از کدوم شرکت گرفتی؟
از کدوم شرکت گرفتی؟
از شرکت شهراد
نزدیک بودن شرکت به خونه رو سرعت اثر داره
چون شرکته کوچه پایینیمونه
احتمالا از فن آوا دارند.
قيمتش كه خوبه.
سرعت دانلودتون چقدره؟
آدرس سایتش رو بده یه نگاه بندازیم
خودشون میگن از شهراد
فن آوا قیمتهاش فضاییه
پ.ن: فن آوا تو منطقه ای که شرکتشون هست سرویس ADSL نمیده
یعنی منطقه مخابراتی خودشون رو ساپورت نمیکنن![]()
راستی تو سایت ahjg برای پیگیری یوز و پسورد را چی بزنم؟؟
من یوزر راشناسه کاربری
و پسورد را شماره تلفنتم میزنم
قبول نمیکنه ازم؟!!!!
چرا؟؟؟
عذز ميخوام .
من يه سوال دارم .
قبلا يك تاپيك درست كردم اما كسي پاسخ نداد .
---
ميشه دو تا سيستمو از طريق اينترنت ADSL به هم وصل كرد ( شبكه & Share ) ؟؟؟
با تشكر
دوستان شرمنده ، این پست من دیده نشد .
آیا کسی واقعا اقدامی نکرده برای این مشکلات ؟
( قرار شد بهم نخندین ، روضه هم نخونین لطفا که ما تو ایرانیم و این حرف ها ، هر کی اقدام کرده ، لطف کنه بیاد و بگه ، نتیجه هم بگه ، البته نتیجه معلومه ، اما خب .... )
تو فکرش هستم که یه کاری بکنم ، یه سرچی ، سوالی ، چیزی ، شاید بشه این شرکت هایی که علنی دارن می گن مشکل پهنای باند داریم و هیچ خسارتی به یوزر پرداخت نمی کنن رو خفت بکنیم ، یا اون شرکت هایی که هزینه نصب می گیرن ( هزینه نصب مودم اجباری ) نمی شه که دست رو دست گذاشت ....
هر قومی تا خودشون نخوان ، عاقبت شون عوض نمی شه ، خودم هم می دونم که هیچ نتیجه ای نداره ، اما لا اقل اقدام بکنیم و بعد بگیم نشد ، نه این بشینیم و اجازه بدیم خونمون رو بکنن تو شیشه ....
مرسی
بی نهایت ممنونم دوست عزیز ، البته ، اون شرکت حور قیمت هاش یه کم بهتر بود ، این هر گیگ رو می ده 10 ، اما اون می ده 5 تومان ، و نیز این که من لینکی توش پیدا نکردم که بشه لیست مراکز تلفن تحت پوشش رو دید ، شما هم یه نیگاه بنداز ...
حتی اگه مفید هم نباشه ، هیچی از محبت شما کم نمی کنه ، باز هم ممنونم
مرسی
یا حق![]()
مشگل پهنای باند عمومیت نداره اگه شرکتی همیشه خدا مشگل داره این ربطی به بقیه نداره ضمن این که وقتی شرکتی مثل داتک روز روشن پول ملت رو میخوره و کسی کاری نمیتونه بکنه خنده دار میشه که بگیم بخاطر کمبود پهنای باند خسارت بده
آخوند عزیز !!!
توی کشور ما در هیچ زمینه ای چیزی به نام حقوق مصرف کننده وجود نداره ... مگر موارد حاد و ویژه ای که مستقیما مجبوری بری دادگستری و شکایت کنی
اما طبق قوانین ما فعلا یکی از جاهایی که مثلا باید بتونی بهش شکایت کنی ، سایت سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي كشور هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن شک دارم به نتیجه ی دلخواه برسی ولی حداقل می تونی سعیت رو بکنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام_Barbod_
میتونم بپرسم شما از کدوم تعرفه سپنتا استفاده میکنی؟
ماهی چند میدی ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)