جوااب درست حسابی واسه پس من کسی نداره؟؟؟ 966 967
جوااب درست حسابی واسه پس من کسی نداره؟؟؟ 966 967
سلام دوستان!!! امروز منم خریدم!!! تا الان که با این انتخابم دارم حال می کنم!!! خواستم از همه دوستان بابت راهنمایی هاشون تشکر کنم!!!!
قیمت 465
گارانتی اتصالات
دوستان چند سوال داشتم
1. بازه در صد صدا رو چطور كم كنم (اذيت مي شوم)؟
2.شما هم با فايل ها ي با پسوند wav مشكل داريد(موقع كاركردن با گوشي)؟
3.ميشه با tv out برنامه هاي tv رو ضبط كرد (حالت عادي كه نميشه اگه برذنامه اي چيزي داره بطو كامل بزاريد)
4.
5.
فعلا همين ها باشه كه بقيه اش يادم رفت و هرچي فكر مي كنم يادم نمي ياد (همين دو تا هم چند روز كه مي خوام بپرسم)
*اولش دوتا بود بعدش سومي يادم اومد
1.نفهمیدم منظورت چیه ؟
می خوای استپ هاشو از 10 در صد 10 درصد کمتر کنی ؟
2.ان 82 مشکلی با این فایل ها نداره ولی همه ی فرکانس های این فرمت رو پشتیبانی نمی کنه !
3.همون طور که معلومه از اسمش تی وی اوت نه تی وی این !
نمیشه ضبط کرد برنامه ای هم وجود نداره واسه این کار
یعنی فکر می کنی اگه واسه ی گوشیت مشکلی پیش بیاد با گارانتی مشکلت حل میشه؟!!!! می دونی چه مواردی شامل گارانتی هستن؟ دقیقا" توی ایران گارانتی ها به این صورته که اگه واسه ی گوشیت سخت افزاری مشکلی پیش بیاد می گن ضربه یا فلان یا... که شامل گارانتی نیست ولی با یه مقدار $ که شاید 10 20 درصد ارزونتر از بقیه جاها باشه واسط درست میکنن
اگه مشکل نرم افزاری باشه خیلی راحت میگن ویروس گرفته که باز هم بی احتیاطی خودت بوده و شامل گارانتی نمی شه که شما در این صورت باید یه چوب دستت باشه که طرف رو بگیری بزنی که دیگه اینجوری مشتری رو احمق فرض نکنه =-=> واسه s60 3rd اصلا" ویروس نیامده که یا نمی دونه یا از ندونستن مشتری میخواد سوء استفاده بکنه
فقط شاید شاید اگه گوشیت از اول خراب بوده باشه به احتمال 10 20 % رایگان واسط تعمیرش کنن که باز هم بعیده اصلا" باور کنن که مشتری بگه از اول خراب بوده چون منم بودم بزور باور می کردم چون 80% این افراد دروغ میگن
تا حالا کسی رو دیدی که گوشیش یه اتفاق براش بیا فته ببره گارانتی یه روزه واسش مجانی درست کنن و پس بگیره؟ باز خوبه برا اونایی که تو تهرانن, ما که اینجا باید گوشیمون فرستاده بشه تهران که باز اگه تو راه در بازه ی زمانی 2 ماهه واسش اطفاقی نیافته باید خدا رو شکر کنی
البته برای مسائلی مثل آپدیت گوشی بعضی از گارانتی ها این کارو با منت و ... انجام میدن (معمولا" رایگان)
همه ی اینایی که گفتم بر اساس تجربیات شخصی, دیده ها و شنیده ها و مطالبی که از توی اینترنت خوندم بود و چیزیش رو از خودم در نیاوردم
کاملا با حرف های این دوستمون موافقم
جالب تر این جاست که
در صورت نصب برنامه گارانتی لغو(گوشی سیستم عامل دار نمی دونم گرفتیم واسه چی!!)
