من که چند سال از کنکور دور بودم عمومی هاش واسم فاجعه بود ولی هر کی اومد بیرون پرسیدم همه عمومی ها رو نتونسته بودن بزنن
یکم بخودم امیدوار شدم که قبول بشم![]()
من که چند سال از کنکور دور بودم عمومی هاش واسم فاجعه بود ولی هر کی اومد بیرون پرسیدم همه عمومی ها رو نتونسته بودن بزنن
یکم بخودم امیدوار شدم که قبول بشم![]()
آره واقعا فاجعه بود ...
ادبیات افتضاح داده بود ... خیلی سخت بود
عربی هم حرفشو نمیزنم ...
ریاضی پایه هم 3 تا بیشتر نتونستم بزنم !!!![]()
مگه کلید اش رو رو اینترنت نمی زارن
کسی ندارشون؟ سوالات کنکور کاردانی رو![]()
می گم این "مجتمع فنی" هم مربوط به همین تاپیک می شه؟
سوالات كنكور كارداني 1389 فني و حرفه اي رشته كامپيوتر:
براي دانلود به لينك زير مراجعه كنيد :
فايل rar. كه بايد با نرم افزار winrar باز شود !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فايل pdf. كه بوسيله adobe reader باز ميشود!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد
Last edited by Iranian boy10; 30-09-2010 at 11:36.
سلام
يکي از دوستان من در فني حرفه اي گرافيک خونده و در کنکور کارداني اش قبول شده، ولي دو تا درس افتاده داره،ميتونه ثبت نام کنه يا نه ؟
و البته اينکه آيا ميتونه بدون کنکور بره معماري ؟ از بهمن ماه ؟
يک سوال جدا از سوالات بالا، اين آزمون کارداني ورودي بهمن يا مهر بودنش رو از کجا ميشه فهميد ؟
فکر نکنم...
اگه بتونه مدرسرو راضی کنه دیپلم رو بگیره میشه ولی اگه بخواد بدون دیپلم بره نه...
من خودم پارسال همین بالا سرم اومد،من فقط یه درس داخلی داشتم بهم نمره ندادن نتونستم برم...
جوابش معلوم نشده کی میاد؟؟؟
این یعنی چی؟؟؟براساس هماهنگي هاي بعمل آمده بين وزراي محترم علوم، تحقيقات و فناوري و آموزش و پرورش، فارغ التحصيلان فني و حرفه اي و كاردانش نظام جديد آموزش متوسطه از سال 1390 مجاز به شركت در آزمونهاي سراسري ورودي دانشگاهها و موسسات آموزش عالي بوده و در صورت قبولي با تمهيد مقدمات لازم مجاز به ادامه تحصيل در رشته قبولي در دانشگاههاي كشور خواهند بود. ضمنا در صورت نياز براي اين دسته از عزيزان آزمون جداگانه اي نيز در نظر گرفته خواهد شد.
لینک خبر
noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=4&id=457
اواخر مهرماه نتايج آزمون كارداني پيوسته فني و حرفه اي 1389 خواهد آمد !
موفق باشيد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)