تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 104 از 241 اولاول ... 45494100101102103104105106107108114154204 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,031 به 1,040 از 2402

نام تاپيک: COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام دوستان مجددا
    s9 32 g وارد ايرن شده بوده گويا
    الان با امرتات تماس گرفتم مي كن نداريم
    جايي سراغ دارين الان موجود داشته باشن ؟
    ممنونم
    بله یه بار تو دو هفته گذشته وارد شد که الان تموم شده اما سفارش دادن که دوباره بیاد
    منتظر باشین

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

ببخشید.
    من تو یکی از review های یکی از سایتای خارجی که یادم نیست کجا ولی اگه خواستین پیداش میکنم
    خوندم که تو review دی2 پلاس تو معایب این پلیر نوشته بود بدنه کاملا پلاستیک!
    یعنی جنس بدنش بده؟
    یعنی زود با 2 تا برخورد فرو میره و خش و خلاصه خراب میشه؟
    چطور میتونه بدنه پلاستیکی به پلیر عیب محسوب بشه؟ ( یعنی اینقدر بدنش بده؟)
    یکی از عیب های که برای این مدل گفتن این بود که کیفیتش مثل مدل قبلی نیست و ضعیف تر هست البته من یکی از دوستام داره و الان فکر کنم 6 ماهی هست که از خریدش میگذره و تا الان مشکل خاصی نداشت که فقط یه چیزی که هست اگه مراقبش نباشی پشتش خش میافته.

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ممنون اقا عثمان
    چاره اي نيست صبر مي كنيم ولي ازتون خواهش مي كنم كه شما ديگه اپديت باشين زود بياين اينجا خبر بدين
    ما بچه هايي كه شهرستانيم يا فرصت نداريم بازار بريم چشممون به شما و بقيه بچه هاي فعتل اين فرومه
    راستي كدوم رنگ s9 بهتر و قشنگ تره تو دست و اينكه ماكسيمم چه رزولوشنيو پخش مي كنه؟

داره خودمونی میشه saba_879's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    من اون حرفی که زدم رو چون تجربه کار باهاش رو داشتم گفتم بله به فضای باقی مونده هم ربط داره و با توجه به کیفیت انتخاب شده یه زمانی رو برای یک رکورد میده و ربطش به فضای باقی مونده چطوره؟ به این شکله که اگه برای اون رکورد فضایی نباشه اخطار میده نه اینکه تا هر جایی که فضا داره با یکبار رکورد، رکورد کنه.
    اتفاقا اوایل که این تاپیک بوجود اومده بود همین بحث درمورد D2 بود که اونجا کاملا شبیه همین وظعیت بود.

1.این حرف شما برای تمام مدل های iaudio صادقه ؟
    2.با توجه به حرف شما اگه فضای کافی رو داشته باشیم و مثلا برای کیفیت 128 ,4 ساعت زمان گذاشتن, بخوایم بعد از این زمان به رکوردمون ادامه بدیم باید فایل قبلی رو save کرد ویکی دیگه شروع کنیم مورد نداره,درسته؟ (ببخشید اگه این قدر ابتدایی سوال میکنم)

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

ممنون اقا عثمان
    چاره اي نيست صبر مي كنيم ولي ازتون خواهش مي كنم كه شما ديگه اپديت باشين زود بياين اينجا خبر بدين
    ما بچه هايي كه شهرستانيم يا فرصت نداريم بازار بريم چشممون به شما و بقيه بچه هاي فعتل اين فرومه
    راستي كدوم رنگ s9 بهتر و قشنگ تره تو دست و اينكه ماكسيمم چه رزولوشنيو پخش مي كنه؟
    چشم سعی خودم رو همیشه می کنم که آپدیت باشم، به خاطر شما و بقیه دوستان سعی ام رو بیشتر جزم میکنم.

بیشتر رنگ تیتانیوم بلک رو می خرن ولی کروم بلک هم قشنگه، این برمیگرده به سلیقه شما.

272*480 برای نمایش ویدئو

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

1.این حرف شما برای تمام مدل های iaudio صادقه ؟
    2.با توجه به حرف شما اگه فضای کافی رو داشته باشیم و مثلا برای کیفیت 128 ,4 ساعت زمان گذاشتن, بخوایم بعد از این زمان به رکوردمون ادامه بدیم باید فایل قبلی رو save کرد ویکی دیگه شروع کنیم مورد نداره,درسته؟ (ببخشید اگه این قدر ابتدایی سوال میکنم)
    1 همه مدل ها رو نمیدونم ولی تو مدل های D2 U5 و i7 به این شکل بود بقیه مدل ها رو هم نمیدونم
    2 بله درواقع هر بار که stop رو میزنید ذخیره میشه و میتونید دوباره با کلیک/فشار کردن دکمه رکورد شروع به ضبط کنید

7. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

یکی از عیب های که برای این مدل گفتن این بود که کیفیتش مثل مدل قبلی نیست و ضعیف تر هست البته من یکی از دوستام داره و الان فکر کنم 6 ماهی هست که از خریدش میگذره و تا الان مشکل خاصی نداشت که فقط یه چیزی که هست اگه مراقبش نباشی پشتش خش میافته.

