تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 104 از 120 اولاول ... 45494100101102103104105106107108114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,031 به 1,040 از 1192

نام تاپيک: آرشیو >>> تاپیک محصولات McAfee در اینجا

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid_panah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    براي استفاده از دومي بايد پ.ر.و.ك.س.ي داشته باشيد. گاهي دوستان لينك مستقيم اونها رو ميزارن.

پروفشنال hamid2006gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من از آنتی ویروس version 8.0i McAfee استفاده میکنم . همونطور که میدونید ، آپدیت این ورژن از مک آفی بصورت SuperDAT.exe باید دانلود بشه و بعد از اجرا مک آفی به روز میشه !
    حالا مشکل من :
    دفعه ی آخری که به یکی از سایتهای اینترنتی برای دانلود آخرین آپدیت به شکل SuperDat رفته بودم ، متاسفانه بعد از یک ساعت و نیم دانلود آپدیت ( با خط Dial-up ) ، وقتی SuperDat رو از حالت فشرده خارج کردم ، دیدم که حاوی فایل اجرایی یعنی SuperDAT.exe نیست!!! برای اینکه بهتر متوجه بشید ، محتویات فایل دانلود شده بصورت عکس پایین هستش:

شما فقط یه فایل اجرایی Validate.exe رو توی شکل بالا میبینید و منم روش کلیک کردم ، ولی فقط یه صفحه ی سیاه (داس) باز میشه و سریع بسته میشه !!!
    حالا منو راهنمایی کنید که با این آپدیتی که دانلود کردم ، چه جوری مک آفی رو به روز کنم؟؟؟ آیا روش خاصی داره؟؟
    واقعا با این سرعت بسیار کم اینترنت برام مشکله که دوباره دنبال دانلود آپدیت برم ، لطفا کمکم کنید.
    بچه ها من هم به همین مشکل بالا برخوردم . آپدیت رو هم از لینکهایی که بچه های همین فروم گذاشته بودند گرفتم . میشه راهنمایی کنید مشکل چیه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شما احتمالا DATxxxx.rar,tar رو دانلود كردين. كه بايد به صورت دستي آپديت كنيد. شما بايد SDATxxxx.exe رو دانلود كنين كه تقريبا 40 مگ حجم داره.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شما احتمالا DATxxxx.rar,tar رو دانلود كردين. كه بايد به صورت دستي آپديت كنيد. شما بايد SDATxxxx.exe رو دانلود كنين كه تقريبا 40 مگ حجم داره.
    خوب اینی که شما میگید رو از کجا باید دانلود کنم .باور کنید من تمام لینکهایی رو که دوستان تو این تاپیک گذاشتند رو سر زدم ولی از هیچ کدوم نتونستم دانلود کنم نمیدونم مشکل چیه . میشه راهنماییم کنید ؟
    لطفا راهنماییم کنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

خوب اینی که شما میگید رو از کجا باید دانلود کنم .باور کنید من تمام لینکهایی رو که دوستان تو این تاپیک گذاشتند رو سر زدم ولی از هیچ کدوم نتونستم دانلود کنم نمیدونم مشکل چیه . میشه راهنماییم کنید ؟
    لطفا راهنماییم کنید .

دوست عزيز اگه دوست داری محصول مک آفی خودت رو با استفاده از فايل SDAT آپديت کنی هميشه سعی کن از سايت هايی فايل رو بگيری که اطمينان بيشتری دارن ، تا دیگه به اين مشکل بر نخوری، لينک زير مربوط به گرفتن فايل SuperDat از خود سايت McAfee هست

کد:
    البته دوست عزيز saeid گفتند برای دانلود از لينک بايد پ-ر-و-ک-س-ی داشته باشند، شايد اينطور باشه، ولی من که هروقت ميزنم واسه دانلود بدون نياز به پ-ر-و-ک-س-ی ميره واسه دانلود
    Last edited by Markus; 02-05-2008 at 12:20.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزيز اگه دوست داری محصول مک آفی خودت رو با استفاده از فايل SDAT آپديت کنی هميشه سعی کن از سايت هايی فايل رو بگيری که اطمينان بيشتری دارن ، تا دیگه به اين مشکل بر نخوری، لينک زير مربوط به گرفتن فايل SuperDat از خود سايت McAfee هست

کد:
    البته دوست عزيز saeid گفتند برای دانلود از لينک بايد پ-ر-و-ک-س-ی داشته باشند، شايد اينطور باشه، ولی من که هروقت ميزنم واسه دانلود بدون نياز به پ-ر-و-ک-س-ی ميره واسه دانلود
    دوست عزیز ممنون از راهنماییت
    میشه در مورد ------ هم توضیح بدید ؟
    از کجا بگیرم و چطوری استفاده کنم ؟
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از راهنماییت
    میشه در مورد ------ هم توضیح بدید ؟
    از کجا بگیرم و چطوری استفاده کنم ؟
    با تشکر

شما اول ببين ميتونی از لينکی که معرفی کردم دانلود بگيری بعد اگه نشد با پ-ر-و-ک-س-ی اقدام کن، يا از لينک اول saeid که در چند پست قبل تر معرفی کرده استفاده کن..

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شما اول ببين ميتونی از لينکی که معرفی کردم دانلود بگيری بعد اگه نشد با پ-ر-و-ک-س-ی اقدام کن، يا از لينک اول saeid که در چند پست قبل تر معرفی کرده استفاده کن..

اقا ممون از راهنماییت
    از لینک شما که نتونستم بگیرم ولی از لینک saeid دارم الان دانلود میکنم . نمیدونم اجرا میشه یا نه .

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بعضي دوستان تند تند اين سوپر دات ها رو دانلود ميكنن. در صورتي كه اين كار اشتباهي هست. راهش اينه كه يا Patch 5 مك آفي 8.5 رو نصب كنن و با خود نرم افزار آپديت هاي كم حجم رو دانلود كنن و هر يك ماه بك بار براي نگه داشتن آپديت ها سوپر دات رو دانلود كنن (كه به نضر من بهترين راه براي افراد مقيم ايران هست) و يا هر هفته يك بار سوپر دات رو دانلود كنن و يا قيد مك آفي رو بزنن!

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بعضي دوستان تند تند اين سوپر دات ها رو دانلود ميكنن. در صورتي كه اين كار اشتباهي هست. راهش اينه كه يا Patch 5 مك آفي 8.5 رو نصب كنن و با خود نرم افزار آپديت هاي كم حجم رو دانلود كنن و هر يك ماه بك بار براي نگه داشتن آپديت ها سوپر دات رو دانلود كنن (كه به نضر من بهترين راه براي افراد مقيم ايران هست) و يا هر هفته يك بار سوپر دات رو دانلود كنن و يا قيد مك آفي رو بزنن!
    اون patch 5 رو از کجا بگیریم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •