمم چه رزولوشنيو پخش مي كنه؟
1.این حرف شما برای تمام مدل های iaudio صادقه ؟
2.با توجه به حرف شما اگه فضای کافی رو داشته باشیم و مثلا برای کیفیت 128 ,4 ساعت زمان گذاشتن, بخوایم بعد از این زمان به رکوردمون ادامه بدیم باید فایل قبلی رو save کرد ویکی دیگه شروع کنیم مورد نداره,درسته؟ (ببخشید اگه این قدر ابتدایی سوال میکنم)
چشم سعی خودم رو همیشه می کنم که آپدیت باشم، به خاطر شما و بقیه دوستان سعی ام رو بیشتر جزم میکنم.
بیشتر رنگ تیتانیوم بلک رو می خرن ولی کروم بلک هم قشنگه، این برمیگرده به سلیقه شما.
272*480 برای نمایش ویدئو
1 همه مدل ها رو نمیدونم ولی تو مدل های D2 U5 و i7 به این شکل بود بقیه مدل ها رو هم نمیدونم
2 بله درواقع هر بار که stop رو میزنید ذخیره میشه و میتونید دوباره با کلیک/فشار کردن دکمه رکورد شروع به ضبط کنید
میشه بگی منظورت از کیفیتش ضعیفتر از قبلیه چیه اخه من قبلی رو که ندیدم.
یه چند تا مثال یه توضیح یا معیاری بگی که ن متوجه بشم کیفیت بدنش در چه سطحه؟
مثلا اگه از فاصله 2 متری از دست ول بشه بیفته رو اسفالت چش میشه؟
عثمان جون این مثال یا ملاک یا توضیحی بدی ممنون میشم
چون من ادمی هستم که کلا هرچی میخرم بعد بعد از گذشت 2 ماه اول دیگه از دستم خیلی میفته از فاصله 2 متری روی سطح نرم پرت میکنم و کلا اینجور نیستم که خیلی مواظبش باشم در سطح عادی یکم هم کمتر مواظب چیز هام هستم برای مثال این w890 بیچاره رو الان 5/1 ساله دارمش که پکوندمش
///////////////////////////////////////////////////////////
2 چیز دیگه:
اگه قرار باشه به 3 مدل s9 و d2 و d2+ از 10 در مورد کیفیت و ساخت بدنه(زیبایی نه فقط جنس و کیفیت بدنه و راحتی و طراحی بدنه) نمره داده بشه هر کدوم چند میشن؟
برای s9 و d2+ بازوبند هست که موقع ورزش بتونم به بازوم ببندم؟
Last edited by mamad gonzo; 14-12-2009 at 13:28.
من خودم D2 داشتم دو سه بار از فاصله ی 1.5 متری از دستم افتاد رو موزاییک خش هم برنداشت. ریویوها گفته بودند که جنس بدنه ی D2+ یه مقدار افت کرده. خود من هم این طور فکر میکنم. البته فکر نکنم اونقدرام فرق کنه که خیلی حساس باشه. مثلا یه موردش این که دورش یه حالت فلزی داشت که تو D2+ تبدیل به پلاستیک شد.
در مورد مقایسه ی اون 3 تا هم فکر نکنم قابل مقایسه باشند اصلا. S9 صفحه ش بزرگتره و بیشتر روی زیبایی مانور داده تا استحکام. قاعدتا از دو تای دیگه از این نظر ضعیفتره.
این زمانی که کارخانه برای کارکرد دستگاه با یک بار شارژ کردن اعلام میکنه برای حالت پخش آهنگ در حالت نرمال دیگه,درسته؟
حالا اگه فعالیتمون رکورد کردن باشه این زمان کم میشه,درسته؟آیا قانون خاصی داره که چقدر کم میشه؟
خب حالا با انجام کار گفته شده و اینکه فضای کافی داشته باشیم , شما میدونید یه i7 حدودا چند ساعت با یک بار شارژش برای رکورد دوام میاره؟
البته ریویوها هم دیگه چیزی نداشتن بذارن تو بخش نقایص گیر دادن به کیفیت بدنه! ... یه ضعف نیست ، صرفاً حرف اینه که "همه چیزت که خوبه، کاشکی بدنت هم خفن می بود که نورعلی نور بشه" ... من فکر می کنم D2 بدنه بسیار خوبی داشت و بعدش D2+ و با اختلاف اندک S9 ... باز هم اینا کیفیت بدنه شون بالاتر از متوسط هستند به نظرم و یه ضعف جدی نیست.
فکر نمی کنم تفاوت کیفیت بدنه (از اون لحاظ که اینجا داریم بحثش رو می کنیم) تفاوتی در طول عمرش برای این مواردی که شما گفتی (پرتاب روی سطوح نرم از ارتفاع مطمئنه!!) ایجاد کنه.
اون لوازم جانبی که میگی رو من ندیدم ... اما بازوبند رو اغلب میشه یه کاری اش کرد .. مثلاً بازوبندهای ipod اغلب می تونن بالاخره یه جورایی برای مدلهای غیر ipod استفاده بشن ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)