اقا اگه مشكل از بازي منه بگيد برم يه دونه ديگه بخرم ????????????????????????????????
اقا اگه مشكل از بازي منه بگيد برم يه دونه ديگه بخرم ????????????????????????????????
1. اگر کارت صدای مجزا دارید سعی کنید تنظیماتش رو در حالت نرمال قرار بدید یا از خود بازی با تنظیمات معمولی صدای بازی رو تنظیم کنی د.
2. آخرین دارکت ایکس رو از سایت مایکروسافت بصورت آنلاین نصب مکنید
3. شاید بازی با آخرین درایورهای کارت گرافیک مشکل داشته باشه ، بازی با درایور 175.16 برای کارتهای Nvidia سری 8 تست شده و جواب داده ( واسه 9 هم احتمالا جواب میده )
4. اسم خودتون رو در هنگام ورود به بازی خیلی ساده انتخاب کنید و از بکار بردن عبارات طولانی و غیر معمول خودداری کنید .
منبع :موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين مشكل منه بچه هاا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداون روش كه گفته بودين با اين فرق ميكرد همه صفحه ها رو ديدم چيزي نبودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش اين كه تو ميگي من dvd خريدم بدون اينكه اسم بزني بازي مياد بالا از همون درايو كه نصب كردم از رو صفحه دسكتاپ كه ميخوام بازي رو اجرا كنم اين اررور رو ميده كه عكسشو گذاشتم![]()
من تا 5 6 مرحله رفتم
سیو کردم اومدم بیرون ... دوباره خواستم برم تو بازی ... همه کارها رو درست انجام میده ... فیلم قبل مرحله هم نشون میده ولی سر اجرای بازی یه ارور چرت میده که نمیشه ازش عکس گرفت چون باید end task کنمش و اون ارور هم سریع میره
یه کمکی می کنید بگید چیکارش کنم اینو ...
به مشکل جدید برخوردم!
اول مرحله ظاهرا آخره تا لودش تموم میشه و میگه کلیک کن چنین اتفاقی میفته
چیکار کنم؟
اینم سیو کل مراحل
آدرس محل کپی : C:\Documents and Settings\moslem\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles\Aleator
آدرس فایل که خودم آپلود کردم : [URL]http://rapidshare.com/files/164947287/Aleator.rar.html[/URL
سلام
شما تو حالت safe mode بازی کن. اینطوری جزئیات گرافیکی دست نمی خوره. فقط رزولیشین تا حد 480*640 پاییین میاد. البته برای ادامه بازی بد نیست.
سلام.
به نظر من سبك بازي خوب بود و از ورژن 4 بهتر شده بود ولي مشكلات گرافيكي و اجرايي داشت.
يكم بد اجرا مي شد و لودينگ هاش گير مي كرد(مشكل از سيستم نبود).
ولي دركل بازي جذاب و قشنگي بود.
لودینگ مشکل داشت
سیستم من لودینگ رو تو 5 ثانیه رد میکرد
ببخشید کجاش مشکل گرافیکی داشت ؟
من که جایی مشکل گرافیکی ندیدم .
نه منظورم كم بودن گرافيك نبود. مشكل در اجراي بازي بود.
يعني گرفيكش زياد تنظيم نبود.
خوب برنامه نويسي نشده بود.
البته نسبت به ورژن چهارش مي گم.
چون هرچي بازي ورژنش بالاتر مي ره انتظار مي ره كه از نظر گرافيكي و برنامه نويسي هم پيشرفت كنه.
قبول كن از نظر گرافيكي زياد از ورژن 4 سر نبود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)