5.80 گیگ هست.
در ضمن همون اولای بازی برای شما دموی بازیگر زن هالیوود با یک مرده رو گزاشت؟
5.80 گیگ هست.
در ضمن همون اولای بازی برای شما دموی بازیگر زن هالیوود با یک مرده رو گزاشت؟
سلام
بازی در حد عالی هست اونایی که میگن گرافیک پایینه روی high بازی کنن دسشون بیاد که گرافیگ یعنی چی و اونایی که میگن بازی پشمک و راحته، من الان level 15 هستم بیان مسابقه ها رو برن ببینن اصلا 3 میشن اول شدن پیش کش پلیس ها رو که هیچ با هلیکوپتر ولت نمیکنن، از کسایی که بازی زیاد کردن یه سوال دارم که وقتی damage ماشین زیاد میشه کنار map منظورمه چطور باید کمش کرد من یه porsche 911 gt2 داشتم خیلی خوب بود ولی وقتی damage زیاد شد مثل اولش سریع پر نمی کرد فروختمش کسایی که میدونن لطف کنن بگن ممنون میشم؟
ماشین هم فقط porsche carrera GT
سلاماز کسایی که بازی زیاد کردن یه سوال دارم که وقتی damage ماشین زیاد میشه کنار map منظورمه چطور باید کمش کرد من یه porsche 911 gt2 داشتم خیلی خوب بود ولی وقتی damage زیاد شد مثل اولش سریع پر نمی کرد فروختمش کسایی که میدونن لطف کنن بگن ممنون میشم؟
اون Damage نیست دوست من!
اون Level پلیس هاست! که هر چه بالاتر باشه با ماشین های مدل بالاتر و خطرناک تری! میان دنبال ات.
Damage ماشین رو میتونی توی Option بری و Off اش کنی!
الان که شما تو اون مرحله هستی هر ماشینی بگیری به سرعت برق و باد اون Level به 4 lیرسه که با پورشه و اون ماشین های شبیه پاترول!! میان دنبال ات.
سیستم من چرا اینطوریه؟...حتی رو این حداقل هم باید افت فریم پیدا کنه؟
از directx میتونه باشه؟
از ویندوز چطور؟
دوستان بییام یکم جدی باشیم ما ها رچا هر دفعه باید ایراد بگیریم چرا عادت کردیم که این روحیه رو داشته باشیم و از هر چیزی ایراد بگیریم کمی بیایم با هر چی که هست بسازیم خیلی بهتره تا اینکه نسازیم و ایراد بگیریم منم می دونم عالی نیست هیچ بازی عالی نیست اما توجه کنید کسانی که بازی رو می سازند هم محدود هستند نمی توانند فکر میلیون ها نفر رو روی بازی اعمال کنند اونجوری دیگه بازی نمی شه
پس تحمل کنید و بازی کنید
کمی که بازی کنید تازه می فهمید که چه بازی هستش اولاش بله اسونه اما مسابقاتی داره که باید دنبال یه ماشین باشی و از پشتش جنب نخوری 1 دقیقه اونا سختن و مسابقه های دیگر کسانی که می خواهند بازی رو نقد کنند خواهش می کنم خواهش می کنم بازی رو اول تموم کنن بعد ما نقدشون رو سر تا پا گوشیم
متشکرم
یک نکته ی اساسی:
بازی در اصل 2 دی وی دی هستش همونطور که Pro Street 2 دی وی دی بود.
نسخه های ناقص دمو ندارند و یا بیشترش حذف شده.
این کار رو از پارسال ارشاد دستور داده به شرکتهای فروشنده بازی.
از شرکتهای گمنام خرید کنید و دو دی وی دی رو بگیرید. شاید مشکل گرافیکی شما ها از ناقص بودن بازی باشه.
من Pro Street با 1DVD داشتم ولی وقتی 2DVD شو بازی کردم دیگه سراغ 1DVD خودم نرفتم.
جتما به تعداد DVD ها توجه کنید:
مغازه دارها میگن فرقی نمیکته و 1DVD کامله ولی خوب اونها میخوان جنسشون فروش بره. باور نکنید.
درسته که نسخه ی اصلی بازی 1DVD هست ولی DVD9 هستش. DVD9 دوبرابر این DVD های معمولی جا میگیره.
