سلام پریا خانم
از روی دسکتاپ این کار را انجام بده!زیر shortcut ها روی صفحه اصلی گوشی گزینه Wlan هست.از توی تنظیمات برو توی setting بعد کانکشن و بعد wireless lan اولین گزینه را بگزار روی never ببین درست می شود.
سلام پریا خانم
از روی دسکتاپ این کار را انجام بده!زیر shortcut ها روی صفحه اصلی گوشی گزینه Wlan هست.از توی تنظیمات برو توی setting بعد کانکشن و بعد wireless lan اولین گزینه را بگزار روی never ببین درست می شود.
نه دوست من واسه من که چندین بار دست گرفتم اصلا محسوس نبود...دوستان n85 دار این مشکل لقی اسلاید جدی هست؟ یعنی کاملا احساس میشه؟
ولی بازم تک وتوکی امکان داره اینجور باشه...
باید تست کنی
سلام
بچه ها شديدا به كمكتون احتياج دارم !!
من گوشيمو آپديت كردم بعد از آپديت ديگه كدي كه براي قفل گوشي گذاشته بودمو قبول نميكنه
(فقط وقتي ميخوام گوشي رو با 7370 ريست كنم قبول ميكنه!!!)
چيكار كنم ؟؟؟؟؟؟
helppppp![]()
کد 12345 را بزن قبول میکنه چون وقتی گوشی رو آپدیت میکنی فرمت هم میشه
نه اونم قبول نميكنه!!
آخه اگه كدش به 12345 تغيير كرده بود كه وقتي ميخواستم با 7370 ريست كنمم كد قبليمو قبول نميكرد
در صورتي كه اونجا كد قبليم رو قبول ميكنه!!!![]()
سلام, ویبره گوشی من با اینکه فعال هست ولی کار نمیده ایا با فلش مشکل برطرف میشود.
يه نفر نيس جواب مارو بده ؟؟؟
دعاتون ميكنما !!!![]()
با سلام.
راستش من به تازگی یک گوشی n85 خریدم.
ماشالاه اینقدر تالارتون شلوغه که آدم قاطی میکنه.
اگر امکان داره برام بگین از کجا میتونم کلیه مراحل وآموزش بازی-gpsآنتی ویروس رو از ابتدا یاد بگیرم ورو گوشیم نصب کنم چون اماتورم.
با تشکر
سلام ... مبارکه ... گوشیه خوبی رو انتخاب کردی ....
به این انجمن برو .. همه چیز هستش ... فقط باید بگردی ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام آیا گوشی n85 امکان تغییر شورت کات های موجود روی کلید های جهت رو ندارد. اگه ممکنه لطفا راهنمایی بکنیدچه جوری می شه این کار وکرد. با تشکر ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)