میشه بگی منظورت از کیفیتش ضعیفتر از قبلیه چیه اخه من قبلی رو که ندیدم.
    یه چند تا مثال یه توضیح یا معیاری بگی که ن متوجه بشم کیفیت بدنش در چه سطحه؟
    مثلا اگه از فاصله 2 متری از دست ول بشه بیفته رو اسفالت چش میشه؟
    عثمان جون این مثال یا ملاک یا توضیحی بدی ممنون میشم
    چون من ادمی هستم که کلا هرچی میخرم بعد بعد از گذشت 2 ماه اول دیگه از دستم خیلی میفته از فاصله 2 متری روی سطح نرم پرت میکنم و کلا اینجور نیستم که خیلی مواظبش باشم در سطح عادی یکم هم کمتر مواظب چیز هام هستم برای مثال این w890 بیچاره رو الان 5/1 ساله دارمش که پکوندمش

///////////////////////////////////////////////////////////

2 چیز دیگه:
    اگه قرار باشه به 3 مدل s9 و d2 و d2+ از 10 در مورد کیفیت و ساخت بدنه(زیبایی نه فقط جنس و کیفیت بدنه و راحتی و طراحی بدنه) نمره داده بشه هر کدوم چند میشن؟

برای s9 و d2+ بازوبند هست که موقع ورزش بتونم به بازوم ببندم؟
    Last edited by mamad gonzo; 14-12-2009 at 13:28.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

چون من ادمی هستم که کلا هرچی میخرم بعد بعد از گذشت 2 ماه اول دیگه از دستم خیلی میفته از فاصله 2 متری روی سطح نرم پرت میکنم و کلا اینجور نیستم که خیلی مواظبش باشم در سطح عادی یکم هم کمتر مواظب چیز هام هستم برای مثال این w890 بیچاره رو الان 5/1 ساله دارمش که پکوندمش

2 چیز دیگه:
    اگه قرار باشه به 3 مدل s9 و d2 و d2+ از 10 در مورد کیفیت و ساخت بدنه(زیبایی نه فقط جنس و کیفیت بدنه و راحتی و طراحی بدنه) نمره داده بشه هر کدوم چند میشن؟

من خودم D2 داشتم دو سه بار از فاصله ی 1.5 متری از دستم افتاد رو موزاییک خش هم برنداشت. ریویوها گفته بودند که جنس بدنه ی D2+ یه مقدار افت کرده. خود من هم این طور فکر میکنم. البته فکر نکنم اونقدرام فرق کنه که خیلی حساس باشه. مثلا یه موردش این که دورش یه حالت فلزی داشت که تو D2+ تبدیل به پلاستیک شد.
    در مورد مقایسه ی اون 3 تا هم فکر نکنم قابل مقایسه باشند اصلا. S9 صفحه ش بزرگتره و بیشتر روی زیبایی مانور داده تا استحکام. قاعدتا از دو تای دیگه از این نظر ضعیفتره.

10. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saba_879's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

این زمانی که کارخانه برای کارکرد دستگاه با یک بار شارژ کردن اعلام میکنه برای حالت پخش آهنگ در حالت نرمال دیگه,درسته؟
    حالا اگه فعالیتمون رکورد کردن باشه این زمان کم میشه,درسته؟آیا قانون خاصی داره که چقدر کم میشه؟

1 بله درواقع هر بار که stop رو میزنید ذخیره میشه و میتونید دوباره با کلیک/فشار کردن دکمه رکورد شروع به ضبط کنید
    خب حالا با انجام کار گفته شده و اینکه فضای کافی داشته باشیم , شما میدونید یه i7 حدودا چند ساعت با یک بار شارژش برای رکورد دوام میاره؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

2 چیز دیگه:

البته ریویوها هم دیگه چیزی نداشتن بذارن تو بخش نقایص گیر دادن به کیفیت بدنه! ... یه ضعف نیست ، صرفاً حرف اینه که "همه چیزت که خوبه، کاشکی بدنت هم خفن می بود که نورعلی نور بشه" ... من فکر می کنم D2 بدنه بسیار خوبی داشت و بعدش D2+ و با اختلاف اندک S9 ... باز هم اینا کیفیت بدنه شون بالاتر از متوسط هستند به نظرم و یه ضعف جدی نیست.

فکر نمی کنم تفاوت کیفیت بدنه (از اون لحاظ که اینجا داریم بحثش رو می کنیم) تفاوتی در طول عمرش برای این مواردی که شما گفتی (پرتاب روی سطوح نرم از ارتفاع مطمئنه!!) ایجاد کنه.

اون لوازم جانبی که میگی رو من ندیدم ... اما بازوبند رو اغلب میشه یه کاری اش کرد .. مثلاً بازوبندهای ipod اغلب می تونن بالاخره یه جورایی برای مدلهای غیر ipod استفاده بشن ..

13. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •