آره خب با این زولیشن احتمالآ کم میاره . vsync و Antialiasing فعاله.
آره خب با این زولیشن احتمالآ کم میاره . vsync و Antialiasing فعاله.
به دو دلیل خیر یکی اینکه سرعت خیلی بالا میخواد یکی دیگه که این بازی در اصل 3تا دی وی دی بوده که دی وی دی سوم برای شبکه بوده که تو ایران عرضه نشدهنمی شه اینو مولتی پلیر بازی کرد؟
سلام. من منظوطم رزولوشن های بالا مثل 1680*1050 بود و یا حتی 1280*1024! کلأ شما تو یک رزولوشن پایین بزای کریدن ، برای همین تونستین سطح جزئیات رو بالا ببرین!
دوستان یه کرک جدید و بدون دردسر پیدا نمیشه
از این سایته هم نتونستم دانلود کنم
با دو تا کرک امتحان کردم
برای من بعد از یه مدتی کنترل بازی از دستم خارج میشه
نه کیبرد کار میکنه نه موس
ولی کامپیوتر هنگ نمیکنه ( بازم باید ریستارت کنم)
مثلا شخصیت بازی همینجوری میره تا به مانع گیر کنه یا بمیره!
ک م ک
سلام من راهنمای بازی رو میخواستم هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم
شما جایی که گیر کردین رو بگین. یا من یا بقیه دوستان کمک میکنن.![]()
سلام من وقتی را که بازی را نصب میکنم بعد از نصب بازی را اجرا میکنم به طور کامل کار میکند ولی وقتی از بازی بیرون میام ودوباره وارد میشم مرحله را لود نمیکند و هنگ میکند حتی اگر از بازی بیرون هم نیام بازم توی لود کردن مرحله ی بعدی گیر میکند لطفا کمک کنید![]()
با سلام
من یه نسخه از این بازی رو گرفتم که رو جلدش اینطوری نوشته:crysis=crysis warhead+crysis wars
حالا من اینو نصب کردم این بازی مگه حالت آفلاین نداره ازم می خواد که اکانت در ست کنم و وصل باشم به اینترنت تا بتونم بازی کنم کرکش رو هم اجرا کردم فایده ای نداشت
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
خوب crysis wars که همون بسته الحاقی چند نفره هست که خوب احتمالا اکانتی که ازتون میخواد به خاطر همینه!!
ولی قسمت تکنفره بازی همون crysis warhead هست که شما باید نصب و اجرا کنی...
سلام
من crysis warhead رو نصب کردم ولی وقتی داخل بازی میشم خیلی کند اجرا میشه مثل وقتایی که گرافیک سیستم پایین باشه ممکنه کمک کنید ببینم اشکال از کجاست؟
مشخصات سیستم من:
ram:2gb king
cpu:e5300 intel 2.6ghz
vga:9600 1gb
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)