کیفیت تصویر لپ تاپ بنظر میرسه کمی پایین اومده ولی بیشتر در فیلمها معلومه
کیفیت فیلمها در حالتیه که انگار کارت گرافیک نصب نیست در حالی که تمام درایور ها نصباند، که تست dxdiag هم تاییدش کرد
کیفیت تصویر لپ تاپ بنظر میرسه کمی پایین اومده ولی بیشتر در فیلمها معلومه
کیفیت فیلمها در حالتیه که انگار کارت گرافیک نصب نیست در حالی که تمام درایور ها نصباند، که تست dxdiag هم تاییدش کرد
سلام
من این نرم افزار رو پاک کردم چند بار و دوباره نصب کردم ولی باز این مشکل رو داره
وقتی فایلی رو باز میکنم هنگ میکنه و پخش نمیکنه و در همون حالت میمونه مشکل از کجا است ؟
هر فایلی یا یک فایل خاص یا یک فرمت خاص؟
Last edited by L͠øneWolf; 18-03-2014 at 22:54.
من با kmplayer فیلم هایی که دو صدا هستن رو که باز میکنم صدای دوم رو پخش نمی کنه و فقط صای default رو پخش می کنه!
یعنی وقتی میزنم رو صدای دوم هیچ صدایی نمیاد و بدون صدا پخش میشه
ولی با پلیرهای دیگه همچین مشکلی نیست.
هر نوع فایلی فرق نداره
من خیلی وقت این مشکل رو دارم ! فیلم های 2 صدا رو با MPC ببین !
سلام محمد جان!
چه ورژنی رو نصب کردی؟ من با هم نسخه های جدید انواع مشکلات رو داشتم . . بهترین نسخه 3.5 هست . . تست کن ببین مشکلت حل میشه؟
شاد باشی
یه مشکل دیگه هم دارم
در بعضی فیلم ها و کلیپها دکمه backward که فیلم رو 5 ثانیه 5 ثانیه میبره عقب کار نمی کنه یعنی هر چی دکمه رو میزنیم فیلم نمیره عقب و روی همون لحظه متوقف میشه
ولی دکمه forward کار می کنه
به به استاد بزرگ !سلام محمد جان!
این ورژن رو هم نصب کردم فرجی نشد تا یک فایل رو باز میکنم گیر میکنه یعنی هیچی از اون رو نشون نمیده کلی کار دارم اینم رفته رو اعصاب
سال نو رو بهت تبریک میگم عزیز . .
با MPC هم تست کردی؟ شاید کدک های LAV مشکل داره ! همه پلیر هات رو پاک کن و پکیج K-Lite Codec رو نصب کن و تست کن ببین باز ارور میده؟ اگه داد متن ارور رو اینجا بزار . .
شاد باشی
سلام اساتید.آقا این km بدجور رفته رو اعصابم.فیلم رو که لود میکنم زیرنویس رو اصلا نمیتونم لود کنم.یعنی وقتی load subtitle رو میزنم یهو تمام دکمه!! های km فریز میشن.هر چی کلیک کنی فقط صدای دینگ دینگ میاد هیچ کاریشم نمیشه کرد.فقط باید از task manager بست برنامه رو.دوباره هم نصب کردم درست نشد.لطفا راهنمایی کنید![]()
Last edited by sky-boy; 26-03-2014 at 10:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)