سلام عزیزخوشحال شدم از دیدنت.sat2m که ادمینش با ما مشکل داشت ما رو از اونجا اخراج کرد( دعوامون شد ) حالا از امسال اینجا هستیم ببینیم چی میشه.کاملا یوزرت رو یادمه mia جان.
سلام عزیزخوشحال شدم از دیدنت.sat2m که ادمینش با ما مشکل داشت ما رو از اونجا اخراج کرد( دعوامون شد ) حالا از امسال اینجا هستیم ببینیم چی میشه.کاملا یوزرت رو یادمه mia جان.
سلام
مگه میشه نداشته باشه!
بله داره با مخلفاتش!
بله داره عزیزم.تازه pes مستر لیگ داره که فیفا نداره.هزاران امکانات pes داره که فیفا نداره.
هیچ چیز خاصی نبود.
مریم بازرگان مدیر عامل شرکت New Street Media لندن است .این شرکت که 4 سال و نیم پیش تاسیس شده , کار این شرکت درواقع تبلیغاتِ درون بازی است , روش جدیدی از تبلیغات , که New Street Media عقیده داره از اونجا که این روزا جوونا بیشتر پای پی سی هستند تا تلویزیون کارآمد تر از تبلیغات TV ست. به عنوان مثال وجود کفش های reebok و همچنین بیلبورد های کنار زمین در pes6 کار این شرکته .اینم عکس این خانم :
جالبه , فکر می کنم ایشون از ایناست که 3-4 سال دیگه ایرانی ها به عنوان فرد موفق معرفی اش می کنند (مثه موسس EBay و مدیر ارشد گوگل و ...)
منبع : خودم از تو نت
ورزشگاه که انگلیسی به نظر میرسه , اما انفیلد که نیست , ومبلی هم نیست, اولدترافورد تو بازی هست؟![]()
عکسش کو پس؟![]()
من هم الان میخواستم عکس بزارم که دیدم قرار نمیگیره.فکر کنم سایت مشکل داره.
کسی خبر نداره اون دویدن مسخره در pes2008 برای نسخه جدید ترمیم شده یا نه؟همون دویدن که به دو اردکی معروف شده بود![]()
من دارم عکس رو می بینم پس چرا؟بیا , تو tinypic آپ کردم :
![]()
دوستان یک مصاحبه در ign قرار گرفته با Shingo ‘Seabass’ Takatsuka که نمیدونم چه کاره شرکت کونامی هست.فقط وقتی یک نگاه کلی به مصاحبه انداختم یک قسمتش جالب توجه بود که seabass میگه: ما وقتی به بازی pes2008 نگاه میکنیم میبینیم که pes2009 نسبت به ان مانند یک انقلاب میماند.ما تمامی افکار خود را بر روی pes2008 پیاده نکردیم و فقط یک نقد کلی از pes2009 به بازار دادیم با نام pes2008 که حتی میتوان pes2008 را دموی بازی pes2009 دانست. به همین دلیل بود که pes2008 با انتقاد های زیادی رو به رو شد. مطمئن باشید با ریلیز شدن pes2009 تمامی گیمیر ها به شدت راضی خواهند شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)