کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبراي استفاده از دومي بايد پ.ر.و.ك.س.ي داشته باشيد. گاهي دوستان لينك مستقيم اونها رو ميزارن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبراي استفاده از دومي بايد پ.ر.و.ك.س.ي داشته باشيد. گاهي دوستان لينك مستقيم اونها رو ميزارن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها من هم به همین مشکل بالا برخوردم . آپدیت رو هم از لینکهایی که بچه های همین فروم گذاشته بودند گرفتم . میشه راهنمایی کنید مشکل چیه ؟
شما احتمالا DATxxxx.rar,tar رو دانلود كردين. كه بايد به صورت دستي آپديت كنيد. شما بايد SDATxxxx.exe رو دانلود كنين كه تقريبا 40 مگ حجم داره.
خوب اینی که شما میگید رو از کجا باید دانلود کنم .باور کنید من تمام لینکهایی رو که دوستان تو این تاپیک گذاشتند رو سر زدم ولی از هیچ کدوم نتونستم دانلود کنم نمیدونم مشکل چیه . میشه راهنماییم کنید ؟
لطفا راهنماییم کنید .
دوست عزيز اگه دوست داری محصول مک آفی خودت رو با استفاده از فايل SDAT آپديت کنی هميشه سعی کن از سايت هايی فايل رو بگيری که اطمينان بيشتری دارن ، تا دیگه به اين مشکل بر نخوری، لينک زير مربوط به گرفتن فايل SuperDat از خود سايت McAfee هست
البته دوست عزيز saeid گفتند برای دانلود از لينک بايد پ-ر-و-ک-س-ی داشته باشند، شايد اينطور باشه، ولی من که هروقت ميزنم واسه دانلود بدون نياز به پ-ر-و-ک-س-ی ميره واسه دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Markus; 02-05-2008 at 12:20.
دوست عزیز ممنون از راهنماییت
میشه در مورد ------ هم توضیح بدید ؟
از کجا بگیرم و چطوری استفاده کنم ؟
با تشکر
شما اول ببين ميتونی از لينکی که معرفی کردم دانلود بگيری بعد اگه نشد با پ-ر-و-ک-س-ی اقدام کن، يا از لينک اول saeid که در چند پست قبل تر معرفی کرده استفاده کن..
اقا ممون از راهنماییت
از لینک شما که نتونستم بگیرم ولی از لینک saeid دارم الان دانلود میکنم . نمیدونم اجرا میشه یا نه .
بعضي دوستان تند تند اين سوپر دات ها رو دانلود ميكنن. در صورتي كه اين كار اشتباهي هست. راهش اينه كه يا Patch 5 مك آفي 8.5 رو نصب كنن و با خود نرم افزار آپديت هاي كم حجم رو دانلود كنن و هر يك ماه بك بار براي نگه داشتن آپديت ها سوپر دات رو دانلود كنن (كه به نضر من بهترين راه براي افراد مقيم ايران هست) و يا هر هفته يك بار سوپر دات رو دانلود كنن و يا قيد مك آفي رو بزنن!
اون patch 5 رو از کجا بگیریم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)