سلام من می خوام گوشیم تقویم شمسی داشته باشه
اگه بشه تو اشن تقویم هم یادداشت گذاشت که بهتر میشه
برنامه ای چیزی سراغ دارید؟
سلام من می خوام گوشیم تقویم شمسی داشته باشه
اگه بشه تو اشن تقویم هم یادداشت گذاشت که بهتر میشه
برنامه ای چیزی سراغ دارید؟
سلام دوستان
بچه ها واسه شما هم اتفاق افتاده که وقتی یدفعه گوشی رو بر میداری LCD روشن میشه ولی خیلی وقط دیگه روشن نمیشه
چرااااااااااااااااااااااا اااااااا؟
قفل گوشیمم روشنههههههههههه؟
سلام ودرود
مربع فلشهای که دور دکمه فرمان رو گرفته به خاطر دسترسی سخت بهش تا حدودی مثل دکمه های لمسی میمونه و برای من خیلی اتفاق افتاده که دستم فقط لمسش کرده ولی به بالا و پایین رفته.
برنامه media safe رو ان 79 نصب شد اما کار نمیکنه .وقتی میری داخل و میخوای فایلی رو import کنی ارور میده که به خاطر مسایل امنیتی نمیشه!!نسخه سازگار با 79 وجود نداره؟یا برنامه مثل اون
؟"
مال من هم اینجوریه
---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------
اگه خوشت نمیاد، میتونی در تنظیمات گوشی، navi wheel را غیر فعال کنی تا حالت لمسی آن ازبین برود.
سلام بچه ها من n79 خودمو با وای فای آپدیت کردم ؛ اما هیچ تغییری احساس نمی کنم!
ورژن قبلی 20.175 بود الآن 32.001
چه تغییراتی باید بکنه؟
علت چیه؟
چطور میشه که همیشه اینجوری بشه؟
تنظیم داره؟
اصلشو بخاي نبايد اينطوري باشه ... چون خيلي پيش مياد که بخاي گوشي رو اينطوري جابجا کني ولي از خود گوشي استفاده نکني ...بچه ها واسه شما هم اتفاق افتاده که وقتی یدفعه گوشی رو بر میداری LCD روشن میشه
در ست ميگم ؟
میخواستم از دوستانی که این گوشی را دارند بپرسم که مشکلی با صفحه کلیدش ندارند؟از صفحه کلید و کییفیت ساخت راضی هستند؟
خب من گوشي تازه گرفتم از همين مدل n79 ... مشكل اصلي كه دارم اينه كه برنامه روش نصب نميشه.. من يك مطلب كامل و جامع ميخام كه نحوه هك كردن گوشي مذكور رو توضيح داده باشه. كمك كنيد چون واقعا 103 گشتن كار سختيه با اين سرعت اينترنت وطني.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)