در صورت ضربه گارانتی باطل
در صورت نوسانات برق گارانتی باطل
ال سی دی و کلید ها و قطعات مصرفی شامل گارانتی نمیشوند !!
فقط 2 تا موضوع هست یکی اصل بودن گوشی
و دیگری آپ دیت کردن
در مورد اصل بودن من همیشه از یه مغازه گوشی می خرم که مورد اعتمادم است و تا الان
مشکلی نداشتم (البته اینقدر بی اطلاع هم نیستم که کسی بتونه گوشی بندازه بهم)
پس موضوع اصل بودن واسه کسی به درد می خوره که بی اطلاع باشه و یا آشنا نداشته باشه!
حالا بریم سر موضوع آپ دیت
که می تونی تو خونه به راحتی این کارو بکنی
اینترنت پر سرعت نداری برو کافی نت
حوصله نداری یک دهم مقداری که اضافه دادی واسه گارانتی
بده برات آپ دیت میکنن اونم بی منت !!
کلا گارانتی در ایران بی معناست جالب اینجاست تو انگلستان پولی که بابت گارانتی
می دی علاوه بر خدمات شامل بیمه حوادث گوشی هم میشه
چیزی که اینجا پولشو می گیرن ولی خدماتش رو ارائه نمیدن !!!
دوستان ببخشید اگه سوالم تکراریه .لی 104 صفحه ست و نمی شه همه رو خوند:
می خام بدونم N95 معمولی بهتره یا N82 ? و اینکه صدای N73 وn82 و N95 رو یه مقایسه می کنید؟ ممنون.
N95 و N82 یکسری تشابهات و یکسری فرقهایی با هم دارن......
تشابهاتشون دوربین 5 هست که هر دوی این گوشیها از لنز کارل زایس استفاده میکنن با این تفاوت که N82 فلاش قوی زنون داره .... من با کیبورد N82 اصلاً حال نمیکنم اون موقعی که داشتم موقع نوشتن SMS همش اشتباه میزدم ...... نور و شفافیت LCD گوشی N82 واقعاً پایینه .... یعنی در زیر نور آفتاب چیزی معلوم نیست .... در مقابل LCD گوشی N95 واقعاً خوبه ..... به نظر من تنها عیب N95 ضعف شدید باتری هست ....
تقریباً هر روز باید شارژ کنید .......
از نظر صدا هم در بین این 3 گوشی اگه از نظر بلندی بخوای صدای گوشی n73 بلندتر هست اما کیفیت لازم رو نداره .... ولی کیفیت پخش n95 و n82 واقعاً خوبه ......
اگه برات بلندی مهمه همون N73 خوبه ولی اگه کیفیت بالای پخش برات مهمه N95 و N82 رو پیشنهاد میکنم
آقا سامان میشه یه مقایسه با n95 8gig بزنی حالا که با جفتشون عمر گزروندی؟
Last edited by pezhman32; 16-07-2008 at 12:23.
;hlgh1.نفهمیدم منظورت چیه ؟
می خوای استپ هاشو از 10 در صد 10 درصد کمتر کنی ؟
lkمنظورم همين هست
خيلي برام مهم هست دوست دارم صدايش كم باش 5 6 در صد
يك سوال ديگه: چه طوري ويبرشو قوي تر كنم (وقتي رو ويبرره مي ره توجيبم اصلا نمي فهمم)
كاملا اين طور هست و جالب اينجاست كه وقتي با گارانتي مي خري محصول هيچ چيزيش نميشه فقط تا تاريخ گارانتيکلا گارانتی در ایران بی معناست جالب اینجاست تو انگلستان پولی که بابت گارانتی
می دی علاوه بر خدمات شامل بیمه حوادث گوشی هم میشه
چیزی که اینجا پولشو می گیرن ولی خدماتش رو ارائه نمیدن !!!
ولي وقتي بدون گارانتي ميخري بازم هيچ چيزش نمي شه تا آخر عمر
(كلي گفتم)
اين جاست كه بايد به خيلي چيز ها افتخار كنيم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)