اول اینکه این شهر جدید خیلی خیلی چیزهای جدید تری داره
مشکل دوست شما نمی دونم از کجاش بوده ولی اصلا برای دانلود به رجیستر سختی نیازه شما بگو دوستت اکانتشو بده به من من دانلود میکنم ببینم درسته یا خرابه من فداکاری میکنم ریسک می کنم!![]()
اول اینکه این شهر جدید خیلی خیلی چیزهای جدید تری داره
مشکل دوست شما نمی دونم از کجاش بوده ولی اصلا برای دانلود به رجیستر سختی نیازه شما بگو دوستت اکانتشو بده به من من دانلود میکنم ببینم درسته یا خرابه من فداکاری میکنم ریسک می کنم!![]()
یک سوال این بازی فقط یه شهر داره !! ؟!
من هرچی بازی میکنم شهری ازاد نشد !؟
یکی کمک کنه لطفا
خب دوست عزيز اين بازي فقط يك شهر داره و هر چقدر هم بازي كنيد شهر ديگه اي فعال نميشه و فقط ميتونيد شهر دانلود كنيد كه توصيه نميكنم.
حدف اصلي جناب هم كم اوردن منه كه توصيه ميكنم با من در نيوفتي. شما نميخواي فدا كاري كني!اگر چشم هاتون رو باز كنيد من گفتم كه : دوستم بازيش خراب شد ولي بازم ميگم شايد مال شما نشه ولي به ريسكش نمي ارزه.اول اینکه این شهر جدید خیلی خیلی چیزهای جدید تری داره
مشکل دوست شما نمی دونم از کجاش بوده ولی اصلا برای دانلود به رجیستر سختی نیازه شما بگو دوستت اکانتشو بده به من من دانلود میکنم ببینم درسته یا خرابه من فداکاری میکنم ریسک می کنم!
Last edited by loomina; 11-06-2009 at 12:41.
شهر جدید سمیز هم اومده که من دانلود کردم اگه دونستم براتون می زارم
دوستان با هم دعوا نکنید!
برای شما سالم کار کرد؟شهر جدید سمیز هم اومده که من دانلود کردم اگه دونستم براتون می زارم
از همون سایت سیمز3 دانلود کردین یا از جای دیگری؟
می ارزه به دانلود؟
اگه درسته شهره بزار همه استفاده كنن ثواب ميبري ها
D:
واي با كلي گشتن تو شهر درخت پول گير اوردم اونم شانسي! نميدونستم دانه ي درخت پول هست!![]()
چقدر پول میده؟
فایده ای داره ما هم بریم پیدا کنیم؟
سیـــلام ... دلتون برام تنگ شده بود ، مگه نه ؟؟
خوب اگه فقط یه شهر داشته باشه که بعد از مدتی با همه ازدواج می کنی و شهر همش مال ما میشه که !!
سلام .تا اونجایی که تونستم صفحات رو خوندم اما دیگه خسته شدم . یه سوال داشتم.
من و برادرم سیمز رو بازی میکنیم اما نمیشه مثله سیمز2 همسایه باشیم و بریم خونه هم دیگه. راهی نیست که بتونیم همسایه باشیم؟
سلام چطوری میشه من و برادرم با هم همسایه باشیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)