میخوام بعد 5 سال برف پاککن رو عوض کنم
دوستان مارک خاصی به ذهنشون میرسه؟
میخوام بعد 5 سال برف پاککن رو عوض کنم
دوستان مارک خاصی به ذهنشون میرسه؟
متاسفانه لینک راهنمایی رانندگی رو پیدا نکردم، اما اینجا خبرش هست که از زبون خود شخص رئیس راهنمائی رانندگیه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Bosch من واسه عقب Frantec خريدم بد نيست
دوستان من میخوام همین تازگیا(اگه خدا بخواد) تیپ 2 بگیرم...پلاک هم ندارم...ایران-66 میدن الان بهم؟؟؟
نمیشه کاری کرد که 22و11و44 یا 55 گرفت؟؟
(اگه بشه پرواز میکنم)
حالا چه با پارتی بازی چه با پولی یا قانونی؟؟خودم پارتی ندارم متاسفانه.....
شرمنده.نمیدونستم این سوال رو کجا مطرح باید کرد
ممنون
نداشتمجبور شدم YBK که بقول خودش ژله ای بود بخرم! یه جفت جلو 8 تومن + قاب سوئیچ چینی 9 تومن.
بسلامتی..با ایربگ بگیری بهتره چون فقط100تومان اختلاف قیمتی داره!
فکر نمیکنم چون شماره پلاکی که تموم بشه و همه رو واگذار کنند میرند سراغ بعدی مثل الان که66شده.
بازم دقیق نمیدونم چون من ماشینو نفروختم از وقتی ملی شد!شاید کسانی که ماشینشونو میفروشند و چیزی نمیخرند اون پلاک میره برای کسی دیگه!اما66هم تهران و مهم اینه که پلاکتون مال تهرانه...
توی سایت ایران خودرو برای 206 تیپ 2 با موتور TU3A نوع سوخت رو زده بنزین با اکتان 91
یعنی بنزین سوپر
حالا یعنی باید بنزین سوپر بریزم تو 206 تیپ 2؟
اگر بنزین معمولی بریزیم چی میشه؟
مصرف سوخت در حالتی که بنزین سوپر بریزیم بیشتره یا در حالتی که بنزین معمولی بریزیم؟
ممنون...من ابتدا میخواستم تیپ 3 بگیرم اما متاسفانه تو لیست شرایطیاش نیست(شانس گنده منه)
آره.اگه بگیرم حتما با ایربگ میگیرم...
بقیه پلاک ها ام خوب واسه تهرانن!در ضمن من تو تهران ساکن هستم...فک کنم اینو نمی دونستین![]()
Last edited by ba maram; 24-10-2010 at 12:04.
بله کلا موتور 206 چون ضریب تراکمش بالاست باید بهش بنزین با اکتان بالا (سوپر) زد! اگه بنزین معمولی بزنی هم استهلاکش زیاد میشه و هم مصرفش زیاد میشهو و در موقع استفاده از کولر هم کشش واقعا افت میکنه!
قدرت و شتابش هم واقعا افتش محسوسه! البته اینا بیشتر تو TU5 صدق میکنه !
اونوقت با این قیمت های فضایی بنزین و با این قیمت های فوق فضایی بنزین سوپر چند درصد 206 ها تو ایران بنزین سوپر میزنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)