اشتباه نکنید.
کسی هست که سیستمش در حدود زیر باشه و ناراضی باشه:
AMD Phenom 6000 X2
RAM 3GB
VGA: 9500GT
اگر با همچین سیستمی یا بالاتر روی تمام جزئیات High بازی کردید. (توجه کنید بعضی تنظیمات رو باید از Advance انجام بدین) فکر میکنم motion Blur یا Rain Effect و بعضی چیزهای دیگه با بالابردن Automatic انتخاب نشه. به هر حال وقتی روی Very High بازی کردید و مشکلی نبود بیایید بگین گرافیک بازی چطوریه. فکر نکنم کسی مشکلی داشته باشه.
البته سایه زنی و نور مشکل داره ولی در حدی نیست که کل بازی رو زیر سوال ببره.
![]()
لطفا از گزاشتن همچین عکسهای خوداری کنید و اگه عکسی داشتین تو قسمت عکسهای بازی بزارین
من بارم 2 گیگ و گرافیک 7300gs گزاشتم رو 800 اما به درد نمیخورد
تو ویستا امتخان نکردم
شما پیشنهاد میکنید بزارم رو چه تنظیماتی
ولی گرافیک به دل نمیچسبه
بعضیها میگن رو پیچها مشکل دارن که روی پیچها مسیر معلوم نیست ولی برا من هیچ مشکلی نبود
میگم تو این بازی خبری از خونه نیست
البته من هنوز مرحله 1 هستم و فقط چند تا مرحله رد کردم
اون مرحله ای که باید دنبال ماشین بری و یه خط کنار سمت چپ مانیتور هست برا چی هستش
یا او ماشینی که با سرعت زیاد در حکته و مم پشت سرش حرکت میکنم
و وقت داره
سیستمم اینه:
System Model : P4M 900 T-M2
Processor: Inte(R )Pentium ( R )4 CPU 3.00GHz (2 CPUs )
Memory : 2GB RAM
VGA: NVIDIA GeForce 8400 GS
سیستمم زیاد بالا نیست ولی فکر نمیکنم برای این بازی باید اینطوری کم بیاره
دلیلش چیه؟
ممنون
من نمیدونم چرا شماها خوتونو از تمام سایتها و مجلات بازی و کارشناسای بازی هم کارشناستر میدونین؟
بازی ای که نمره ضعیفه 6.2 رو به عنوان میانگین داره حتی جا واسه دفاعم نداره.
جالبه که همه هم سیستماشونو در حد خدا و بقیه رو با رم 512 میبینن.البته یک پست رو نقل قول کردم اما تو همین چند صفحه کلی از این پستها هست که حوصله نقل قول نداشتم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یادمه همین پارسالم عده ای با تعصب از پرو استریت دفاع میکردن اما آخر خود ea هم به خاطر بازیش معذرت خواست و شمست تاریخیشو قبول کرد.کلا تعصبم بد دردیه.
اینو به عنوان کسی میگم که از بچگی با این سری بزرگ شدم.الانم این بازی واسم جذابه اما انتظارم بیشتر بوده.حقم داره.1 سال انتظار و وعده سر خرمن بهمون دادن آخر بازیشون اینه!البته دلیل اصلیش باید همون عرضه به موقع بازی باشه.حتی بازیش باگای خیطم داره.یهو ماشین از تو تونل زمان رد میشه انگار.یجاهایی سایه زیر ماشین میره کنارش یا پشتش و امثال اینا...
حرف آخر رو تکرار میکنم.بازیه جذابیه اما انتظار همه ازش بیشتر بود.تقریبا اکثر بچه ها همین حرفو میزنن.
یک نکته عجیب در این بازی
من با Resolution 800*600 وتنظیمات medium این بازی رو Run کردم فریم اصلا خوب نبود وزیاد گیر میزد دفعه بعد با Resolution 1024*768 و تنظیمات High اجرا کردم فریم نه تنها کم نشد بلکه بهتر هم شد و بازی روانتر اجرا شد
سیستمم هم اینه
CPU CEL 430
RAM 1GB
VGA 8400GS
احتمالا این بازی با 800*600 مشکل داره-یه مشکل دیگه این بازی اینه که وسط مسابقه بازی برای چند لحظه متوقف میشه وشروع به لود میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)