GDATA محصول خوبي است كه در تستها نيز نتايج قابل قبولي را كسب كرده است.اين محصول از موتور 2 آنتي ويروس Avast و Bitdefender استفاده ميكند.
GDATA محصول خوبي است كه در تستها نيز نتايج قابل قبولي را كسب كرده است.اين محصول از موتور 2 آنتي ويروس Avast و Bitdefender استفاده ميكند.
سلام
من AVG Internet security رو دارم،تا سال 2018 هم لایسنسش معتبره،با آپدیتشم هیچ مشکلی ندارم،اما هر کی میرسه یه آنتی ویروسی رو پیشنهاد میکنه...
منم زیاد ازین مسائل سر در نمیارم،اینم که تا حالا مشکل جدی رو تو سیستم گزارش نداده!!!
راهی هست که بدون نصب یه آنتی ویروس جدید،یه بار سیستمم چک بشه،تا مطمئن شم سیستمم پاکه؟!!
کلاً برای من که زیاد تو نت هستم، سیستم با 2 گیگ رم
cpu با این مشخصات:
AMD Athlon 2x
2.6 GHz
دو هسته و...
چی پیشنهاد میکنین؟؟؟؟؟
اكثر محصولات امنيتي داراي CDهاي Bootable هستند كه ميتونيد آنها را از سايتشون يا با استفاده از راهكار مربو ط به آنها دانلود كرده و سيستم را با اين CD ها راه هاندازي نموده و اسكن كنيد.
مجدداً سلام من دیروز از سایت کسپر اسکای یه نسخه از Kaspersky Anti-Virus 2010 - Trial version دانلود کردم بعد از اجرا درخواست رییستور داد ولی من ریستور نکردم.
حالا امروز که سیستم رو روشن کردم میبینم AVG پاک شده!!!مشکل چیه؟!!
منم با سیستم رییستور سیستمو برگردوندم به سه روز پیش،حالا دوباره مجبورم avg رو نصب کنم...؟
دوست عزيز سوال شما ارتباطي با محتواي اين تاپيك نداره.هم كاسپر و هم AVG داراي تاپيك اختصاصي ميباشند.سوال خود را در يكي از اين 2 تاپيك مطرح نماييد.
سلام
من برای لپ تاپ و دسکتاپم نیاز به آنتی ویروس دارم که رو خودش فاایروال و از همه مهم تر اینترنت سکیوریتی هم داشته باشه
هر دو سیستم ویندوز 7 داره نسخه نهایی و 64 بیتی
در هر دو سیستم نه میخوام سیستم خیلی کند بشه و نه آنتی ویروس مسخره ای باشه
به هر فایلی الکی گیر نده و فایل های خطرناک رو شناسایی کنه (فایل های HTMLخطر ناک رو هم شناسایی کنه)
آنتی ویروسی که معرفی میکنید حتما تو لیست زیر باشه
مشخصات لپ تاپکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
CPU : Core 2 Duo T9600 2.8GHz
Ram : 4 GB DDR3
مشخصات دسکتاپ
CPU : Intel Core2Quad Q6600 2.4
Ram : 4GB DDR2
ممنون
بر اساس نتايج تستها ميتونيد از اينترنت سكيوريتي كاسپر يا نورتون استفاده كنيد.
حالا کسپر یا نورتون؟
فک کنم نورتون خیلی سنگین میکنه
سلام
میخواستم بدونم ca 2010 انتی ویروس خوبی هست یا نه؟
نظر شخصي بخواهيد كاسپر ولي نورتون 2010 فوق العاده سبك شده و حتي از كاسپر هم سبك تره.
خير.محصول خوب و قابل اعتماد و قدرتمندي نيست.بهتره طرفش نريد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)