راستی کسی میدونه این الماسا کجاست ؟ d: من که تا یکم میخوام برم اینور اونور این مالاریاش میزنه بالا میفته زمین !
راستی کسی میدونه این الماسا کجاست ؟ d: من که تا یکم میخوام برم اینور اونور این مالاریاش میزنه بالا میفته زمین !
بيخيال اون الماسا بابا !!!
برا هر ماموريت 15 تا 20 الماس ميده ديگه !!!
بس نيست ؟؟؟!!!
تایید میشه چون واقعا هر کاری هم می کنی نمیتونی هش رو گیر بیاری اینم یه نقطه شباهت دیگه که با gta sa داره توی gta هم نمیتونستی همه نوشته های رو دیوار رو پاک کنی یا صدف های زیر آبی رو پیدا کنی و یا نعل ها رو پیدا کنی
کی گفته نمیشه ؟ من یه هفته تابستون وقت گذاشتم همشونو جمع کردم . بعضی هاشون یه جاهایی بود که وانتد لول میومد . اما بعضیاشونم توی مراحل بود ! مثلا الان داری چند نفرو میکشی یهو یه تگ (دیوار نوشته) میبینی میری پاکش میکنی دوباره میزنی :d
اقا ما همون اولش گیر کردیم
دو تا ماموریت انجام دادم میگه باید سه تا buddy پیدا کنی من 2 تا پیدا کردم سومی که میگه تو بار هست و زن و دکتر هست رو نمیتونم پیدا کنم
عزیز من توی شهر اول فقط یه دونه بار هست میری اونجا از تو نقشه هم می تونی پیدا کنی با آدمایی که اونجا هستن حرف میزنی و یکیشون بهت میگه که چطور میتونی قرص ضد مالاریا گیر بیاری همونی که نشسته پشت میز توی بار
سلام
حداقل سيستم مورد نياز اين بازي چيه؟
سلام
حداقل سيستم مورد نياز اين بازي چيه؟.
Minimum requirements
CPU:
Pentium 4 3.2 Ghz, Pentium D 2.66 Ghz
AMD Athlon 64 3500+ or better
Video card:
NVIDIA 6800 or ATIX1650 or better
Shader Model 3 required
256 Mb of graphic memory
Memory:
1 GB
Media reader:
DVD-ROM
Hard drive space:
~12 (Gig or HD space. (tbd
Recommended
CPU:
Intel Core 2 Duo Family
AMD64 X2 5200+, AMD Phenom or better
Video card:
NVIDIA 8600 GTS or better
ATIX1900 or better
512 Mb of graphic memory
Memory:
2 GB
Sound:
5.1 sound card recommended
Media reader:
DVD-ROM
Supported Video cards
NVIDIA 6800, NVIDIA 7000 series, 8000 series, 9000 series, 200 series. 8800M and 8700M supported for laptops.
ATI X1650-1950 series , HD2000 series , HD3000 series , HD4000 series
مسعود می گم خیلی تعجب آور هست ها cpu من سمپرون 2800 هست ولی راحت میاره بازی رو از مینیموم هم کمتره و اصلا 12 گیگ فضای هارد نمیگیره همش 5 گیگ پر میکنه فکر میکنی یوبی سافت هدفش از ارائه این مینیموم سیستم چیه؟ مارو چی فرض کرده؟
سلام دوستان، امیدوارم سوالم تکراری نباشه. من این بازی رو نصب کردم و راحت هم اجرا میشه ولی وقتی بازی شروع میشه، یعنی همونجایی که در و دیوار رو نشون میده و بعد روی یه تخته سنگ از خواب پا میشه، تمام تصویر رو یه مه آبی رنگ پوشونده و تا وقتی کاملا به چیزی نزدیک نشم، جز تصویر مه آلود آبی چیز دیگه ای نمیبینم.
پچی که دوستان لطف کرده بودند در این تاپیک گذاشته بودند رو هم که 1.02 بود دانلود کردم ولی وقتی میام پچ رو اجرا کنم میگه نمیتونه Far Cry 2 رو پیدا کنه. آخرین ورژن درایور کارتم رو هم دانلود کردم ولی کارساز نبود. چند بار هم بازی رو نصب کردم ولی باز هم نشد. وقتی رو اینترنت سرچ کردم دیدم خیلی ها همین مشکل رو دارن!!
میخوام ببینم فقط من این مشکل رو دارم یا برای دوستان دیگه هم همینطوریه؟ راه حلی چیزی؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیستمم هم ویستا 32 بیتی، Pentium 4 3.2 dual core intel با 2 گیگ رم و کارت GeForce 8600GT 512MB
با پایین ترین کیفیت هم تست کردم همینطور بود ولی روی Very High هم که گذاشتم خیلی روان و سریع بود ولی اون مه آبی همیشه هست!
Last edited by behrad66; 27-01-2009 at 10:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)